Ahojte, sú na koníku nejakí muži? Zaujímal by ma váš názor. Všade na sociálnych sieťach muži komentujú pod príspevkami žien že "takú ženu by žiaden muž nechcel" atď. a tak ma zaujímalo ako teda vyzerá vysnívaná žena podľa mužov. Čo by mala akože spĺňať?
presne, ak by chcel kazdy to iste, tak by ludstvo asi davno vyhynulo.
Presne tak, kazdemu sa paci (nielen fyzicky) ine.
Mudra, decentna, kludna, suhlasna, necha sa viest a pomaha muzovi. Idealnejsia zena neexistuje :D
@tttbb hej a ešte dobre varí a v posteli je dračica 😁
povedala by som, ze kazdy muz hlada k sebe protiklad, cierny blondinu, nudas pojasenu, pojaseny kludnu, submisivny typ nesubmisivnu a podobne, plus este vela chlapov si vybera akoze obraz svojej matky, sestry..
@kluska no za mna nie. Ja skor "kompatibilnu", suladnu v mnohych aspektoch.
@janickacrazy To su dalsie plusove body 🙂)
@tttbb nie každý chce kludnu. Kamarat ma frajerku a môj Muž o nej povedal, že je úplne asexualna (pritom je relatívne pekna a fakt s dobrou postavou). Vraj to, že je kludna, je na nej úplne odpudzujúce, lebo taká žena nemôže byt podľa neho ani vášnivá a ja tiež odporujem so suhlasna. Keby bol môj muž suhlasny, nebavil by ma.
@tttbb
@janickacrazy ja k týmto menovaným vídavam aj očakávanie: slušne zarába vo výbornej, náročnej a reprezentatívnej práci, aby nebola puťka a zároveň sa dokonale stará o deti, muža a domácnosť.
@papaya1234 minule som videla take reelsko, kde bolo toto rozoberané, že velakrat majú ľudia tendenciu znižovať hodnotu tomu, na čo nemajú. Napr. Na peknú zenu povedia, že je stetka, že tá chodi určite len za peniaze, že taku by nechceli a v realite by ona nechcela ich. Taká Audi q7 chlap povie, že by si ju nechcel kúpiť, že veľa to žerie, kazi sa to, ale v skutocnosti nemá ani na jeho kúpu atd
Mala by sa smiat na mojich vtipoch. Ale poriadne! 🙂
@tramtada31 ano na ženy s Vš, ktore robia v mediach v hlavnych spravach, čiže zarobia niečo, som už čitala zlatokopky, štetky atď
Na Slovensku je aj uspešna žena v praci brana za zlatokopku
Na jednu babu tiež hovorili, ze chlap jej plati a bolo to presne naopak, ona ho pozvala na dovolenku na Kubu
Veĺmi pekné ženy to maju ťažke
@papaya1234 Taka co je tazko dostupna, ale nie nedostupna. Viacvrstvova bytost - niekto koho ma bude bavit spoznavat cele roky. Sebavedoma, silna a zaroven krehka. Ziadna fajnovka, ktora ohrna nos ked ma spat 2 noci v stane. Dobra ochotna dusa, ktora si vie obcas aj dupnut.
@kluska veruže nie 🙂. Protiklady sa priťahujú je zaužívaná blbosť a veruže aj ja som sa dostatočne poučil, čo skončilo až rozvodom.
Človek optimisticky založený nemôže mať pri sebe negativistku, odvážny ustráchanú, extrovert introvertku, záchranca obeť....atď
A veruže ani obraz svojej mamy by som nechcel mať po svojom boku 🤣.
Tu ide skôr o to, či je ten chlap uvedomelý a dá si záležať naozaj na skutočných hodnotách dôležitých pre zdravý a vyrovnaný vzťah, ktoré musia mať spoločné. Samozrejme dôležité sú aj feromôny, predsa sme živočíchy a druhá strana da nám musí páčiť a samosrejme aj voňať jej prirodzenou vôňou (feromônmi).
@papaya1234 odpoviem ti aj keď som žena. Je to všetko o osobnej preferencii, neexistuje či už u žien alebo mužov nejaky dokonalý typ, ktorý každý chce.