Dobry večer. Opakovane sa mi ozyva muz, s ktorym sme sa v minulosti stretli, odmlcal sa. Neviem, ci boli v tom iny ludia, ja som chcela byt s nim v kontakte. Na otazku, o co mu ide, napisal, ze nic. Raz pise stale, niekedy si da nacas. Neviem, preco to uz 4 raz spravil. Prisiel mi teraz trochu normalnejsi. Co s tym robit? Blokovat ho nechcem
sem tam odpovedz, a ak nechceš tak ignoruj...
Neodpisuj, nechaj to tak, ide mu len o jednu vec a tak sa opäť stratí
No mohla by som sa na neho vieš čo. Buď ma chce a dáva to najavo,alebo dovi dopo.
Co s tým? Nič.
Ked ho nechces blokovat, tak ho ignoruj. Easy.
Alebo azda ti treba takeho chlapa? Ktory sa ti prestal ozyvat uz 4x? 4x? Preco niekomu takemu vobec obetujes este nejaku myslienku?
Nudi sa
Mne sa prednedavnom stalo to iste, akurát že my sme spolu boli niekoľko mesiacov a potom som sa dozvedela že má ženu a deti…😀 vtedy som ho zablokovala ukončila všetok kontakt, ale pán je vynaliezavý a začal mi asi po 2 rokoch od tohto celého incidentu písať z fake profilov s tým, že si myslel že ja neviem že to je on (presne tie iste frázy a rovnaky štýl písania) zablokovala som všetky tieto profily a klop klop, zatiaľ mám pokoj. Som zvedava do kedy 😀 a najlepšie na tom je to, že je stále s tou ženou 😀
Blokni ho. Ten normálny nebude. A nie, nie je normálnejsi, je taký ako vždy len chce od Teba niečo tak je milšý ako obvykle. Blok
To že saodmlčal nemusí nič znamenať. Hlavne ak ste sa nestretávali. Jednoducho mu písanie nevyhovuje furt. A nebol si istý pocitmi. Dôležité je čo bude nasledovať. Stretávate sa a nepíšte si a uvidis čo bude.
Véd ti napísal, o nič mu nejde. Vybavené.
Ako keby mu vtedy niečo nevyšlo, tak sa zasa vrátil k zadným vrátkam, tebe.