Ozval sa mi bývalý

20. máj 2023

Ahojte zienky,

Pred niekolkymi dnami ma kontaktoval byvaly po 4 mesiacoch od posledneho rozhovoru. Rozideni sme 2,5 roka. Zase to iste, ze ma miluje, bla, bla... Ma priatelku takmer 2 roky. Povedal, ze chce pisat, kecali sme do polnoci. Ozval sa aj na druhy den, na treti uz nie, to som pisala ja a on na to, ze ved aj ja mozem pisat prva. No a dnes sa neozval vobec... Co si o tom myslite a co robit?

Dakujem za nazory.

milanemila
20. máj 2023

Myslim si, ze si len “honi” ego a robi mu dobre ze ked sa ozbe odpisujes a stale mas “zaujem”. Uplne by som ho odignorovala a nebola po ruke a ak si vysporiadana s rpzchodom, tak taketo veci ani neriesis a napises na vianoce/narodky, pozdravis ak ho atretnes na ulici a thats all.

autor
20. máj 2023

@milanemila Dakujem. Mas pravdu. Nezije na Slovensku, tak jedina komunikacia je cez internet. Ja som na nom lipla a ostala som v soku, ze sa teraz zase ozval a sklamana, ze ma zase raz okaslal.

milanemila
20. máj 2023

Stavila by som sa, ze sa pohadal s frajerkou alebo co, tak sa ozval 🤷🏼‍♀️ kasli na neho aj ked chapem tvoje pocity, ale zbytocne si budes robit nejake nadeje alebo nad nim rozmyslat.

autor
20. máj 2023

@milanemila toto robi kazde 4 mesiace zhruba...

autor
20. máj 2023

@milanemila mam ho bloknut?

milanemila
20. máj 2023

Ak vies s nim komunikovat bez toho aby ta to nejakym sposobom rozrusilo, tak ho neblokuj ak ta to ale rozrusuje a nemas volu jeho spravy odignorovat alebo si len kamaratsky popisat, tak ho blokni. Mozno ti to pomoze ho “nemat na ociach”, nesledovat co robi a nejaky cas nekomunikovat.

miadi
20. máj 2023

Jasne blokni ho. Chumaj mà partnerku a tebe pise ze ta miluje a potom chce aby si doliezala a este ho uhanala. Co si pipi ? Ked nemas uctu k sebe maj ju aspon k tej priatelke jeho ktora ti nic neurobila, Ak nie si dost silna ho o 4m ignorovat Alebo len odpisat ze sa snim nemas o com bavit tak ho blokni. A najdi si nejakeho co o teba bude mat ozajstny zaujem.

autor
20. máj 2023

@milanemila vsak sa prestal ozyvat...

monikkatt
20. máj 2023

Byvaly si pohonil ego. Si stale k dispozicii, ocividne by si skocila hned ako piskne, este mu aj "vypisujes" prva na dalsi den preco sa neozve. Ma ta v pazi a len sa ti raz za kvartal pripomenie keby nieco......

autor
20. máj 2023

@miadi Hej, je to debil. A presne, ja za nim lozit nemienim. Neviem, preco sa tak sprava. Normalny asi nebude.

jaskolka
20. máj 2023

Rozišli ste sa, on má priateľku, cca každé 4 mesiace sa ozve, ako veľmi ťa miluje a po pár dňoch zase "sa vypari"?
A ty riešiš, prečo to robí a co máš robiť ty? Nereaguj, blokni ho, a hotovo. Lebo takto pred ním pôsobíš dosť zúfalo, akoby len cakas na to, kedy sa ti princ ozve. A on sa v duchu smeje, aká si naivná a aký je on Macho.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirkava
20. máj 2023

Myslím si o tom to, že by si to už mala uzavrieť. Ak sa ozve bývalý nikdy z toho nevznikne nič dobre a väčšinou mu ide o sex, alebo vlastné ego.

patus_2
20. máj 2023

Má priateľku 2 roky, nežije na Slovensku. Čo chces riešiť? Jatriť staré rany? Ak znova sa o pár mesiacov ozve, tak znova si s ním budeš písať? Uzavri to, nevracaj sa k tomu, blokni ho a ono to postupne casom odíde.

pallacinka29
20. máj 2023

Ty si mu naco pisala?

divokykonik
20. máj 2023

Mojej kamoške sa takto ozýval bývalý stále, že ju miluje a mal inú. Oni sa nakoniec vzali, ale ľutujem ju, bude ju podvádzať, ale ona o tom vie. 😁

marcellka32
20. máj 2023

A to prečo sa tak ponižujes a tyras? Žiješ v nejakej ilúzii ? On ťa nemiluje, musíš to len pochopit

katkine_terapie
20. máj 2023

Autorka: kontorluje, ci si ta este stale moze nechavat v zalohe, robi mu dobre, ze stale ma na teba nejaky dosah, ze si pod jeho kontrolou. Ak to chces zmenit, staci neodpisovat.

ahhola
20. máj 2023

Načo si sa s ním bavila po 30.mesiacoch???
Naozaj ta nechápem, asi aký isiel, takú nasiel🤕

morgane1975
20. máj 2023

Dostojnost a hrdost kde zostala? Pane Boze….naco vobec reagujes na hnupa co si ani sucasnu priatelku nevazi ani tolko co na zem napluje. Potrebuje si nieco dokazovat a ty mu sadnes na lep 🤦‍♀️

cimage
20. máj 2023

Ma priatelku a pise ti, ze ta miluje? Uz tam by som sa pozastavila. Ked ma priatelku, tak nema co vypisovat ostatnym dievcatam a uz vobec nie byvalej. Ja by som nereagovala na jeho spravy a kludne by som ho aj blokla. Nie je to zrely jedinec.

domkakvet
20. máj 2023

Frajerku ma a pise tebe vobec by som takeho cloveka neriesila.

miadi
20. máj 2023

Sprava sa tak ako mu ty dovolis. Raz za cas mà spleen a honi si na tebe ego. Vie ze niekde zije zena ktora sa cez neho nepreniesla. Staci ju dva dni namotavat a ona ho chce. Ked dosiahne co chcel .. ( nechce ta len chce vediet ze by si ho este brala) a citi sa zas lepsie tak sa prestane ozyvat. Lebo vyhral a dalej sa uz hrat nechce. Je mu uplne jedno ako ti tym ublizuje . Tebe by to jedno nemalo byt a mala by si povedat dost stacilo .Takto sa clovek co ta miluje nechova.

autor
20. máj 2023

@miadi uz mu viac nenapisem. Neviem, o co mu ide. Hej, nevadi mu, ze sa trapim. Spava s inou a vypisuje mne. Potom ma z nicoho nic okasle. Psychopat.

miadi
20. máj 2023

Tak nebud masochista a nereaguj 😃nechcela by som chlapa co je vo vztahu a inej pise ze ju miluje hoci to nemysli vazne. Kasli nanho

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. máj 2023

@miadi Este mi napisal, ze si vypne notifikacie, ked je s nou...

autor
20. máj 2023

@miadi Proste ma ponizuje, ako sa da. Ju si vraj nasiel, aby si ma vyhodil z hlavy. Ze ju nemiluje, ani sex nie je taky dobry ako so mnou. Preco s nou teda je?

autor
20. máj 2023

@miadi mozno by som uverila, keby bol konzistentny, ale ked prestava pisat...

zuzanka.zuzu
20. máj 2023

ale čo si, tomu ani sama neveríš 😀 keby ti zajtra napísal že ťa chce späť tak za ním ešte aj priletis 😉