Ostali ste s mužom kvôli deťom?

1. apr 2024

Dohodli sme sa s mužom, že kôli dcére budeme spolu do jej 18tich rokov. To je ešte 9 rokov 🙈. Ktoré ste v takomto vzťahu, ako to dávate? Pýtam sa tých ktoré ste, nie tých ktoré nie sú!

ariannazara
1. apr 2024

To je fakt dohoda bombova priam 😂 neviem ci sa smiať ci plakať 🤦‍♀️ 9 rokov?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. apr 2024

@sheila121 on proste povedal že chce odísť, ale počká, kým dcéra vyrastie.

ckocka
1. apr 2024

Aspoň do svadby, čo ju v 18tich len tak vykopnete do sveta, alebo si bude musieť vybrať s kým bude žiť?

autor
1. apr 2024

@ariannazara otázka bola jasne smerovana

lonely66
1. apr 2024

nie, neostala.

autor
1. apr 2024

@ckocka vieš čítať ?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
1. apr 2024

A aky to ma zmysel prosim ta? Myslis ze to decko je blbe a nevidi, ze vas vztah je nefunkcny? A prakticky to ako u vas vyzera? Doma sa tvarite ze ste rodina a mimo domu si kazdy riesi potencialnych inych partnerov?

autor
1. apr 2024

@sheila121 robím to čo je najlepšie pre dieťa. Je na neho veľmi naviazaná a zničilo by ju to.

ckocka
1. apr 2024

Nie, používam predčítavanie textu.

autor
1. apr 2024

@vanilkovazmrzka si tej situácii?? Ak nie tak nekomentuj

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
1. apr 2024

Rozkaz. Nebudem komentovat, ved to je len verejne forum 😄

autor
1. apr 2024

@sheila121 a čo pôjdem pod most s nou keď nemám kam?

martinkatinka
1. apr 2024

Myslis, ze ostat len byvat, ci ostat v partnerstve so vsetkym, co k tomu patri

lonely66
1. apr 2024

nezničí ju to, neboj sa. treba jej to vysvetliť primerane veku a bez hádok sa dohodnúť na normálnej starostlivosti. ak ostanete blízko seba (napríklad vedľajšia ulica alebo jedno mesto - menšie), že nemusí meniť školu, kľudne sa dohodnite aj na striedavej, ak je dobrý otec a má dieťa rád. dievča si zvykne. bude to menej bolestivé a nepríjemné, ako keď bude dospievať a postupne chápať, že vy dvaja si vlastne neviete poriadne prísť ani na meno.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. apr 2024

@vanilkovazmrzka otázka bola jasne smerovana na ženy v podobnej situácii.

lonely66
1. apr 2024

jaj, autorka, tak to len kvôli bývaniu chceš ostať s ním?

lonely66
1. apr 2024

tak to už vôbec nie je dobre.....

barka1
1. apr 2024

Poculi ste o striedavej starostlivosti? Ja sa trebars striedam s exom, deti maju svoj staly domov.
Inak už keď tak do 18 cakat nebudete musiet. Tak za 4-5 rokov už bude chciet radsej svoj klid na pubertu než hranie sa na šťastnu rodinku.

deti95060810
1. apr 2024

mám v rodine takýto prípad... rozviedli sa až po promóciach dcéry... počkali s rozvodom. dom ktorý nadobudli počas manž. darovali dcére.
po čase si každý založil inú rodinu...nemali veľa rokov, keďže dcéru mali vo veľmi mladom veku...

sense
1. apr 2024

Nie neostala.

autor
1. apr 2024

@sheila121 ďakujem aspoň niekto 🙏.

belle_vie
1. apr 2024

Prave kvoli dcere by ste sa mali rozist. Ked bude vyrastat v nefunkcnej rodine, bude mat chaos, ako ma vyzerat partnerske spoluzitie a moze na to doplatit v buducnosti. Tolerovat neveru, nevediet komunikovat problemy, pristat na nejake zvlastne financovanie domacnosti.
A samozrejme, dieta zrkadli emocie v rodine. Ak sa budu doma dospeli k sebe chovat ako psi cumak, asi ani ona nebude vediet prejavovat city, emocie.

autor
1. apr 2024

@lonely66 kôli bývaniu a kôli dcére.

ropucha6
1. apr 2024

Poznam takych, kde deti byvaju v spolocnom dome, rodicia maju pri nich “striedavku” a teda kazdy byva, ked nie je s detmi, inde. Na dovolenky chodia vacsinou spolu, rozvedeni nie su.

autor
1. apr 2024

@barka1 a kde budem mať tu striedavku? Pod most mi ju asi nedá

katica06
1. apr 2024

Ja stále nechápem.Takže v 17tich ju to zničí a v 18už nie. Vtedy už nebude problém s bývaním? Teoreticky bude ešte stále školáčka, budete mať vyživovaciu povinnosť