Baby poradte lebo začínam byť zúfala, akože spoznala som náhodne jedného muža, bolo to v práci, čiže kontakt mailový a tel. bol, samozrejme nazačiatku, to je už asi aj trištvrte roka čo ho poznám, sme si napísali, aj ja som mala také obdobie, že mi padlo dobre s niekým komunikovať, začal mi vypisovať každý deň, ale nie sko partner iba ksmaratsky, čo som oceňovala lebo nehľadám teraz nič, ibaže človek odpovie, porozpráva sa atď. ale musím povedať , že mi to začalo liezť na nervy a to začalo pri tom, ja som ho brala ako kamoša, teda klasické veci čo novel čo robíš atď, ale som si začala všimať že jeho odpovede vyslovene na tieto orazky aky bol deň, ja som mu povedala a on ,,podobne,, a znova sa opytal čo si robila ,, a začalo som ho teda skúsať,, opať odpoveď ,, podobne, a úškrn atď, píše mi každý deň to isté!!!! Ako čo nove, alebo ako sa maš, alebo aký bol deň, … dookola dookola ako retardovaný, v slušnosti som mu vysvetlila, že mám aj iné veci a prácu a svoje záľuby a pod. povinnosti, aby sa nehneval ale niesom na mobile a jeho odpovede ,, ale veď predtym sme boli castejsie v kontakte, a vtedy sa to dalo… ano dalo, lebo mi nesiel tak ns nervy ako teraz, neotravoval ale sme riesili vela jeho veci v mojej robite, cite bolo o čom, a stale pyta fotky, nie mna, ale fotky, ked som bola na dovolenke tak nech mu poslem jedna nestaci a posielajte a debilne reči slizké pod kozu sa mi dostavaju. Tak som mu povedala ze a na fotky nie som sem tam mu poslem ked budem mat nieco nove, alebo mu poviem ved kamarati jednoducho nemusia byt kazdy den v kontakte.. a dookola, uz niekedy ani nereaguje znova smska, teraz pipla zas a co chce? Aky bol den ? A vikend? Prosim pomoc lebo uz neviem ako.
No jo "ty si mala take obdobie" a on sa namotal... treba to s kratkej cesty uzavriet a vsade zablokovat, staci sprava - mam noveho priatela a vypisovat si radsej s inymi muzmi uz nebudem, proste sa to nehodi, dufam, ze to chapes... a kliknut na zablokovat...
Jeeeejda ako ja neznášam tieto konverzácie o ničom a keď sa niekto každý deň 3x spýta ako sa mám... u mňa idú všetky takéto rozhovory veľmi rýchlo do kytek, zvykla som sa vždy veľmi rýchlo rozlúčiť a keď to nebolo pochopené, tak proste ignorovať... ja by som sa vôbec nezaoberala tými výčitkami, že pred tým sa dalo viac, vôbec by som nereagovala.., akože ghostnúť niekoho nie je pekné, ale vysvetliť si sa mu to už snažila, takže veľa iných možnosťí ti nezostalo... ak to nechceš/nevieť spraviť takto a nechceš/nevieš ani povedať narovinu, povedz mu napr. tak ako píše anjelicek, že s niekým randíš alebo napríklad že si dávaš detox od sociálnych sietí a mobilu a nebudeš odpisovať vôbec
Akoze.. Neodpíšem mu nic a dovidopo 🤷♀️😄
Ďakujem baby, budem to musieť čim skor vyriešiť lebo to je nezdravé. Niekedy mi príde aj trochu ľúto, skor som clovek kt. pomoze poradi atak, ale už keď ma niekto cicia odobera zomna tak to musim zastaviť. Keď nechápe niečo vymyslím z toho čo ste napísali , dikes
Zablokuj ho na celý deň, nech nepočuješ pipanie, večer alebo ráno len mrkni či niečo súrne, zase blok.
Potom úplne blok
@cacianka ja som presne nastavila už aby mi smsky nepipali, cize len pozriem ine keď potrebujem, no od včera som tú ani neotvorila. Dobre mi lezie na nervy. V mladosti som mala veľa kamarátov, ale nikdy som nebola doslova zakvačená na nikom, myslím, že sem tam si napísať, dať o sebe vedieť je fajn, ale toho človeka poznám trištvte roka, a je choré, aby mi každý deň niekto písal to isté, behom pár hodín znova čo nové, ako sa mám čo robím. Vysáva normálne zomňa. Ešte ja som nevďačná lebo si s nim asi nechcem písať alebo čo. No musim vymysliet niečo.
Nemá priateľku?
On je energeticky upír, saje ti energiu a žije z toho... prečítaj si niečo o tom
Neodpovedaj, snad mu to dojde. Ak nie, tak nadrzovku napisat, nech ta neotravuje, ze mas svoj zivot a vsetko bloknut.
@anos18 nemá, samozrejme ja chápem keď sa ľudia stretnú v živote, tak začnú komunikovať, a išlo to tak samé, ale potom sa mi to prestalo zdať, iba vyzvedal čo mám ja nové, a stále chcel vždy všetko vedieť , nezdalo sa mi to a začala som sa ho teda pýtať, skusať ho aká bude reakcia lebo sa mi to prestavali zdať, odpoveď, na ako sa mam bola ,,podobne aj on,, odpoveď čo som robila ,, podobne aj on,, aky bude vikend.. ,, podobne aj on,, a takéto veci , o mne chcel vsetko povyzvedať a on sám nepovedal nic. Potom s tými fotkami, dookola aby som posielala atď.. no to tažko nebudem nikomu nič posielať. Neviem mozno ma aj chore zvratene myslenie. Praveze nazaciatku sme si to vydiskutovali, ja nehľadám nič a nikoho a on tiež nie. Len ma zaujimalo ci máte vy nejakých kamošov a takto vas doslova otravuju vyciciavajú? Ci to tak funguje lebo ja som toto este veru nezazila ze by to bolo normalne. Ved mam aj kamosky/kamošov niekedy sa 2 tyzdne neozveme a potom si piseme stretneme, pomozeme si keď treba, nezabúdame na seba. Ale toto je uplne proti srsti.
@marcellka32 prečitam 👍
A kontakt v práci mu nestačí? Že tam pokecate a hotovo?
@anos18 uz sme vsetko vyriešili už nemáme nič spoločne riešiť, ostali sme akoze v nejakom kamaratskom kontakte, ale od neho sa to proste denne valí a valí a už nieje konca.. už som mu to naznačila dávnejšie, už som neodpisala hneď, potom vobec , znova smska od neho, potom výčitky…
Tak treba s ním rázne a ak si nedá povedať, tak zablokovať
Kludne mu odpis po 2 dnoch. Ako sa mas? Dobre. Co mas nove? Nic. Predtým sa dalo byt viac v kontakte a teraz sa zrazu neda? Presne tak👍davam jednoslovne odpovede, ja sa nepýtam nic, ak napise viac sprav/otázok, odpisem len na jednu
Tak som to už začala aj riešiť, narovinu som mu odpísala na včerajšiu správu, že mám svoj život, a že si neželám denný kontakt o ničom, niesom 24/7 na telefóne a ani nechcem byť, nechcem myslieť nato, že niekomu musím odpísať, alebo posielať fotky. Nie sme ani vo vzťahu a ani nebudeme. Mám veľa kamarátov/ok, a tiež niesme v kontakte každý deň, to ale neznamená, že sa nemôžeme náhodne pozdraviť, prípadne prehodiť reč. Takže dúfam, že takto to bude stačiť, ak nie tak blokujem.
Ako to dopadlo?
@kendra73 dobre 😃… ani mú ani bú odvtedy nič, to už je 3 deň, ale ani žiadna reakcia.. ja sa teším, že mám pokoj,
Fuuu som rada uprimne,miestami som mala az zly pocit z neho.Tak nech to tak len ostane 🍀
vypnúť mobil na týždeň... možno mu dopne