Ahojte neviem ako začať .... mala som vzťah ktorý trval 2 roky ... šťastné zamilovaná ... atď keď som zistila ze som tehotna a že čakáme spolu dieta tak sa tešil všetko bolo okay no pred týždňom mňa opustil odišiel preč so SK som 5 mesiaci tehotenstva ... neviem co robiť záujem nemá žiadny nedokážem sa tešít ani na dieta kvôli tomu co sa stalo ... som zúfalá neviem co bude ďalej .. niekto kto bol podobnej situácii ako sa stým vysporiadať budem veľmi vďačná ...
Dievča zlate máš to ťažké. Ale ten mini zázrak teba potrebuje, celu energiu a myslienky vlož do bábätka. Teraz to určite bolí a šialene. Ale ver mi, že hneď ako sa zázrak narodí tvoj život sa naplní a nepotrebuješ k tomu bývalého. Áno dvom sa ťahá lepšie ale nikdy nevieš. Možno časom spoznáš niekoho kto ta ocení a prijme teba aj tvoje dieťa. Držím Ti palce❣️
hlavne si vybav nech nanho prispieva a podobne..to že nemá záujem je jedna vec ale ked je blbec nech platí
ked nechce.. dáš ho na test dna to takto nefunguje ....moj otec sa tiež snažil o toto neomohlo...mama sa nevzdala..držím ti palce máš pred sebou ťažké dni..ae pozri rastie v tebe nový život, ktorý sa može stať kýmkolvek úžasnym...postav sa za seba a za dieťa...
To je magor 😑 Ja by som takých debilov kastrovala
@serly nemusi chciet,sud mu priikaze podrobit sa testom a potom mu sud nariadi platit vyzivne. Niektori chlapi si mysli,ze si narobia deti a tam to končí. Vyhrazaju sa,ze oni platit nebudu a zodpovednost za ciny ziadna. Chrapun jeden,neboj sa,zodpovednosti sa nevyhne,nech sa vyhraza kolko chce
Buď rada ,že sa ukázal teraz ,aký je a nie neskôr .Začni sa tešiť na dieťa a naštuduj si veci okolo DNA kvôli peniazom ,ktoré patria dieťaťu .Hlavu hore chlapov je dosť .Nájdeš si lepšieho ,ktorý bude mať rád teba a tvoje dieťa .Užívaj si tehotenstvo a ten pravý a šťastie s tým spojené určite príde .Držím palce .
áno presne tak ako píšu baby..v každom meste nájdeš centrum právnej pomoci .. je to zdarma - skvelá vec , pomôžu ti vypísať papiere vlastne poradia všetko ohľadom tvojich vecí a práv..🙂
@serly teš sa na bábätko na neho zabudni