Poprosím odpoveď len k veci. Pozerala som si partnerov Instagram ( máme svoje hesla) a vo vyhľadávaní keď som zadala rôzne písmena sa objavili kadejaki ľudia ktorých si asi pozrel. Čiže dala som trebárs L a ukazalo tam rad ľudí rôznych, jeho priateľov, nejaké zname osobnosti celebrity čo ig automaticky navrhuje a pomedzi to obyčajne osoby ktoré si on musel pozerať. Na jednu ženu som klikla ze kto to je ( lebo už sa mu tam takto viackrát objavili ženy, ktoré niekde videl napr nejaká čašníčka ktorú viem že sme videli a potom záhadne sa tam objaví a na mojom ig napr nie😃) a zrazu na mna prišla taká nejaká intuícia, ani neviem prečo taký zvláštny pocit…. Som si povedala že čo keď dáva takto nejakým lajky na fotky vo výberoch ( teda nie na fotky na profile). Ale utešovala som sa že on taký nie je, verila som mu v tomto vzdy … no teraz pri tejto som mala taký pocit tak že si pozriem tie výbery začala som takým kde mala len seba fotky a asi na štvrtej fotke to prišlo bol tam lajk … srdiečko vpravo dole. Naletela som za ním že čo to ma byt ( lebo on sám sa vždy dušuje ako on takýto nie je nepotrebuje takéto veď teda aj hesla mame a celkovo mobily sme nikdy neskrývali pred sebou …) a on strašne prekvapený že čo to je zas za chujovinu to on nie a podobne to je nejaký omyl.
Odišla som do izby búšilo mi srdce a asi po minutke som sa opäť vrátila a on taký že no ukaz to ešte raz to je somarina .. dala som to a to srdiečko tam už nebolo. Mne je maximálne jasne že to stihol dať preč a on sa tu oháňa že ako by to stihol za tu ani nie minútu čo som bola preč a on takéto nikdy nič nerobí načo by dával srdiečko … všetko otočil opačne nedá sa s ním nič povedala som aspoň sa normálne priznaj áno dal som to tam buď vedome alebo omylom keď som si ju pozeral..a nie on nevie kto to je, určite toto neurobil a podobne
Povedala som mu ze toto je posledná kvapka, nejde o ten lajk ale všetko ako už dlho mame a neverím mu už. A hlavne preto že je schopný prisahať na môj jeho život ako on toto nie a pritom nemá ako inak to byt. Využíva že to nejde nijak dokázať a odvoláva sa na dôveru no tu ja už nemám. Veľká náhoda by to bola, ze je vo vyhľadávaní ta osoba a ešte je tam lajk. Je mi nechutne hlavne to čo všetko dokáže povedať len aby vyzeralo, že to neurobil.
Mne je to všetko jasne a som rozhodnutá no chcem tu asi taku posledku bodku ešte že nie som celkom padnuta na hlavu, keď verím svojej intucii a tomu čo som videla. Jedine žeby mi tu aspoň 10 ľudí napísalo, že mal ig nejaký výpadok a rozdávali sa lajky samé 😃
Isto sa tu zbehnú mudrlanti a klasikovia ktorí nápisu že nemám iné starosti či riešim lajky a podobne, riešme prosím to čo som napísala a nie iné veci. Nemám záujem tu rozoberať iné témy
Vyhľadaj pomoc odborníka. 😳
No ja byť mužom, nechcela by som Ťa ... neskutočná stíhačka si ... nad sebou by si sa mala zamyslieť, lebo riešiš sprostosti.
No dobre a prečo toto vlastne píšeš
To mi pripomenulo, keď Zuza prišla za mnou nasratá, prečo som Jane dal céčka a jej nie. Odvtedy sa so mnou v družine už nebavila.
Velmi to prehanas. Toto robim aj ja. Obcas si niekoho pozriem,koho stretnem. Pozriem si ludi na soc.sietach aj dam lajk. To,ze das srdiecko,neznamena nic. Nepodvadzam muza ani nemam postranne umysly. Hadam sa este pozriet mozem.si strasne ziarliva a s tym by si mala nieco robit.ani sa necudujem,ze ti klame,ked dokazes narobit takyto cirkus.
A ty si inak kompletna? Na terapie nahodou nechodis? Lebo ak nie mala by si.
A čo iné máte za problémy,keď Instagram bola "posledná kvapka"?
Koľko máte rokov?
@dzulli1980 Ženy trosku sa zamyslite a nie tresknut hneď prvé čo prejde hlavou … je jedno čoho sa to týka, nepoznáte cely nás vzťah neviete prečo to tak je. Keď niekto do oči vám niečo sľubuje alebo tvrdí že nerobí, veríte mu a potom si niečo overite a zistite opak, asi to nie je ok či? Či najväčším problémom je teda to, že pre svoje dobro mám otvorené oči? Tak ja teda nechcem žiť ako väčšina tu. Aj ja som verila ale nezistit si sama, neviem nič. A to nehovorím o lajkoch. Je to vyvrcholenie niečoho a ide o podstatu.
@marca12 toto mame každý inak, je ok ak je pre vás a vášho partnera lajkovanie ok. My to mame inak a o to ide, keď to chce robiť nech to robí ale nie pri mne alebo na taknasa a klamať do oči. Keď niečo robím budem si za tým stať. Argument že klame lebo by mi to vadilo? No veď práve, to je to
@minenkak preto či existuje možnosť že mi hovorí pravdu ☺️ čo je absolútne somarina ale ešte som tomu tých 0,1% dala
Však a my to ako .a.e vedieť či klame alebo nie
Jeminy... Teda, teba mat doma... Ufff. Ale áno, rozist sa. Ty budeš mať pokoj, on tiez. Očividne mu neveríš a ani nikdy nebudes.
@janai1 lebo viete ako žijeme, viete o nás všetko z jedného príspevku … ani ja neviem čo vám vadí a čo netolerujete . Ak ste benevolentna a pošlete kľudne muža k susede večer na pohár vínka je to ok vás život, my ho mame iny. Jemu ak sa nepáči ma možnosť žiť iny život a nekazit ho mne tým, že mi bude klamať vo veciach ktoré mi vadia. Chcem dôveru a u neho ju už nemám asi v ničom, toto bola čerešnička na torte po dlhodobých problémoch.
Mne by vadilo, ze klame, ze on to nerobi. Ved sa pozrie, mozno aj lajkne nieco obcas. Ak to nie je tak, ze ma trebars 2-3, ktorym by aj fotku ho*na lajkol, ktore sa tam pretcaju v snurkach akoze plavky... Alebo este aj ulozi do telefonu... Nemam IG a ani mi nechyba, predpokladam, ze lajk mohol dat omylom, ale potom ho dal prec, ze sam sa vymazal, tak urciteeeee. Ktovie, v com este klame. Ano, mozno si stihacka, ale on je klamar a "charakter".
@minenkak bývajú rôzne výpadky na sociálnych sieťach možno sa niekto s týmto stretol tak len preto. Ale tu sa zase rieši všetko iné ako toto
@nika23t tak ty si možno v pohode s takýmito vecami nech si chlap lajkuje, vypisuje … alebo si z tých ktoré veria že to nerobí a nevieš kým nezistis. Aj ja som si chcela len overiť že aký je super nerobí to a dopadlo to zle
Podľa mňa to je dosť podstatne, muž nelajkuje ženám fotky len tak a už vôbec nie výbery naznačuje jej tým to ze sa mu páči a ze ma šancu u neho a tebe robi len hanbu…
Daj mu pokoj ...chudák chalan
reagujeme na to čo si napísala... ako my máme vedieť čo tebe ide v hlave. Z toho čo si napísala je výsledok že si psycho.
Tak, napisala si jeden pripad, podla coho mame vediet ostatne podrobnosti vasho vztahu? Rozculujes sa tu, ake sme, ze tresneme prve, co nas napadne. Ak mam fungujuci vztah a niekto ma takto kontroluje, ako ty muza, tak co ti mame napisat? A ak ten vztah nie je fungujuci aj z inych dovodov, tak ako sme to z tohto tvojho vylevu mali vediet?
@kristinapetronela 😃😃 ty budeš z tímu žien ktoré majú vsugerovane že nič im akože nebude vadiť, aj keby tvoj chlap rovno nejakú po*ebe pred tvojimi očami keď to tak musím povedať . V domnienke že si ho tak udrzis. Asi by so mnou nebol dlheee roky keby nechcel a vadilo mu aká som. A naďalej by sa bil o život o to aby to vyzeralo že on nič. Ale obhajujme chlapov veď prečo by sa už ženy mali podržať medzi sebou. Ušla ti celkom myšlienka toho že je jedno o čo by šlo ale keď sa dá slovo a do oči a urobí sa opak asi to nie je ok? A moje správanie na to rozhodne nemá volyv. Je to akoby si povedala je moja vina ak zistím že ma podviedol, chudák chalan
@andrea_82 ja nežiadam o analýzu vzťahu to mám výlučne vo svojich rukách. Otázka bola čisto o tom ig, či je niečo take možné že sa môže stať. Nedalo sa to napísať inak musela som nejaké pozadie toho tam dať aby bolo pochopené, o čo ide
Ja som dospela a môj muž tiež. Hádam nebudem riešiť "lajkovanie", to robia 15 ročne deti. Akože prepáč, ale keď fakt toto riešite vo vzťahu, tak ja potom neviem, ako ten váš vzťah vyzera. Ty mu prezerás mobil a históriu a neviem co ešte. Problém máš Ty, nie on. Ale aj tak, choďte od seba. Ty mu neveríš a on sa obzerá inde. A nejdem sa pýtať, koľko máte rokov.
@janai1 čítanie s porozumením nula bodov, otázka znela či je môžne, aby sa stala taká vec na ig, že je lajk na fotke vo výbere ktorý tam niekto nedal a za minútu zmizne ☺️ keď si na minútu odskočim a on mobil v rukách
Nič viac nič menej som tu nepotrebovala rozoberať
Pánabeka ,koľko máte rokov 14?Onedlho budeš ex .Stíhačky nemá žiaden chlap rád a nečudujem sa mu ,že lajkuje .Neboj sa ale neostane dlho len pri lajkoch kvôli tvojmu chorému stalkovaniu .
@nika23t aj ja dám lajk a nebudem sa zhadzovať, že som ho nedala keby ma konfrontuje. Som dospely človek a robím vedome veci, ktoré potom do oči nebudem tvrdiť , že som neurobila ja ale je to chyba v systéme. Je to malickost a maličkosti robia veľké veci.
@retatka žiaľ on je ten ktorý sa najviac oháňa tým ako on nič a sme spolu už pól života.asi toľko ku tomu. Nie sme odkázaný ani jeden na druheho čiže odísť viem hocikedy
Ty si už dospelá keď takéto chujoviny riešiš? Alebo ťa už niekedy podviedol a týmto sa ti len otvorili staré rany? Inak mi tvoje správanie nedáva zmysel.
načo si to detailne opisovala? Stačilo sa opýtať,či môže lajk zmiznúť sám od seba.Nie,nemôže.Ale častokrát sa mi stane,že keď rolujem a ťuknem na príspevok,tak sa tam dá srdiečko.
strašná stíhačka si... rozíďte sa, jemu sa podstatne zlepší život