Odmedzili by ste kontakt kvôli jednej osobe?

26. mar 2024

Ak ste ako skupina kamarátov, odmedzili by ste s nimi kontakt kvôli 1 osobe, ktorá vám tam lezie na nervy? Mám dilemu, či odmedziť kontakt keď sú tam naozaj dobrí ľudia kvôli jednej osobe, ale úprimne, doteraz som si nemyslela, že mi niekto môže liezť vyslovene na nervy a iritovať ma, no tá osoba to dokázala.
A nie, nie je možné stretnúť sa bez tej osoby, keďže všade musí byť. Nedá sa nevšímať si tú osobu, keď neustále vykrikuje a musí byť stredobodom pozornosti.

domkakvet
26. mar 2024

Podla toho o co by islo.

unicornlady
26. mar 2024

Ostatní to ako vnímajú? Im tá osoba asi až tak nevadí.

h2
26. mar 2024

Nie, neobmedzila. Ale danú osobu by som v rámci možností ignorovala.

syslik81
26. mar 2024

treba sa naucit mat ludi v p..i .. neobmedzila by som kontakt s ostatnymi naucila by som sa nepripustat si tu osobu ale tak aby si nerobila v skupine dusno

gabika0825
26. mar 2024

A ako tá osoba zisti keď zavolas napr. 2 ľudí z tej partie von? To akože jej hneď volajú že idu von alebo ako to je? Mi to príde zvláštne

dadka1997
27. mar 2024

Ako pisu hore, treba sa naucit mat kudi u prdele potom sa bude lahsie žiť

tamtamka26
27. mar 2024

mňa by zaujímalo, či je to muž alebo žena?

autor
27. mar 2024

Je to žena, priateľka jedného z našej skupiny. Keď sme 2, je to úplne iné. Vie byť naozaj zlatá a normálna ale strašne ma unavuje ten cirkus čo robí vždy keď je tam jej chlap. Neustále žiarli ale v zmysle, že ak partner robí čokoľvek iné, je zle. Minule si môj a jej chlap zahrali biliard a celý večer sa potom riešilo to, že ona je urazená lebo sa nevenuje jej ale niekomu inému. Včera napríklad keď som už mala potrebu napísať sa stalo, že môj a jej sa dohodli, že pôjdu na gokart keď ona začala robiť vyslovene cirkus, že ona gokart néma rada a on bez nej nepôjde. Ďalej sa tam už len hádali, že jej je to jedno, nech ide za kurvami na gokart, ona s ním skončila atď. Toto je skôr vec ich vzťahu ale irituje ma, že 10x si musím premyslieť čo poviem lebo ak sa to slečne nepáči tak zvyšok večera počúvame ako sa ona udúva, vykrikuje a podobne.

autor
27. mar 2024

Ale ako hovorím, minule sme boli len 2 kým sme čakali na ostatných a dobre sme si pokecali, bola som prekvapená. No hneď ako príde jej priateľ sa zmení. Je to ich vzťah, ak im takto vyhovuje v poriadku. No naozaj mi ide na nervy, že neustále keď sme vonku musíme riešiť jej záchvat hnevu lebo nedajbože sa stalo niečo čo sa jej nepáčilo. Chodila von s nami jedna baba, ktorá už má dieťa tak nemá toľko času ale minule sme ju akurát stretli tak pozdravila a pokecala. Tak už začalo, to bola tvoja kurva? Nezaujímaš ma. Choď za ňou. A potom sme sa normálne nemohli baviť ďalej lebo sa riešilo toto.

unicornlady
27. mar 2024

Toto je žiarlivosť level- expert.

tamtamka26
27. mar 2024

Toto by vadilo veru aj mne a čudujem sa, ze jej to chalan toleruje.. Neznášam také hysterky. Ani sa ti nečudujem, ze sa jej chceš vyhýbať. Pokazila by mi zakaždým náladu. Hentake kraviny nech si riešia doma...

cacianka
5. sep 2024

to si nevieš s ňou urobiť poriadky ty a ostatní členovia partie ?
ked ste sedeli same, prečo jej slušne nepovieš, že to čo stvára v partii, tie jej teátra a hystérie všetkým vadia, otravujú vzduch a obťažujú ? prečo chlapi nepoučia jej frajera, aby ju zrovnal alebo poslal do PPP ? toto trpíte pár ľudí a nviete upratať hentakú oštaru ? toto jej správanie nelezie na nervy jej frajerovi a trpí jej to ako sa vyjadruje a žiarli ako magorka ?