Opakovane si nachádzam zlé vzťahy

18. sep 2024

Ahojte baby mali ste niektora tento problem? Podarilo sa vam z toho dostat alebo som odsudena k tomu nemat vyrovnany kludny vztah? Prvy priatel ma bil a strasne hadky takze som sa zatala a ukoncila to. Druhy priatel celkom okej prve dva roky strasna laska potom sa nam zacali rozchadzat cesty a strasnymi hadkami sme si presli obaja sme sa vydierali emocionalne navzajom a dlho trvalo kym sme sa dohodli ze to ukoncime. Prekvapivo sme ostali kamarati lebo napriek tomu ze nas vztah skoncil sme si velmi podobni a rozumieme si ako ludia. Skoda ze to muselo koncit zrovna tak hnusne.. moj momentalny vztah skoda reci priatel sa ku mne zacal po istej dobe a po tom ako som sa k nemu priputala spravat hrozne, zakerne nic neni jeho chyba samozrejme a uz sa k nemu spravam kvoli tomu odmerane a niekedy hnusne (vybuchnem uz po dlhom case) aj ja lebo som si povedala ze nenecham so sebou zametat znovu a hotovo! Ale takto sa neda existovat ja chcem byt v pohode. Lenze mna takito muzi zjavne pritahuju aj ja ich vzdy si ma niekde najdu. Uz stracam nadej naozaj ze sa niekedy z toho vymocem. Az pri tomto poslednom vztahu som si toto cele uvedomila ze nieco je zle somnou ked si vyberam k sebe takychto ludi ale co s tym spravit? Obzvlast pri tomto poslednom najpodivnejsom a pre mna najbolestivejsom vztahu je medzi nami obrovska sexualna pritazlivost a tym viac to nechapem. Zili ste niekto takto a podarilo sa vam to prelomit? Zacali vas pritahovat ini muzi a zacali o vas aj mat zaujem ini muzi?

kavasmliekom
18. sep 2024

Daj si pauzu, uzdrav sa emocionálne, psychicky. Športuj, rob, čo ťa baví. Aspoň polroka a potom začni odznova. Vyberaj si, neber prvé, čo príde 😊

jumama
18. sep 2024

Partner despota po case a ty si poslusny, ustupcivy typ, predpokladam, je to tak?

egonsk
18. sep 2024

nuz, nielen muzi rozmyslaju rozkrokom, aj u zien to tak niekedy byva, akurat maloktore si to uvedomia. To, ze si sedite v sexe, vobec neznamena, ze si budete sediet aj v inych oblastiach. Dokonca by som povedal, ze niektore najpevnejsie celozivotne vztahy to v sexe nikdy nemali silno iskriace, ale naopak ich od pociatku spajali rovnake hodnoty a vizie do buducnosti, proste boli a su na rovnakej vlne.

zuzanita1609
18. sep 2024

Skús si nastaviť aj ty zrkadlo. Prečo ťa priťahujú takí muži a či niekde nerobíš aj ty chybu?

zelenina1
19. sep 2024

Nuz. Partner si k nam dovoli presne tolko, kolko mu dovolime. Ak si neasertivna submisivna ustupciva bytost, zacne to zneuzivat kazdy - a zakazdym bude posuvat hranice dalej a dalej.

Cize, ako ti uz bolo povedane : pracuj na svojej sebahodnote a sebalaske.

janickacrazy
19. sep 2024

Skús nejaké terapie alebo kurz asertivity. To ti pomôže, začneš potom hľadať a priťahovať iných mužov. Ale určite to potrvá dlhšie, takéto veci sa nedajú len tak rýchlo zmeniť.

zero1
19. sep 2024

najprv treba byť spokojná sama so sebou. Brať prvé čo príde lebo aspoň je pravidelný sex, z toho vzťah nikdy nebude. Navyše potenciálne vhodní partneri z okolia to vidia a dávajú si odstup. Oni si radšej počkajú na takú ktorá si vyberá.