Oslovili by ste muža?

dannnea
10. nov 2024

Dlhšie som už sama a záujal má celkom jeden chlap v okolí, neprišli sme do riadneho kontaktu kde by sme mohli nadviazať rozhovor.A asi taká situácia ani tak skoro nenastane,pokúšala som sa.Viem že je sám ale inak neviem nič. Rozmýšľam či to nechať tak alebo ako to skúsiť sa zblížiť? Napríklad napísať mu, ale nieje to trápne? A čo mu napísať?Ja som chlapa prvá nikdy neoslovila...

kavasmliekom
10. nov 2024

@dannnea píšeš, že si sa pokúšala nadviazať rozhovor, predpokladám, že neúspešne. Tak by som sa už ani nestrapnovala. Keby chcel, všimne si ta, osloví, minimálne sa pozdraví.

tundra
10. nov 2024

Co je na tom trapne,ked ho oslovis?Ak, nemas 14,tak smelo do toho.Najhorsie,co sa môze stat,ze nebude pokracovat v komunikacii a to snad zvladnes😉.

minenkak
10. nov 2024

@dannnea jasné,keď niekoho chcem, rovno mu to poviem a nikdy to nebolo trápne

cimage
10. nov 2024

Kludne ho oslov, aspon budes vediet na com si, nebudes si musiet domyslat a hlavne si potom vycitat, ze si to neskusila. Ved o nic vazne neide. Mozno z toho nic nebude, ale lepsie vyskusat ako potom lutovat.

oblaacik
10. nov 2024

@dannnea ano skus mu napisat. Je to podla mna lepsie ako ked ho oslovis len tak na ulici, a potom uz budes hned vidiet ci ma zaujem viac alebo menej.

nynia
10. nov 2024

Ako si sa pokúšala? Vie o tom? Ak áno a neprejavil záujem o teba už by som sa mu nevnucovala to, že je sám neznamená, že niekoho hľadá alebo má záujem o vzťah.

barborachors
10. nov 2024

zena nema co muza oslovovať. Môže mu davat signály, usmievať sa, byt milá, použiť ženské zbrane. Ale neviem si predstaviť zeby som prišla za muzom s tym ze ho chcem. Pasca za myšou nebeha. Ak muz chce, osloví. Ak nechce a dostava vsetky signály, tak nema zaujem. Ak ma zaujem a neoslovi a dostava signály, tak takeho zbabeleho trtka ti tiez netreba.

dannnea
autor
10. nov 2024

@nynia nie neprišli sme do žiadneho osobného kontaktu, mám ho vyhliadnuteho ako by len cez okno.
A dlhšie čakám že sa náhodne stretneme ale vôbec sa nám cesty nespájajú....preto už rozmýšľam že by som napisala....a čo by to také malo byť? Možno o mne ani nevie...
@barborachors
@nynia
@oblaacik
@kavasmliekom
@kavasmliekom
@minenkak

hugoboss1923
10. nov 2024

Z pohľadu chlapa ti poviem asi toľko, že pokiaľ by si ho oslovila prvá a on by ťa s vďakou odmietol, mohlo by to do budúcna nabúrať tvoje sebavedomie. Nie každá žena sa s odmietnutím dokáže vyrovnať s chladnou hlavou, preto ak s týmto variantom počítaš, tak smelo do toho.

kavasmliekom
10. nov 2024

@dannnea "ahoj, možno ma nevnímaš, no ja po tebe pozerám cez okno" 😀 chcela som zakričať cez okno, ale radšej najprv napíšem, či to má význam. Veď ani neviem či by si po mne nehodil niečo " 🤣🤣 Ja viem, možno jak pubertiačka, ale aspoň sranda. 🙈

nynia
10. nov 2024

Keď o tebe ani možno nevie ako vieš, že ani nikoho nemá? A čo by si mu chcela napísať, že "Ahoj asi o mne anj nevieš ale pozerám na teba cez okno a chcela by som ťa spoznať?"
@dannnea

drake122
10. nov 2024

Načo jej tu vypisujete nápady čo napísať, keď v živote neprišli do kontaktu jeho číslo si má odkiaľ vymyslieť? Treba isť normálne na ulicu a osloviť, nie z okna čumieť...

klotildabazarik
10. nov 2024

@dannnea a co mu chces pisat? 😂

danyelia
10. nov 2024

Ja by som chlapa nikdy neoslovila ako prvá (v zmysle, že sa mi páči...), bolo by mi to blbé, ale to som ja...možno skôr sa nenápadne prihovoriť, ak by bol vonku so psom a ja so psom, na ihrisku s dieťaťom a ja tiež, resp. nejako nenápadne, čo by vyplynulo zo situácie, ale tak narovinu, že ,,páčiš sa mi,, určite niee 😁

deti95060810
10. nov 2024

nepísala by som mu nič. ani si to neviem predstaviť čo vlastne tam chceš napísať...
ak ma chceš tak žmurkni pravým okom, ak nie tak ľavým ?
kašli na neho, to už radšej daj inzerát do Katolíckych novín... to nájdeš skôr.

lenka3454
10. nov 2024

@dannnea keby mal záujem tak by sa ozval sám🙂)

moonlight1210
10. nov 2024

A co takto zistit, kam chodi nakupovat a kedy. A vyskytnut sa tam, pozdravit ho, povedat, ze ci tusi, ze ste vlastne susedia, zapriast rozhovor, ak bude ochotny…

To, ze ho vidas cez okno zatial rozhodne nespominaj. Zalubenemu to znie romanticky. Cloveku, ktory nema zaujem, to znie divne, az choro.

vilma7
10. nov 2024

A nemáš odkukane, kedy kam.chodi? Ze by si vybehla rýchle aspoň so smetným košom?

sevrin
10. nov 2024

Nič nie je trápne na tom, keď žena osloví muža. Dostaneš odpoveď Áno alebo Nie. Tak isto ako každý muž dostane od ženy odpoveď Áno alebo Nie.

kavasmliekom
10. nov 2024

@drake122 tak ani Moja dcera neprišla do kontaktu s chlapcami a keď ideme po ulici tak do mňa strká, mamkaaa, vidíš toho, on sa vola Lukáš a je deviatak na našej škole 😃

ankare
10. nov 2024

@dannnea áno,oslov ho,nemáš čo stratiť.

earlgrey
10. nov 2024

@hugoboss1923 Prečo by to malo nabúrať sebavedomie? mužovi to nenabúra ak ho žena odmietne? 😉
@autorka
Smelo do toho...nemusíš na neho hneď skočiť alebo na neho vybaliť, že sa ti páči atď. proste nejakým spôsobom nadviazať kontakt 😀 ja som tak oslovila muža na ulici...nakladal do auta nejake náradie a na aute bol nápis firmy (robia výťahy) a len som sa pozdravila a povedala, že aj nám v bytovke by sa zišiel nový výťah...dal mi vizitku...ale nepísala a ani nevolala som mu....až neskôr, keď sme sa opäť náhodne stretli, tak povedal, že čakal, že sa ozvem a vypýtal si moje číslo on....no a tak to ide ďalej 😄😁

zzzzza
10. nov 2024

@dannnea ja ano

hugoboss1923
10. nov 2024

@earlgrey Chlap to znáša inak. Ženy sú viac senzitívnejšie.

mamamasama
10. nov 2024

Ak by som neoslovila môjho, tak by sme neboli manželia. Je strašne hanblivý, aj keď na to vôbec nevyzerá. Dokonca, keď som mu napísala, tak si myslel, že je to nejaký fejkový profil a niekto si z neho uťahuje. Nemáš čo stratiť. 😉

earlgrey
10. nov 2024

@hugoboss1923 Tvoj názor, ktorý ti neberiem. Ja som sa skôr stretla s mužmi, ktorí nezvládli odmietnutie 🤣

hugoboss1923
10. nov 2024

@earlgrey Začali plakať?

dannnea
autor
10. nov 2024

@mamamasama a čo si mu napísala?Poznali ste sa pred tým?

earlgrey
10. nov 2024

@hugoboss1923 Nie, začali nadávať a pekne vulgárne 🤣

hugoboss1923
10. nov 2024

@earlgrey S takými nevyberanými spôsobmi by práveže mali byť na odmietnutia zvyknutí a brať to športovo 🙂