Ako reagovat na to ked sa ozval ex s otazkami, ze ako ide zivot, ci mi chyba a ci niekoho mam? Viem, su to priame otazky...nechcem byt s nim za zle aj keď mi dost ublizil
Odpovedať priamo a pravdivo. S dodatkom, že o ďalší kontakt nemáš záujem. Ak teda nemáš...
Ty musíš vedieť buď...alebo...záleží na tom ako a v čom ti ublížil...chlapi vedia byť veeeľmi prefíkaný, len aby im bolo na svete dobre...😬
odpovedz "ahoj ex, mam sa super aj perfektny sex. Vsetko potrebne uz teda vies, zariad si to teda tiez." 😄😋
Nemusis mu odpovedat vobec. Ty sa rozhodujes o tom ci budes komunilovat, nie on. Ublizil ti, taku osobu v zivote uz nepotrebujes. Ze sa pyta, neznamena, ze mu ide o dobry umysel.
Tvoj ex chce sex. Ďalej je to už len na tebe. 😉
Ano kazdy, kto sa ozve byvalke chce hned sex.. Mozno ho naozaj len zaujimas kedze kedysi ta mal rad, a mozno chce aby ste sa k sebe vratili.. Nikto nevie ake boli okolnosti rozchodu atd.. Neviem preco kazdy za vsetkym hned vidi len sex a ine vyhody,
tak je len na tebe, ci mu odpovies alebo nie, aj ked uz dopredu asi tusim, co spravis 😀 tiez som taka, ze mi neda neodpisat, aj ked uz realne o toho cloveka zaujem nemam. proste len cisto zo zvedavosti, ze o co mu ide. kazdopadne, odpovedala by som sposobom, ze vsetko ide ako ma a nic ti nechyba. nech ho aj rozdrapi. 😀
Napísala by som mu úprimne. Že sa mám veľmi dobre a že mi vôbec nechýba
Riadna nenávisť v tých ľudoch podľa tých rád ty. Že sa dvaja ľudia rozídu tak sa majú nenávidieť do smrti, to je spoločenská norma u žien. Preto aj každý rozvod musí byť vždy zo zákernosťami naťahovaním sa o majetky a deti.
@esmey prečo nenávisť? Ja o žiadnom zo svojich ex nemôžem povedať, že ich nenávidím (aj keď mi ublížili). Na druhej strane nemám dôvod s nimi udržovať kontakt. Ako ok, ak by som ich stretla, zo slušnosti pozdravím. Ale nebudem si s nimi vypisovať a odpovedať na stupídne otázky typu: či mi chýba a či niekoho mám 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ex je niekto, kto Ti bol niekedy veľmi blízky. Tak je v pohode byť k nemu úplne úprimný a otvorený. Proste by som mu na rovinu povedala, že ma teší, že si na mňa spomenul, ale keď obnovil kontakt pre to, že chce sex alebo nejaké iné výhody, tak stráca čas.
@tttbb lebo veľa ľudí je aj vo vzťahu len pre sex a iné výhody a po rozchode fungujú cez svoje urazené ego. Ľudia všeobecne v dnešnej dobe nefungujú vo vzťahoch cez city, uprimnosť a nezištne. Viac bezpodmienečnej lásky nájdeš možno k zvieratám a k deťom.
Po tom, ako ti dosť ublížil, sa čudujem, že sa vôbec pýtaš, ako reagovať. Buď mu odpíšeš, že sa máš super a ďalej nereaguješ alebo neodpíšeš vôbec. Bodka.
Aky ex, kolko ste boli spolu, kolko mate rokov, deti?
Ked to bol kreten, rovno blokovat.
No preco sa ti ozval, uz sa poznate, viete co a ako budes lahka korist…nema do coho pichnut…ci sa mu nakoniec zacnelo, lebo inde trava fakt nebola zelensia…ex je ex..by som ho poslala…
Nie je tvojou povinnosťou všetkým ľuďom odpovedať na súkromné otázky. To nie je o Tom či dobre alebo zle vychádzas s niekým, ale toto nemusíš povedať ani známym ani kolegom, keď nechceš. Je to veľmi súkromné.
Ak ti ublížil ani neodpovedaj
No chýba mu sex, myslí si, že u teba ho získa najrýchlejšie a najjednoduchšie 🤷♀️
Neodpovedala by som absolutne 🙂 nemas voci nemu žiadne povinnosti aby si odpisovala a myslim že ignorovať je viac než tisíc slov na to aby človek pochopil ako ďaleko sa s tvojom živote nachádza
Nereagovať, ako píšeš ex ti dosť ublížil.