Zdravím, som chalan, 19, chcel by som sa spýtať, či je tu nejaká ochotná žena, s ktorou by som sa dnes mohol v súkromnej správe poradiť ohľadom oslovenia ženy?
Vopred vďaka 🙂
jednoducho - mám pre ňu pripravenú správu, kde jej chcem vyjadriť môj záujem o ňu, chcem vedieť, či je tá správa vhodná a tak ale nechcem to takto verejne, mám pocit, že to tu číta a spoznala by sa v tom
Kľudne pošli 🙂 ale väčšinou je to proste tak, že ak sa žene niekto páči, tak jej bude imponovať čokoľvek čo pre ňu spraví a ak nie, tak si moc nepomôže ničím 😅
@sbqkrt načo sa chceš radiť s niekym? Keď pôjdete von, tiež budeš na mobile hľadať riešenia? Buď prirodzený, nehraj sa na niečo, aj tak časom na to príde. 🙂
Napíš rovno sem o čo ide presne a dostaneš viac pohľadov, každá žena je totižto iná a to, že ja ti poviem, že mne by sa páčilo toto a toto, neznamená, že sa to bude páčiť aj tej, ktorú chceš zaujať 😅 a hlavne buď sám sebou, lebo zbytočne si niečo nacvičíš, nastavíš očakávania, keď to potom sám nebudeš vedieť v tom istom smere ďalej rozvíjať, lebo ti to nesedí...