Lubim svojho priatela, ale nemame na seba cas. Stretavame sa malo, nechodime spolu nikam, malo spolu hovorime, malo sa milujeme. Vela casu dava do svojej kariery. Rozumiem tomu, ale nas vztah stagnuje. Sme mladi ludia, ale ja uz som pracovne ustalenejsia. Vo vztahu si rozumueme aj chemia funguje. Sme spolu viac ako rok, spoznavame sa pomaly. Obaja vnimame nas vztah ako nieco co moze zotrvat. Vzhladom na jeho vek si nevie predstavit vacsi zavazok, byt s jednou zenou cely zivot. Ja si to uz viem predstavit, ale vo vztahu k nemu by som s nim potrebovala zazit viac, spoznat ho viac. Potrebujem, aby sa vztah posunul niekam, kamkolvek. Nechcem stat na jednom mieste, tiez ho nejako potrebujem, zaroven ho vsak lubim, co ma pri nom drzi. Co podnik?
@st_277 zvazovali sme byvanie, on je na vazkach, raz chce, raz nie, kvoli praci a kludu, zvyku, sposobe ako funguje doma
ak s tebou nechce byvat, lebo chce mat “klud” tak si odpovedz sama, či ťa je hodný a ci vas vztah ma perspektivu…
Vek je len výhovorka.Zjavne z teba nie je taký paf ako by si chcela.Nedotlacis ho do ničoho.lebo nechce.Uz len to.ze nikam spolu nechodíte je dosť vyrecne.Co robí celé víkendy? Opýtaj sa ho.ci pôjde na víkendový pobyt.ze chces objednať.Nieco mi hovorí.ze sa bude vykrúcať...Asi by bolo treba zhodiť ružové okuliare
@st_277 20+
@janinah necitas prispevok? Mas tam napisane, co robi cez vikendy
Ak s tebou neráta na celý život, nestracaj s ním čas. Je nezrely a čo je podstatné, neľúbi ťa. Toto celé je len taká hra na vzťah, napodobenina. Milujúci človek hľadá dobro partnera, on však teba má len ako kamošku na sex.
@zmrzlinka2021 vztah to je, pretoze si sme verni, intimnosti veru casto nemame, takze nie nie je to o tom.
Áno.? A kde sa tie víkendy spomínajú?
Viem.ze to nechceš počuť.ale keby tá ľúbil tak to u vás vyzerá inak.
Protirecis si. Najprv napises, ze obaja vnimate, ze vas vztah moze zotrvat. A potom, ze on si skrz svoj vek nevie predstavit jednu zenu na cely zivot.
Necita sa to lahko, ale on ta nemiluje, ma ta len na to, aby si obcas vyplnil volnu chvilu. Kazdy uvedomely jedinec na zaciatku vztahu prirodzene tuzi byt s milovanou osobou co najviac, pretoze tie motyle a chemia su prave v prvych rokoch vztahu na maxime. On, ked teraz na teba nema (nechce mat) cas, tak to nie je o laske z jeho strany.
@matkahelka ze sa neciti na svadbu ta veta znamena. Pracuje a uci sa, tak casu ma malo.
myslim, ze s rukou na srdci sama neveris tomu, ze chlap, nech je akokolvek vytazeny, si nenajde chvilu na telefonat, na kratku prechadzku, na stretnutie so zenou, ktoru miluje. chlap, ktory miluje je schopny preniest hory, nie najst si chvilu cas. ak o cas straveny s tebou nestoji- co je do oci bijuce - urcite by som sa nevnucovala a hladala inde takeho, ktory sa pri rozlucke v jeden den nebude vediet dockat dalsieho dna, aby ste sa stretli.
Ja by som bola na nervy , kebyže mám priatela a nemáme na seba čas, to čo je?? :D On ide po kariére a kde si ty? čo je to za vzťah nevzťah potom? A otázka je z tvojho príspevku, kolko rokov má on a kolko ty? Akože si nevie predstaviť záväzok byť s jednou ženou? Ak by mi toto muž povedal,tak choď do riti, lebo by povedal: nevedel som si to predstaviť, ale ty si tá pravá... ak má špekulácia, tak o čom to je? Ak si to nevie predstaviť, tam sa palica láme, dovi dopo.... Na čo čakáš? Že zmení názor, ak to teraz necíti? chruľo!
Nerieš svadbu prosím ťa, šak ste spolu krátko, či to tu píšeš... nefungujete vo vzťahu, darmo tomu dávaš všetko, lásku... on zjavne na to kašle a má to tak akoby na polovičku... tu práca, tu potešenie.. .bočím, keď mám rozum!!!
@autorka, mam pocit ze mu akurat vyplnas cas pokial nepride niekto lepsi. Ak niekto miluje tak robi vsetko preto aby mohol byt s tym druhym. To je pekne ze si buduje karieru atd ... no je to len vyhovorka. Proste si nechava otvorene zadne dvierka. Podla mna zbytocne minas energii na tento vztah. Nie je jediny na svete. Ci je lepsie mat 'vrabca v hrsti ako holuba na streche'?
Vy nemáte vzťah, vy ste... Neviem, lebo ani kamaráti s výhodami asi nie, keďže píšeš, ze aj sex je málokedy. Ste možno lepší známi?
Ci konkrétne ty vidíš ako znak, ze si tak "skvele rozumiete?"
Tiež si jedna z tých, čo sa bojí samoty a radšej ostáva v divnom vzťahu? Nikam spolu nechodíte, občas sa stretnete, lebo inak je pracovne vyťažený (klame alebo workoholik), ty už pomaly svadbu riešiš on nie.
Tiez sa mi nezda, ze by bol z teba nejaky hotovy.
byvate spolu?