Oplatí sa vôbec pokračovať v konverzácii?

gerber58
5. sep 2024

Oplatí sa vôbec pokračovať v konverzácii? S jedným chalanom sme sa videli pár razy, býva 200 km odomňa, co uz je len v tom komplikovane. Posledné sme sa videli viac ako pol roka dozadu, prišla som za ním, neodprevadil ma ani na vlak, takpovediac boli sme na obede, nestíhala vlak, zavinil mu mobil čo bol asi kamoš a len povedal cestu na stanicu, čo som ešte bludila ďalšiu hodinu, nestihla vlak.
Nepisala som potom s nim, ozval sa raz, že ako sa mám, že sa to chcel spýtať už dávno, ale bol zaneprázdnený....dostal auto, ale ešte sa na diaľnicu necíti....kašlala som už na to..veď keď chce tak aj vlakom môže prísť keby chcel.
Nedávno sa ozval, že či nechcem prísť za nim na jednu akciu, že idú s kamošmi. Ja som sa vyjadrila na minulosť, že sa zle zachoval a už ma to moc nezaujima. On začal písať, že ako toxický na neho reagujem, že nemám potuchy, ako ma toho on veľa, že musí robiť veľa toho, aby sa dostal tam kde chce, ospravedlnil sa a pýtal sa prečo to teraz vyťahujem. Že bol vyťažený. No nechce sa mi veriť, že by si nenašiel čas za tie mesiace. Este spomínal, že koľko platil za obed, že bol dráhy, že som sa nemala naco sťažovať. Čo si o tom myslíte? Prídu mi to len výhovorky...

tinalia
5. sep 2024

@gerber58 a s takymto clovekom si vies predstavit mat vobec nejaky vztah? Ci uz kamaratsky alebo partnersky? Odpovedz si na tuto otazku sama a podla toho sa zariad.

petamich
5. sep 2024

Su to vyhovorky a nie nema to zmysel

earlgrey
5. sep 2024

Nabudúce google maps a nebudeš hodinu blúdiť na vlakovú stanicu 😉 a k tomu chlapovi sa nevyjadrujem...škoda slov

barka1
5. sep 2024

@gerber58 nie, v konverzacii ani v akekolvek forme vztahu sa neoplatí pokračovat

raztovsetkozmizne
5. sep 2024

Jasný RED FLAG. Utekaj čím skôr od neho.

deti95060810
5. sep 2024

ani by som mu neodpísala...

svokrinjazykmonika
5. sep 2024

@gerber58 zablokuj ho rovno pre svoje dobro.

rozculena
5. sep 2024

ja by som ho zablokovala už pred pol rokom😂

enmery
5. sep 2024

🤣🤣🤣Tohto, aj s tým exemplárne najkrajším chlapom z inej diskusie, zarámovať a vystavovať na koníku ako výstrahu pre ženy.

vorkola
5. sep 2024

Vobec si s nim nepokracuj.Uz len to je bez citu k tomu vlaku, ved ked ta nemohol odprevadit,nejaku pricinu mal,bud nezaujem, alebo na obzore dalsia, Aspon taxika ti mal zavolat, a obed?tak si sa ho mala spytat, ci mu ho mas preplatit, a dovi dopo.Dievcatko toto nie je chlap do vztahu

vyrovnanaosoba
5. sep 2024

@gerber58 nič si o tom nemyslím, ja by som si na neho už ani nespomenula po takom čase 😀

cimage
5. sep 2024

To ani netreba uvazovat o takom chlapovi. Mal toho vela, tak na teba zabudol, teraz mal cas, tak sa ozval. Takto to podla neho funguje? Este ta ani neodprevadi na vlak ked vie, ze to tam nepoznas. Uplne to zabil tym obedom, ze kolko stal. Ja by som mu napisala, ze mu kludne preplatim polovicu, aby mohol v klude spavat a nemusi ma uz kontaktovat.

lintu
5. sep 2024

Ozval sa nedávno, takže nejako ste v ten deň tú konverzáciu ukončili... ako? Písali ste si odvtedy?
A nie, v kontakte s ním by som nepokračovala. Už teraz tá vzdialenosť vám robí problémy.

tykat
5. sep 2024

@gerber58 odpoved vies, vadny kus.

alickapusinka
5. sep 2024

Prvý krát v cudzom meste a ON ťa ani neodprevadil skončila by som to s ním.Ani nevieš čo sa TI mohlo stať. Hlúpak je to nie nešla by som nikám.

sisska96
5. sep 2024

Ježišiiiiiiiiiiiiii. Neozvi sa mu ani náhodou, neodpísaj, nevolaj a hlavne netrep za ním

gerber58
autor
5. sep 2024

@lintu dneska som to tak ukončila, že sa mohol už dávno ozvať, prísť a že trepe len výhovorky a teda nech sa darí a rozlúčila sa...on odpísal, ze dokážem ukázať len svoju iróniu a toxicitu, ale vsak nech si žijem ako chcem, netrápi ho to 😂

ukulela
5. sep 2024

@gerber58 potrebuje zohnať baby na žúrku, aby bolo koho prekoprcnut? Iný dôvod, prečo by ta volal, nevidím. Kandi naňho.

enmery
5. sep 2024

@gerber58 O toxicite točí totálne toxický človek.A ten zaplatený obed pobavil. To ako keby zachránil polovicu planéty to prezentuje. Tragéd do koníkovskej zbierky🙃

januska12323
5. sep 2024

Mal u teba skončiť hneď vtedy keď ťa nechal samu v cudzom meste blúdiť.

sabinaxd
5. sep 2024

Dievca, maj sebauctu prosím ta🙏🏼 neponizuj sa a nepíš mu ani nestojí za nič

barborachors
5. sep 2024

@gerber58 blbec, ty mas niekam za nim chodit? Zena ma za chlapom niekde behať? Co si sisi? Kašli na neho, je to nula. Asi je to nejake mlade teľa.

liusa82
5. sep 2024

ani by som sa s ním nebavila.Neodpovedaj mu vôbec a hotovo.Do blokády s ním🙂

sevrin
6. sep 2024

@gerber58 skôr by ma zaujímalo prečo si založila túto tému, každá normálna by už mala vymazané jeho číslo hneď po tom ako jej ukázal cestu na stanicu 😂

natiblaskova
6. sep 2024

Blokni ho. Uboziaka😉

nicegirl369
7. sep 2024

@gerber58 veľmi trápne výhovorky z jeho strany. Zjavne ide na akciu a nemá akú babu zobrat, tak si mu napadla ty. Určite nemá záujem o vzťah s tebou.

gerber58
autor
7. sep 2024

@nicegirl369 brala som ho kedysi ako kamaráta, no v tom momente, ako sa na mňa vysral už nie. Aj mňa pobavila ta pripomienka ako zaplatil obed, ale zabudol spomenúť, že som mu na konci ešte asi 15 eur dala, aby som sa necítila ako pijavica. Zablokovala a adios.