Ahojte,máte to niekto rovnaké,že sa napr.snazite žiť zdravo ale vaša rodina nežije extra zdravo ? Teraz som bývala s priateľom,ale pracuje v zahraničí čiže ešte sa to dalo dodržať aj celkovo žijeme zdravo,teraz idem na pár mesiacov domov k rodine a následne pracovať do zahraničia ,čiže budem musieť veľmi sa držať čo sa týka stravy,keďže moja rodina je bežné pizzu aj veľmi veľa pečiva a celkovo vyprážané atď...máte to niekto podobne ? Človek sa najlepšie zdravo stravuje ak má aj takých ľudí pri sebe,mrzí ma no že moja rodina tak nežije,máte to niekto podobne ?
Ano, mam to doma. Ja sa snazim zdravo, drzim sa na kalorickych tabulkach a moj muz bezne o 23.00 smazak alebo hambace....co ti poviem, na nervy
A v com je problem? Kazdy si zje svoje.
Veď si var sama, ja nechápem kde je problém
Vaši si robia vysmazane rezne? Tak ty si urob na prirodno. Vaši jedia množstvo pečiva? Však ty nemusíš, môžeš si upiecť napr spaldovy chlebík so sezamom a ponukni aj im ….
Vidim tam cast "budem sa musiet drzat" a tu je myslim problem. Nemyslim si ze do teba budu pchat nasilu, len si budes musiet varit sama a zdrzat sa poznamok na nich co ludia zijuci superzdravo maju tendenciu komentovat.
Var si sama a občas ponúkni aj rodine.
Kde je problem ? Ved si jedz morske riasy a Alfa Alfa a rodicia nech si jedia pizzu .
Pečivo a pizza sú nezdravé jedlá?
Podla mňa sa netreba nejako extrémne obmedzovať a mať striktne vyhradené jedlá - toto môžem, toto nemôžem. Dôležité je vedieť konzumovať všetko v primeranom množstve, tzn. keď mám chuť na "nezdravé" kľudne si dám to nezdravé, ale nebudem to do seba tlačiť denne, resp. vo veľkých množstvách. Nikdy som si nedávala pozor na to, čo môžem a co nemôžem, mám 167 cm a 47 kg, naši predkovia tiež jedli všetko čo bolo, mali dostatok pohybu a nepoznám nikoho z mojej rodiny (z prastarých rodičov), ktorý by bol obezny a to si teda nesledovali žiadne kalorické tabuľky ani nič podobné.
Preco by ta malo mrziet,ze nezdielaju tvoj zivotny styl. Var si pre seba a obcas sa nic nestane,ak aj zhresis.
Zjeme všetko aj pizzu, burger či hranolky. Ja si aj šaláty spravím. Ono to je skôr o cvičení aby si si ten štýl udržala 😉
Budu do teba nasilu to nezdrave pchat? Vsak navar si sama, zdrave, kde je problem?