S priatelom sme sa predvčerom dost pohadali, odisla som od neho domov, aj keď som mu povedala dovod, konala som impulzívne a skratka zabuchla dvere, vzala si veci a odisla. Dost sa o mna bal, lebo chcel aby som sa mu ozvala keď pridem domov, ozvala som sa mu, no trocha neskor. Chapem ho, je teraz na mna nahnevaný, napisal, že je sklamany, aj keď som sa mu ospravedlnila a uprimne ma to mrzí. Myslela som, že sa rozchádzame, no na otázku, ci si dáme ešte druhu sancu a že je skoda vsetko pekne zahodiť mi napisal, že ešte nevie sam, že potrebuje vychladnúť, že mu mám prepacit, tak som mu napisala, že ok, že počkám. Čo myslite ako sa rozhodne? Na dôvode hádke sme mali podiel obaja rovnaký.
@klementinka58 nie ale videla som niečo podobne
Asi nie .... ja keď konám impluzivne v takýchto veciach, tak sa mi neskôr potvrdí, že napriek zatmeniu rozumu v danej chvíli bolo moje rozhodnutie predsa len správne.
Tieto hádky sa pravidelne opakujú?
Nie, vacsina vztahov co zacne v 16tich nevydrzi
@grof_monte_christo nie, sme spolu 3 mesiace, bola to naša prva hadka.
A co bolo dovodom hadky?
@autorka Veľmi skoro na hádku, po ktorej si mala pocit, že je koniec. Veľa pekneho za hlavu zahodiť ešte nepotrebujete. Koľko máte rokov?
@klementinka58 jasne, ze to.je ona 🙂
Dovod hadky? Bez toho tazko hadat.
Ak ste sa pohadali napr. kvoli tomu ci chlebicky so salatom alebo bez tak este tu sanca je.
@maminazosatnika mozno rozmysla ci chce hystericku zensku alebo ci to bol len jej skrat a inak je v pohode
Ja takéto drámy a hysterické výstupy vo vzťahu nemám rada ... čiže keby som bola na jeho mieste, nechcela by som Ťa ... v živote prídu iné problémy, robiť teátro kvôli nejakej hádke, hneď sa sťahovať atď. ... veci treba riešiť s chladnou hlavou.
dojdi ku mne, popijeme, pokecame a tvoj problem s nim to urcite vyriesi (Ak nebude ziarlit, nelubil ta. Ak bude ziarlit, nevazil si ta) 🙂
@klementinka58 jasne,ze je to ono, len sa bude teraz tvarit,ze nie. Vsetko ako cez kopirak, len vynechala mobil a uz pridava mesiace 😅
@egonsk nehovorim, ze chlapi to riesia 😁 moze to vyzerat takto:
Ž Zlatik ake chces chlebicky, so salatikom alebo s masielkom?
M Hm, s maslom.
Ž S maslom?
M Hej, s maslom.
Ž A salat som naco robila?
M Ved, zjeme ku reznom.
Ž Reznom? Si myslis ze este rezne budem klepat?
M Tak so salatom
Ž To si povedal lebo chces mat pokoj
M Nie nufik v pohode so salatom
Ž A sunku alebo salamu?
M ...
Ž Mozes na mna pozerat ked s tebou komunikujem?
M Ano nufik
Ž No?
M Co no?
Ž Ty ma vobec nepocuvas
M Pocuvam
Ž Tak co som sa pytala?
M Chlebicky
Ž Co chlebicky?
M Neviem, ci chlebicky... je mi jedno s cim budu
Ž Tebe je VZDY VSETKO JEDNO hlavne ze sa ti zradlo zjavi na stole
M Dam si chipsy
Ž Tu nejde o chipsy ale o princip
M Boze aspon dnes ma neser
Ž Ja ta seriem? Sa tu seriem s chlebickami a ty ignor, jak vzdy
M Nemam naladu, bud ticho
Ž Mna neumlcis, ja si svoj nazor poviem, nebudem ti tu ticho poslusne skakat okolo riti, a este aj milostpan ze rezne chce
M Pi*i drz uz tu hubu j*bnutu...
Treska si dverami.. Teraz tu vyplakavas.. Pekne si ta už omotava a cvičí... Teraz sa budeš vytierat a tlačiť a on si na to zvykne ako dieťa...ze aj tak sa vždy vrátiš..
trieskaj dverami len vtedy, keď si na 100% presvedčená, že sa nimi nechceš vrátiť
@grof_monte_christo presne aj ja
@lenagawel Lebo s chladnou hlavou spravíš často čiarku tam, kde má byť bodka.
Velmi skoro na taku hadku.
To je ten co pozeral rano do mobilu?😃 bola tu taka tema.