Okruh ľudí

17. júl 2023

Ahojte milé dievčatá. Prišla som sa zdôveriť, aj keď ani neviem, prečo má trápi práve taká vec.

Vždy som mala okolo seba ľudí, známych a kamošiek, či už na VŠ alebo v rodnom meste. Nie som party typ, ale zašli sme si občas do mesta na kávu, do kina, športovať. Po výške som odišla do nového mesta, spoznala tu zopár ľudí, a našla som si tu priateľa, bývame už spolu, máme spoločné záujmy a aktivity, cítim sa konečne spokojná po tejto stránke, pretože mi s ním je super.

Ide ale o to že okruh ľudí je biedny. Nemyslím kvantitou, ale kvalitou. Neviem z akého dôvodu sa na mňa nalepili ľudia, ktorí sú stále nespokojní, niečo im prekážalo a ja samozrejme v novom meste som to brala tak, že veď ich vypočujem, poradím, pomôžem. V kontakte s mojimi kamoškami z rodného mesta som stále, no došlo to do štádia, že cítim miernu frustráciu. Cítim v sebe niečo také, že chcem byť stále v tom dave života, ale zároveň cítim, že ten okruh nie je ono. Som z toho nesvoja. Viem, že ak idem von s nejakou známou, vyžalujú sa, ony odídu spokojné a ja vyšťavená. Nikdy predtým som to takto nemala, no tým, že nie som introvert, mi ľudia trošku aj chýbajú. Viem sa zabaviť aj sama, chodím stále športovať, niekedy si uvedomím, že radšej sama ako takto, ale zároveň nerozumiem, čo sa zmenilo, že neviem nájsť tú krvnú skupinu. Mierne sa už akoby uzatváram a naozaj sa cítim po roku celkom vyšťavená.

simik22
17. júl 2023

Tak sa s nimi nestretávaj?

roja01
17. júl 2023

Maloktory clovek si uvedomuje, ze priatelstvo je cenne, treba si pomahat, obetovat si navzajom trochu casu a porozumenia.
Niekedy si najma mladi manzelia neuvedomuju, ze rodina je dolezita, ale v zivote treba aj priatelov.
Uprimnost a laskava priamost je v priatelstve tiez velmi dolezita.

cervenaruza123
17. júl 2023

Su asi aj rozne obdobia. V istom veku je vela ludi frustrovanych, ze nedosiahli o com snivali a len sa stazuju a stazuju. Ak ty patria medzi pomerne spokojnych ludi, tak sa ti vyzaluju, lebo to potrebuju a ty sa zalovat nejak nechces. Ja som si presne toto vsimla, ze az na par vynimiek ma kamosi kontaktuju len ked maju nejaky problem. Aj to zamrzi, ze ten vztah tam asi nie je taky ako som si myslela. Ale lepsie to vediet. Treba skusat hladat novych ludi pripadne udrziavat intenzivnejsie len zopar priatelstiev. Najst si konicky, kde budu aj ini ludia. Ale priatelstva casto casom uz nie su take intenzivne ako v mladom veku. Kazdy ma uz svoje rodiny a svoje starosti a na priatelov ostava menej casu a energie. Je to istym sposobom prirodzene.

ferala
17. júl 2023

Ved prave, mozno mas prave len take obdobie, kedy sa ti nedari najst spriaznenu dusu alebo kamaratov, s ktorymi stoji za to travit cas. Som si ista, ze sa ti to podari, niekomu to trva dlhsie, len musis chodit na tie spravne miesta 🙂

anita6666
17. júl 2023

Načo sa stretávas s ľuďmi? Chod nakŕmiť zvieratká v útulku a prides plná energie + urobíš niečo zmysluplné.

1gramofon
17. júl 2023

Daj šancu novému priateľstvu. Ľudia sa od strednej a vš vedia zmeniť kvôli úplne inym starostiam, krivdam, či úspechom, ktoré sa dejú v dospelom živote. Niekto zatrpkne, niekto ma komplexy, niekto už v sebe nemusí mať pokoru... Ja som sa cítila zle, bola som po stretnutiach nervózna, nahnevaná a pripadalo mi, že tých ľudí ani nepoznám a keby som ich teraz spoznala, tak sa s nimi nechcem spriateliť