Často tu v diskusiách vidím, že dotyčná napíše svoj názor, to čo si myslí a druhá jej napíše, že závidí. Prečo si hneď niekto myslí, že mu druhý závidí? To nemôže mať svoj názor bez toho aby závidel?
Toto je moja oblúbená odpoveď, vždy sa na tom pobavím🤣 hlavne, keď to niekto napíše pod situáciu, ktorú by reálne NIKTO nezávidel🤣
Druhou univerzalnou formulkou je, ze "musis mat velmi nudny zivot". To pisu tie, ktore nevedia pripustit iny nazor, nez svoj vlastny.
A ja tiež predám jednu : nemám problém, vyrobím si ho!!!
Moja "obľúbená" je "každý si je strojcom svojho šťastia". Zaujímavé že väčšinou to píšu také čo sú riadne za vodou a podla toho čo o sebe prezradili nikdy nezažili existenčné problémy 😂
@katka700 stačí sa narodiť pod šťastnou hviezdou 😁
@katka700 Alebo ich muž podniká a vďaka nemu sa majú dobre. Akoby sa nevedeli vcítiť do kože druhého.
@oli18 Vidíš, na toto som úplne zabudla. Lebo všetci musíme závidieť alebo mať nudný život 😁
S tou zavistou je to trapna formulacia, rovnako ako tato tvoja “Alebo ich muž podniká a vďaka nemu sa majú dobre. Akoby sa nevedeli vcítiť do kože druhého.” 🤷🏼♀️
@milanemila Veď sú také čo sa chvália cudzím perím.
Tak je to diskusia, každý ten problém vidi inak. Niekto tam tu závisť vidi, niekto nie. V tomto sú diskusie fajn, že vidíme ako druhý človek rozmýšľa.
Podľa seba súdim teba :D