Odporučte manželského poradcu

drobaja
27. dec 2024

Ahojte. Prosím vás pekne, je tu niekto, kto spadol do obrovskej manželskej krízi, kde si dvaja uz nedokazali prist na meno?
S manželom sme na tom tak, že sa dokážeme pohádať aj na farbe travy, proste na všetkom. Mame 3 a 4 ročné deti. Bola by som veľmi vďačná, ak by sa nám podarilo udržať náš vzťah, no cítim, že sami to nezvládneme. Preto hľadám nejakú poradňu. Najlepšie by to bolo online a ak by to bol pár, respektíve muž, bolo by to ideálne, keďže moj manžel na reči ženy zrejme nedá.
Ďakujem za Vaše rady a skúsenosti 🙂

koniarova
27. dec 2024

@drobaja manžel to chce takto riešiť? Online je blbosť.

bolarazjedna
27. dec 2024

@drobaja skus pozrieť stránku mojra.sk alebo hedepy. Tam nájdeš aj mužov, vieš pozrieť, kto sa špecializuje na parovu terapiu, vieš prečítať recenzie na jednotlivých psychológov. Je to online.

milos81
27. dec 2024

@drobaja ak ste na tom takto, skús najskôr zistiť, či by sa na to dal, lebo ty evidentne hľadáš spôsoby ako to zachrániť, ale on...

veklipo
27. dec 2024

Z vlastnej skusenosti - online nefunguje. Treba si najst cas, spolu sadnut a s pomocou odbornika prebrat vsetky problemy. Aj s malymi detmi sa to da.
Odkial si? Ja viem odporucit okr SC

lamonita
27. dec 2024

@veklipo ahoj, prosim odporuč okres sc. Dkaujem😉👍

bolarazjedna
28. dec 2024

@veklipo moja vlastná skúsenosť s online terapiou je práve opačná - veľmi dobrá, a ešte aj šetrí čas.

drobaja
autor
29. dec 2024

@bolarazjedna a môžem sa opýtať s kým máte dobrú skúsenosť? Ďakujem pekne