Odhodlanie odísť od neho

30. máj 2024

Ahojte. Neviem ani ako začať. S partnerom sme spolu niečo cez 6 rokov a máme spoločne syna a hypotéku. A tam to celé za posledný rok aj končí. Náš vzťah a moje city k nemu vyprchali a už dlhšiu dobu premýšľam nad odchodom od neho ale bojím sa spraviť ten zásadný krok. Bojím sa či to syn zvládne psychicky a ja finančne. Už to ale nedokážem takto ťahať, prepadne ma úzkosť keď príde z práce alebo nebodaj má pár dní dovolenku. Nedávam to byť v jeho prítomnosti, cítim ako ma to vyčerpáva a nenapĺňa. Dávala som tomu čas, či to nie je len nejaká kríza alebo obdobie ale situácia sa nezlepšuje. Ako sa odhodlať k tomu spraviť ten krok ? 😔 Stále neviem nabrať odvahu. Prosím ak ste niektorá boli v podobnej situácii ako ste sa nakopli k tomu aby ste odišli ?

h2
30. máj 2024

Nepíšeš, že by ste mali nejaké konkrétne problémy, ako hádky, alebo tak. Ak je to tak, že naozaj nemáte zásadný problém, len to, že city vyprchali, čo tak ich skúsiť znovu prebudiť k životu? Ak bude snaha na oboch stranách, mohlo by sa to podariť.

mandzula
30. máj 2024

Mna nakoplo to, ze som sa zalubila do sucasneho manzela. To mi dalo silu v tom momente to ukoncit.

vilma7
30. máj 2024

Situácia sa nezlepsuje...A aj robíš, robíte niečo pre to, aby sa zlepšovala?

yanka8952
2. jún 2024

ahoj.vyzera to, ze uz si rozhodnuta, aj ked neviem, ci ste sa pokusili o ozivenie vztahu. nedokazem napisat ine, len aby si sa venovala hlavne svojim pocitom a zvedomovala si, co ti presne prekaza. BEZ unahlenych zaverov, kto je na vine.
s tym sa da uz potom pracovat (odlahcis tym aj energeticky svojho syna, ktory nestastnu matku a nefungujuci vztah urcite vnima).
odporucam EFT, najdes na nete.
vela stastia