On či on

ganda21
17. sep 2023

Ahojte. Idem po radu ,pochopenie,nepochopenie. Ani sama neviem . Viac ako 4 roky žijeme s partnerom, bolo aj je celkom fajn vzťah ,aj keď sa vidíme veľmi málo ,pracuje mimo SR. Prežili sme si veľa dobre aj zle. Na svoje chyby ,ale to každý človek . No a teraz prichádza ten kameň úrazu . Zaľúbila som sa do dlhoročného kamaráta ,trávim snim viac času ako partnerom . Najprv bolo ,že budeme si užívať ,aj keď som bola striktne proti tomu ,lebo som nechcela podviesť partnera. Ale dajako sa mi vril pod kožu a ja teraz ho dajake neviem vyselektovať zo života. On je divný tip človeka ,ale fakt divný. Skrýva city , prezentuje sa vysokým egom ,proste nadlho o ňom . S ním by mal problém ho definovať aj psychológ. Stretávame sa občas a vždy idem odtial buď smutná alebo šťastná . Jak malé decko . A pritom reálne si uvedomujem ,čo robím ,že to nemá šancu z jeho strany ,lebo on si chce len užívať. Čo je v jeho vnútri ,ani srnka netuší . Na city som sa ho pýtala otvorené ,neodpovedal ,svoje som mu vyjadrila . A teraz poraďte .. 🙈

goodidea
17. sep 2023

Poradím...to víš že poradím...

tosomja
17. sep 2023

😃 užívaj si ďalej. Verím, dúfam, že tvoj priateľ v zahraničí si tiež užíva.

reanda
17. sep 2023

muzov je viac, ako dvaja .. nemusis si vyberat z dvoch blbych moznosti

0silvia0
17. sep 2023

@ganda21 preco si nekomplikovat zivot, vsak?

seahorse27
17. sep 2023

Ako vidim, zien - masochistiek je stale vela, tak preco by ich ti chlapi raz za cas nevyuzili? Ked ti to nevadi, ze si pre niekoho len matrac, “uzivaj” si dalej 😊

beata_k
17. sep 2023

@ganda21 A co chces pocut? Ze ublizujes partnerovi lebo egomaniak ti vie pohoňkať tvoje ego?

p.j.jacky
17. sep 2023

@ganda21 že by karma ? Podvádzas partnera a milenec je len milenec . Proste si madrac …. Čo tak nájsť tretieho ?

mooonika1975
17. sep 2023

@p.j.jacky keď už ,tak matrac 😂

janinah
17. sep 2023

Kde sa vidíš o rok,o 5 rokov?....podla toho sa správaj.Ak chceš rodinu,tak tudy ceste nevede.Ak si chceš len "užívať",klamať,trápiť sa....tak pokračuj..Ako už bolo poradené nechaj oboch....toho mimo SR,lebo ho neľúbiš a toho divného tiež,lebo on neľúbi teba.A došla si do štádia,že sa neľúbiš ani ty sama,lebo to by si nerobila to,čo robíš.

retatka
17. sep 2023

KARMA !Prišiel ti taký chlap do cesty pre ktorého si handra na očistenie topánok .On má problém tebe vyjadriť city lebo si pre neho veľká nula .To sa stáva keď si niekto buduje svoje šťastie na nešťastí iného 😉

syslik81
17. sep 2023

co chces poradit? jeden ta ma na sex a z druheho robis debila tym ze ho podvadzas... v prvom rade sa rozit s partneroma nechaj ho aby si nasiel zenu kt ho bude milovat a bude mu verna a nie niekoho ako ty.. a potom sa rozhodni,ci chces byt matrac pre niekoho alebo pozbieras zvysok hrdosti co este mas a najdes si niekoho kt nepodvedies a kto sa nebude hambit za city k tebe

cimage
17. sep 2023

Moznost A: nic, lebo je v zahranici a neklape to
Moznost B: nic, lebo je cudak bez citov a len ta vyuziva
Moznost C: je spravna, najst si normalneho chlapa.

mamina7070
17. sep 2023

odid od oboch ten prvy si nezasluzi stetku akou si a ten druhy je uplne mimo

domkakvet
17. sep 2023

@ganda21 prveho nelubis, inak by si ho nepodvadzala a druhy nelubi teba, tak ze hladaj inde.

siska53
17. sep 2023

@ganda21 paneboze, to mate kolko rokov? Za mna.. asi je cas opustit partnera i dlhorocneho kamarata a hladat niekoho, s kym sa budete lubit navzajom..

patricia255
18. sep 2023

@ganda21 s čím potrebuješ vlastne poradiť?
Partnera si už podviedla a si zaľúbená do iného, no on ťa má len na užívanie a sama vieš že ani nie je partner na vzťah...

Pozri rozid sa s frajerom čo je v zahraničí, aj tak už váš vztah skončil, nemáš k nemu úctu ani city

No a potom zrejme aj tak budeš musieť hľadať inde a preruš kontakty s tým čo ťa ma len na sex a aj tvoje zaľúbenie odíde

Alebo teda chod do toho, užívaj si a stracaj čas