Otázka pre single ženy

5. júl 2024

Hlavne tie, ktoré nemajú ešte vlastné bývanie. Máte v pláne napr že za x rokov našetríte, zoberiete hypotéku, kúpite byt samé, alebo skôr šetrite, ale kúpu bytu nechávate až na obdobie, keď budete mať partnera? Teda na kúpu napr. Väčšieho ako by ste si vedeli dovoliť samostatne? Lebo som v takej situácii ze by som si mohla v priebehu roka kúpiť malý byt, no na druhej strane dúfam, že v priebehu pár rokov budem riešiť zakladanie rodiny.

zuzuliatko18
5. júl 2024

Co mam kamosky, tak ak im to vychadzalo, kupili si vlastny byt, taky rozumy dvojizbak, ked uz chceli mat svoj klud a priestor.

kvetka404
5. júl 2024

Kúp si vlastný byt, nebudeš na nikom závislá. Potom ho môžeš dať do prenájmu. Spoliehaj sa len sama na seba, nikdy nevieš, či Ti vzťah víde a s vlastným bytom sa budeš mať aspoň kam vrátiť a budeš mať niečo svoje.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ukgirls
5. júl 2024

kup si byt ak nan mas.. a az zalozis rodinu kupis druhy s muzom.. tento das do podnajmu a budes mat pre deti do buducnosti alebo ako zadne vratka ak by to nahodou nevyslo

doriiis
5. júl 2024

Učím to aj svoje deti.Cim skôr vlastne bývanie a o pár rokov si za vodou.Vlastne bývanie je zaklad

colsami
5. júl 2024

Kup si byt. Ak na to mas prostriedky + vyjde Ti hypo, nemas co vahat. Aj ked si neskor najdes chlapa, budete mat dobru startovaciu poziciu, bez ohladu na to ci on bude mat tiez nieco svoje...
Tak som robila aj ja, nevidela som dovod s touto vecou cakat s tym, ze ci a kedy si zalozim rodinu...

suge
5. júl 2024

Hypotéku na byt som brala sama, nespoliehala som sa na to, že sa raz vydám a vezmem si ju s manželom. O bývaní s partnerom som neuvažovala, najmä nie v nehnuteľnosti, ktorá by bola iba jeho.

lusyc
5. júl 2024

Ľutujem, že som si nekúpila byt, kým som bola slobodná. Šetrila som na budúcnosť, na rodinu. Zbytočne, investične nanič. Kúpila by som aspoň dvojgarzonku, aby mi vyhovovala dispozícia, orientácia na svetové strany, stav, poschodie, lokalita. A potom do prenájmu a spoločne bývanie pre rodinu by som riešila s manželom.

tenerifka
5. júl 2024

Namiesto do prenajmu davaj peniaze do vlastneho, budes mat poistku do buducna, byt sa da potom bud prenajat, alebo ak budeschciet neskor vacsi, tak predat

marca12
5. júl 2024

Ak mas moznost,urcite kup byt aj ked maly.

domkakvet
5. júl 2024

Kup si vlastny byt.

purple_wolf
5. júl 2024

urcite si kup vlastny byt ... na jednej strane je to druh setrenia a vzdy ho mozes predat a kupit vacsi ... na druhej strane ak vas financie pustia a budete si vediet zobrat dve hypoteky tak jeden zostane v zalohe ako investicny pre dieta pripadne poistka keby vam to nevyslo a v druhom budete byvat ... zalezi vsak od oblasti kde byvas a tvojom plate

kristiii
6. júl 2024

Kúpila som si byt hneď ako som na to mala. Aj keď len garsónku. Neskôr som si kúpila väčší. Keby som mala čakať na chlapa, bývam po podnájmoch doteraz 😅.

ms_green
6. júl 2024

Ak na to máš tak áno. Ja som tiež kupila menší 2i keď som bola sama. Ale úprimne poviem kupovala novostavbu na začiatku Ružinova za 90K na 95% hypo. Teraz taky byt stoji 200K a 20% z vlastného na to by som veru nemala.

mantilka
7. júl 2024

Keď som bola single kúpila som si vlastný byt...neľutujem. Nečakaj na Pána Dokonalého, čo má prísť príde. Je to dobrá investícia, ak máš z čoho platiť hypotéku.

nataliaba
8. júl 2024

Podľa mňa si kúp a keď budeš mať partnera byt môžeš prenajímať určite si ho nechať .