Ospravedlnil/a sa vám niekedy ex?

15. feb 2024

Žienky a pani, čo ste už rozvedení, ospravedlnil/a sa vám niekedy ex?
Tak ako píše hore. Ospravedlnil/a sa vám ex po rokoch alebo tak za nejake veci, čo si nevedeli pripustiť, že urobili chybu počas manželstva alebo rozvodu? Taká otázka do pléna.

deniska2706
15. feb 2024

😂😂 psychopat nevie čo znamená ospravedlniť sa

vroni
15. feb 2024

Nie, ani mi nenapadá, prečo a zaco by sa mal. Chyby sme robili obaja. Akurát som ho minule vytočila, keď som sa ho spýtala, či sa chce oženiť s každou zenou v Európe alebo sa nechce obmedzovať jedným kontinentom (to bolo pri príležitosti jeho štvrtej svadby, tak som neodolala.) Tiež som sa neospravedlnila. Čo už....

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
15. feb 2024

Prečo by sa mal alebo prečo by som sa mala ja.To čo som ja pokladala ,že spravil chybu ,pre neho to mohlo byť OK a čo som podľa môjho bývalého spravila chybu, je pre mňa úplne to naj

barka1
15. feb 2024

Nie. Sme od seba 4,5 roka. Uvidíme. Možno niekedy. Ale netúžim po univerzálnom ospravedlnení. Aj ja som robila chyby. Ale raz, už po rozchode, ma udrel. Opakovane, z celej sily. V podstate kvoli blbosti. Dal do tých úderov všetku zlosť, frustraciu...a ja som skočila na pohotovosti, s monoklom a rozbitými okuliarmi. Tak na to ospravedlnenie fakt cakam...

deti95060810
15. feb 2024

kdeže ospravedlniť...ani sa len nepozdravíme pri náhodnom stretnutí

mamaaja82
15. feb 2024

Po osmich rokoch sa ospravedlnil od rozvodu

taktotedanie
15. feb 2024

Ano ospravedlnil

soldi
15. feb 2024

tak ja som sa rozviedla po tom, co ex dostal zakaz priblizenia, zakaz vstupu do spolocneho obydlia, po tom, co mal uz neviem kolku milenku, takze myslim, ze som vydrzala celkom dost a do dnesneho dna mi je vycitane, ze ja som rozbila rodinu. tak neviem, zvazim to, ci sa mu ist ospravedlnit, ze som malo toho vydrzala 🙂

daniela2202
15. feb 2024

Už som ho nikdy nevidela 😂

jessx
16. feb 2024

Medzi rečou som sa raz ospravedlnila svojmu ex ( ak ho tak nazvať) za to ako som sa vtedy zachovala a že som rada, že si napriek tomu vychádzame. Neviem čo mi to napadlo hodilo sa to do témy a cítila som to tak, že po rokoch som mu takéto niečo napísala. Len nech to proste vie. A keby take niečo povie/ napíše niekto mne s odstupom času, tiež by som to veľmi milo uvítala

hugger
16. feb 2024

Očakávaš že sa ospravedlní? Máš pocit že ti ublížil viac než ty jemu? Ty si sa ospravedlnila?

Ospravedlnenie vyžaduje značnú mieru sebareflexie aby si bol človek schopný uvedomiť svoje chyby a odvahy aby potlačil svoje ego ktoré je zranené z partnerského boja. Nie každý má oboje. Ako si na tom ty?

sima338
17. feb 2024

@deniska2706 presne to mi napadlo :D

deniska2706
17. feb 2024

@sima338 jasne veď on aj tak nič zlé nespravil 🤷🏻‍♀️😂