Ahojte ostali by ste vo vzťahu kde chlap fajčí marihuanu aj 3-4 krát do dňa ? Jeho kamaráti robia úplne to iste … niektorý dokonca sú dajú aj koks a lsd .. aký je vás názor na toto celé ?
V ziadnom pripade
A čo očakávaš od takého vzťahu? Veď ten chlap nemôže byť v čistom stave ani minútu dňa
Ak sa casom k nim planujes pridat, tak smelo do toho. Ak si chces zachovat cistu mysel, tak utekaj a neobzeraj sa.
ze musi byt spraseny ako kon cely cas. to mate urcite dost vela problemov, ktore ti za to vobec nestoja... nemozes sa s nim vediet ani normalne porozpravat.
poznam takych co fajcia marihuanu niekolko krat do dna (5-6x ). Ked je slobodny, nech si fajci kolko chce, ale vo vztahu by som to netolerovala.
Si mi pripomenula moju prvú lásku 😃 Riešili sme sa už istú dobu, stretávali sa, chodili von atď ale ani za boha tvoriť oficiálny pár. Keď sa ma konečne spýtal, či budem jeho priateľka, bol akurát pod vplyvom. To bola ale otočka😃
Nie, nezostala by som, ani keby to robil raz do tyzdna.
@kiwi3 no mame to doma tak, te hráme karty o to, či vôbec môžem niečo povedať alebo nemôžem .. a ak prehrám on má Osobne voľno - 3,4 hodiny …
Nie som svätá, ale v takomto rozsahu by to pre mňa bol vo vzťahu veľký problém, resp. by to do toho vzťahu ani nedošlo...
Ehm, karty.. troll 🙄
Akože tiež som mala s týmto skúsenosť, ale keď som bola teenagerka, dnes by som toto už nedovolila. Vtedy som to brala ako niečo, čo je cool a trendy, ale teraz by som aj políciu naňho bola schopná zavolať 😂
@diewcatqoo neni to troll ale u nás to doma naozaj takto fungovalo … ja Vám baby prisaham že to takto bolo.. keby len tie karty.. napr sme doma hrali aj o to kto pôjde na nákup alebo čo sa bude pozerať proste katastrofa
Obcasne uzivanie by mi nevadilo, ale kazdy den a niekolko krat, to uz je trochu cez ciaru
Na vs sme mali spoluziaka,ktory pravidelne hulil.Jemu to uplne vymylo mozog.Na zaciatku studia sikovny,mudry chalan.Nakoniec ho nezaujimalo nic ine ako mariska a skolu ani neskoncil.A uplne bol vymlety.
Pokiaľ je o marihuane,je to na tebe ale to ostatné je už trošku priveľa,marihuana sa používa v zahraničí ako liek,ale koks a iné nie.
😃😃😃😃😃😃
Takého priateľa a jeho známych by som nechala tak, žiadne vzťahy, takýto ľudia iba sťahujú nadol aj svoju rodinu, nehovoriac o tom, že nato zbytočne míňa peniaze.
Takého priateľa a jeho známych by som nechala tak, žiadne vzťahy, oni obyčajne napokon stiahnu nadol aj svoju rodinu, nehovoriac, že do toho zbytočne dáva peniaze.
@diewcatqoo nie je to žiaden troll, je to naozaj čo sa deje
@lindous Ah katastrofa
@diewcatqoo žiadny troll ale jw to naozaj tak
Znie to ako super partner, drz sa ho
:D a ty si kompletna, ze sa vobec pytas.. podla mna nie ste ok obaja.. :D
Ne neostala.
Paaaanečku, to sa fakt pýtaš? Myslím, že odpoveď vieš Ty sama.
Proste utekaaaaaaaaj kade ľahšie!!! S takým človekom by si chcela budúcnosť? S takým chceš mať deti? Čo sa ľahko môže stať..
Uteč čím skôr a zariaď si lepší život. Každý má možnosť voľby 😉. Držím palce!
Och ani za nič. A daj si pozor aby ťa do dačoho nenamočil. Myslím že ak si to kupuje aby aj nepredával. A skonči tento vzťah. Neskôr sa môže stať ťažko drogovo zavyslim.
Utekať preč🙂