Dohodli sme sa s mužom, že kôli dcére budeme spolu do jej 18tich rokov. To je ešte 9 rokov 🙈. Ktoré ste v takomto vzťahu, ako to dávate? Pýtam sa tých ktoré ste, nie tých ktoré nie sú!
@sheila121 on proste povedal že chce odísť, ale počká, kým dcéra vyrastie.
Aspoň do svadby, čo ju v 18tich len tak vykopnete do sveta, alebo si bude musieť vybrať s kým bude žiť?
@ariannazara otázka bola jasne smerovana
nie, neostala.
@ckocka vieš čítať ?
A aky to ma zmysel prosim ta? Myslis ze to decko je blbe a nevidi, ze vas vztah je nefunkcny? A prakticky to ako u vas vyzera? Doma sa tvarite ze ste rodina a mimo domu si kazdy riesi potencialnych inych partnerov?
@sheila121 robím to čo je najlepšie pre dieťa. Je na neho veľmi naviazaná a zničilo by ju to.
Nie, používam predčítavanie textu.
@vanilkovazmrzka si tej situácii?? Ak nie tak nekomentuj
Rozkaz. Nebudem komentovat, ved to je len verejne forum 😄
@sheila121 a čo pôjdem pod most s nou keď nemám kam?
Myslis, ze ostat len byvat, ci ostat v partnerstve so vsetkym, co k tomu patri
nezničí ju to, neboj sa. treba jej to vysvetliť primerane veku a bez hádok sa dohodnúť na normálnej starostlivosti. ak ostanete blízko seba (napríklad vedľajšia ulica alebo jedno mesto - menšie), že nemusí meniť školu, kľudne sa dohodnite aj na striedavej, ak je dobrý otec a má dieťa rád. dievča si zvykne. bude to menej bolestivé a nepríjemné, ako keď bude dospievať a postupne chápať, že vy dvaja si vlastne neviete poriadne prísť ani na meno.
@vanilkovazmrzka otázka bola jasne smerovana na ženy v podobnej situácii.
jaj, autorka, tak to len kvôli bývaniu chceš ostať s ním?
tak to už vôbec nie je dobre.....
Poculi ste o striedavej starostlivosti? Ja sa trebars striedam s exom, deti maju svoj staly domov.
Inak už keď tak do 18 cakat nebudete musiet. Tak za 4-5 rokov už bude chciet radsej svoj klid na pubertu než hranie sa na šťastnu rodinku.
mám v rodine takýto prípad... rozviedli sa až po promóciach dcéry... počkali s rozvodom. dom ktorý nadobudli počas manž. darovali dcére.
po čase si každý založil inú rodinu...nemali veľa rokov, keďže dcéru mali vo veľmi mladom veku...
Nie neostala.
@sheila121 ďakujem aspoň niekto 🙏.
Prave kvoli dcere by ste sa mali rozist. Ked bude vyrastat v nefunkcnej rodine, bude mat chaos, ako ma vyzerat partnerske spoluzitie a moze na to doplatit v buducnosti. Tolerovat neveru, nevediet komunikovat problemy, pristat na nejake zvlastne financovanie domacnosti.
A samozrejme, dieta zrkadli emocie v rodine. Ak sa budu doma dospeli k sebe chovat ako psi cumak, asi ani ona nebude vediet prejavovat city, emocie.
@lonely66 kôli bývaniu a kôli dcére.
Poznam takych, kde deti byvaju v spolocnom dome, rodicia maju pri nich “striedavku” a teda kazdy byva, ked nie je s detmi, inde. Na dovolenky chodia vacsinou spolu, rozvedeni nie su.
@barka1 a kde budem mať tu striedavku? Pod most mi ju asi nedá
Ja stále nechápem.Takže v 17tich ju to zničí a v 18už nie. Vtedy už nebude problém s bývaním? Teoreticky bude ešte stále školáčka, budete mať vyživovaciu povinnosť
To je fakt dohoda bombova priam 😂 neviem ci sa smiať ci plakať 🤦♀️ 9 rokov?