Ohováranie v partnerovej partii

12. jún 2024

Ahojte, ako sa mám vysporiadať s tým že ma/nás ohovárajú v chlapovej partii. Nemáme toľko času hýriť, venujeme sa sebe, práci, vzťahu, rodine. Ja sa o seba starám, mám dobrú prácu, pekný vzťah a vždy sa ku mne dostanú nejaké klebety a výmysli o mne. Dosť výrazne sme obaja obmedzili vzťahy v partii. Snažím sa byť nad vecou ale nie vždy sa mi to darí.

muchotrafka298
12. jún 2024

Tu pomoze len jedno, nestretavat sa s takymito ludmi. Potrebujete ich k zivotu? Niekoho, kto siri klebety a vymysly?

gribka1
12. jún 2024

A partner čo? Je to jeho partia, tak nech sa s nimi vysporiada. A ako to vieš, to ti on rozpráva čo tárajú?

luciaruz
12. jún 2024

Stretavate sa s ludmi, ktorí na teba kydajú????? Inak sa cítite dobre??? Hrdosť a sebaúcta ostali kde pichnuté? Normálne som sa vytočila kokoooos. RAZ by sa to stalo☝🏼to by bolo naposledy, čo som s nim travila cas.

autor
14. jún 2024

@muchotrafka298 Obmedzili sme stretnutia avšak sme prepojení rodinou a aj prácou. Sem tam sa stane, že sa niekde stretneme. Povedzme stane sa to raz za mesiac.

puertorico
14. jún 2024

neber si ich slová k srdcu a ži si svoj život. keby sa pýtajú, tak povieš že máš toho veľa aj v práci a doma a nemáš chuť hýriť lebo si ko z povinností. podľa mňa len závidia

autor
14. jún 2024

@gribka1 On chce byť so všetkými "za dobre", ako sám povedal. S ľuďmi, ktorí ho ohovárali sa nechce stretávať. Avšak stačí aj že sa stretne s jedným kamošom, niečo neškodné mu medzi rečou povie a v partii si to vyložia po svojom a už to ide. Veľmi dávame pozor, aby sme nikomu nič nepovedali ale predsa sa niekedy chytia aj tej najväčšej maličkosti. Samozrejme nie všetci sú takí, sú tam povedzme dve hašterivé osoby čo vždy hľadajú drámu. O to viac ma to mrzí.

autor
14. jún 2024

@puertorico Ďakujem za povzbudenie. Väčšinu času mi to vychádza ale naposledy sa ma klebety dotkli, bol to dosť útok na mňa. Vraj odkedy je chlap so mnou, tak sa úplne zmenil (rozumej nefláka sa, nehýri, ma lepší job, celkovo dozrel z chlapca na chlapa z môjho pohľadu). Údajne kvôli mne sa nemôže stretávať s kamarátmi pretože to ma zakázané. Celkovo ma vykresľujú ako takú sekeru, pri ktorej chlap musí čušať.

marca12
14. jún 2024

Jedine sa naucit nebrat to vazne. Ja sa dozvedam o sebe ohovaracky od vlastnej matky. Niekedy ma ide roztrhnut od zlosti,co by som jej povedala svoje. Ale vzdy si poviem,ze je to chudera nestastna a svoje komplexy si takto riesi. Ohovaranie vypoveda o osobe,ktora to siri a nie o vas. A v mnohom je to urcite aj zavist. Ja by som isla na nejaku akciu a normalne sa opytala,aky maju problem,ked o vas siria take veci. To nikto necaka,ze ich budete konfrontovat,takze ich zaskocite a budu sa citit trapne.

autor
14. jún 2024

@marca12 Ďakujem pekne, je pravda že to vypovedá o nich a nie o nás. Len škoda, že tie dve hašterivé osoby v partii sú aj take vodcovské osobnosti a pekne nás vyčlenia z kolektívu. Pretože zvyšok sú veľmi príjemní ľudia. Ja nerada vyhľadávam drámu, keď sme von tak sa chcem zasmiať, pokecať, tešiť sa že sa znova vidíme. A hlavne keď počujem klebety tak viem, že im nemôžem veriť a určite ich neposúvam ďalej.
Verím, že raz obidve nad klebetami mávneme rukou. Chcela by som vedieť byť takáto salámistka. 😁

gribka1
14. jún 2024

No a tie osoby sú sústredené na vás? Či svoje papule otierajú aj o iných? Už jedine ignorovať, byť v pohode, potom sa im to možno neoplatí, nebudú mať z toho nič. Ale ja by som si určite neodpustila nejaké tie poznámky na ich adresu.

autor
15. jún 2024

@gribka1 Sú určite tie osoby sústredené na nás ale všímam si, že nemajú problém riešiť aj okolie. Asi majú celkovo záľubu miešať sa ľuďom do života a analyzovať každú blbosť. Chlap to prebral s človekom od ktorého to všetko pramení, uvidíme aký to bude mať efekt. Nechcem im dať pocítiť, že ich zámer im vychádza a ani venovať pozornosť haštereniu a prilievať olej do ohňa.