Odhalenie nevery

17. júl 2021

Prosím pomoc čo mám urobiť . Nikdy by má nenapadlo že sa toto stane . Som s muzom už dlhu dobu a zistila sim , že má podviedol s učiteľkou so škôlky . Baby ja nebiem normálne sa mi trasu ruky a prsty . Ja som od pôrodu stále pribrata , v škôlke mqme učiteľku mladú žabu štíhlu pevnú. Prišla som na to náhodou :( viackrát keď išiel pre naše dieťa do škôlky tak si to s ňou rozdal, či už v aute alebo dokonca na wc. Objavila som mu s ňou konverzácie prisaham ue v živote som mu neliezla do mobilu , videla som viackrát že mu prišiel whatsapp od tej učiteľky ale nikds som neriešila verila som mu. Až dnes vecer si nechal mobil na stole a prišlo mu srdiečko od tej učiteľky tak mne to nedalo a zbežne som si prešla konverzáciu a oni si tam o tom písali jake to bolo úžasne že
Nabudúce zz len v aute bo na wc je to riskantne to napísala ona čo mám robiť ja sa zbláznim nikdy vy som sa to nedozvedela vždy to boli rybhlovky medzi tým jsk išiel po dieťa do škôlky 😢😢😢😢😢😢😢 pritom tá učiteľka neni zas až taká sexi len je mladšia a pevnejšia odo mna 😭😭😭😭

gdpr
17. júl 2021

Rozpravala si sa o tom s muzom? Jedine riesenie je komunikacia s tvojim muzom a najdenie riesenia alebo odchod nic viac nic menej. Tu nikto nevie nakolko je to medI nimi vazne, ci to je len nejaky ulet alebo uz vztah, ako dlhonto trva, ako funguje/nefunguje vztah medzi vami, kvoli comu ta podvadzal...

kkovacovak
17. júl 2021

No tak to je sila. Evidentne sa pani učiteľka nestarala len o vaše dieťa. Nič iné ti nezostáva len konfrontovať manžela. Nevieme aké máte doma problémy, vzťahy, konflikty atď. Musíte si to vyriešiť hlavne vy dvaja. Už bude závisieť len od teba ako sa k tomu postavíš a či si ochotná neveru akceptovať a odpustiť alebo nie. Skús sa na to vyspať, aj keď chápem že to nepôjde, a zajtra sa pokús o konverzáciu. Predpokladám že máte deti doma takže hučať teraz v noci po sebe asi nebude dobrý nápad. Držím palce nech to nejako schopne vyriešite. Drž sa

chrumka120
17. júl 2021

Šla by som za riaditeľkou :D

slovakboy
17. júl 2021

Och moja priprav sa na bolesť v najbližších dňoch. No súčasne sa neboj a ver že všetko dobre dopadne. Či mu to povies alebo nie to je tvoja vec. Teraz by si ale mala sa zaoberať sebou a vašim vzťahom. Nezaoberaj sa ňou a ani nemysli na jeho neveru hoci to bude ťažké. Zažil som to viem ako ti je. Zhlboka dychaj pomalými výdychmi pravidelne jedz a pi. On chcel skúsiť niečo dráždivé niečo po čom sníva skoro každý chlap. Možno aj ja by som to niekedy urobil keby som mal takú príležitosť a slabu zodpovednosť za to čo spôsobím. Nechcel ti ublížiť a možno ťa má aj rád. Je to od neho svinstvo a veľmi tá to ranilo. No uvedom si že to z tvojej dôstojnosti v skutočnosti nič neubralo. Ty si skvelá krásna a hrdinská. Oni dvaja sú chudáci pochopíš to neskôr. Teraz si budes myslieť že si horšia ako ona ale nie si. Opakuj si to prosím. Maj sa rada taká aká si a aj s tým zranením. Bude sa to nejakú dobu hojiť ale zahojí sa to. Nápis ešte budem na teba myslieť.

autor
17. júl 2021

Myslím že nemáme problémy veď my sa nehadame veď mám baby hovorím že ja som mu v živote ani mobil nepozerala teraz som volala s kamoskou a ona že to je moja vina moc som mu verila ja som vedela že si píše s tou učiteľkou alw mne povedal že iba o synovi , nikdy som nebola žiarlivá a nekontrolovala som ho . Ani tetaz ak by som nezbadala to srdiečko v živote som ho nekontrolovala :( mame všetko aj sex aj sa zasmejeme spolu aj peňazí mame dosť nič nám kvázi nechýba ja som v strašnom šoku veď ja už mu nevudem veriť ani keď noviny pojde do stánku kúpiť oni si to rozdávali na pár minút v živote by som na to nedošla keby som mu jeden jediný keat necitala správu 😭

slovakboy
17. júl 2021

To je veľmi dobre že ho nesleduješ. Povedz mu to a povedz mu ako veľmi trpíš. Hnevaj sa a povedz mu že uvažuješ o rozvode. Postraš ho. Ale nezačni ho sledovať to nerob. Stále sa staraj o rodinu aj o neho. Buď silná aká si bola. Keď ho nebudeš môcť prijať a dotýkať sa ho je to vporiadku. Aspoň uvidí čo spôsobil. Zneužil tvoju dôveru. Nesmieš ho ale teraz sledovať. Ak musíš o tom hovoriť a vedieť detaily tak s ním o tom hovor ale nebičuj sa. Snaž sa aby to časom ustupovalo tá potreba o tom hovoriť.

slovakboy
17. júl 2021

Myslím že to nakoniec dobre dopadne. Ak ste pekne fungovali pred tým tak on si veľmi dobre rozmysli aby prišiel o rodinu a šťastie kvôli fuchtle. Dráždi ho sex ale vzťah nie je len o sexe a on to vie. Jeho osobnosť to vie.

pbra40
17. júl 2021

Uz by bol v tomto okamziku pobaleny a postaveny pred dverami 😏 hajzel jeden

c_est_la_vie
17. júl 2021

Nejak sa mi nechce veriť že pani učiteľka, čo má na starosti 15 detí si počas pracovnej doby príde zasexovat do auta/ wc.

slovakboy
17. júl 2021

@pbra40 Ano to môže urobiť. Poriadne sa nahnevať. Zbaliť ho a nech vypadne. Ale týmto to nesmie končiť. Keď to vyfučí ber ho späť a riešte seba.

autor
17. júl 2021

@c_est_la_vie ani mne čo to mám odfotiť tie konverzácie ? To bolo podľa tých správ ozaj 5 minút keď si asi odbehla že na wc alebo čo ja viem kam . manžel chodí po syna keď sú tam ešte všetky učiteľky nie keď je posledná učiteľka s jednou spojenou triedou 😭 kiežby to bol vymysel ale je to ona vidím to podľa fotky spoznala som ju 😭 a písali si aj o synovi veci ktoré môžu vedieť len učiteľky tam 😭

kakawah
17. júl 2021

Toto určite veľmi bolí. Ja neviem pochopiť, ako ona mohla opustiť budovu a ísť do auta, a ešte niekde s tým autom, a to v pracovnom čase. Inak, čo robiť.... Ťažké časy tá čakajú, bolesť, emócie sa budú striedať, treba rozhovor, niekto tí poradí, pobal ho, ja poznám páry, co neveru ustáli, trvalo dlho, kým k sebe znova našli cestu, a poznám aj také, čo šli od seba, lebo tá nedôvera, podozrievanie, hadky, neistota, toto neustáli. Drzim tí prsty, nech to nejako zvladnes, akokoľvek sa rozhodnes, prajem tí nech nakoniec budes spokojná a štastna. Paci sa mi čo píše @
@slovakboy

autor
17. júl 2021

@kakawah ono to podľa toho čo som tak strašne rýchlo prečítala mohlo byt dva trikrát , lebo teraz vecer mu došlo len to srdce a posledná správa predtým jake to bolo úžasne bola tuším z apríla a predtým už boli správy len minuly rok a z apríla bolo to jake to bolo úžasne ale že nabudúce na inom mieste takze áno bola to Rýchlovka čo sa stala možno dvakrát ale aj tak sa stala a tiež neviem ako to mohli urobiť 😭😭😭 ďakujem za prívetivá slova zajtta sa s ním porozprávam priznám sa že som si prečítala správy :( keby mu dnes neposlala to srdce nikdy sa o tom nedozviem

eva112014
17. júl 2021

Tá učiteľka je slobodná?

autor
17. júl 2021

@eva112014 tak to naozaj neviem ona neučí naše dieťa, má prváčikov, nás konci už . Ale myslím skôr že áno, sle stále neviem som v šoku 😭😭😭 ju vôbec neriešim muž jej mAL odolať alebo teda sa nenechať opantať 😭😭😭

autor
17. júl 2021

@eva112014
@eva112014 Alebo ja už ani neviem ktorí triedu má nášho nemá 😭😭😭

eva112014
17. júl 2021

Daj si svoje city do poriadku. Popremýšľaj o všetkých možnostiach. Čo ak sa rozídete, zostanete spolu .... ako ďalej v takomto vzťahu, či ho ešte chceš ....
Bolo by dobré si tú konverzáciu odfotiť. Ak tvoj muž ju ľúbi, nebude chcieť, aby si tej učiteľke ublížila. Čiže urobila jej hanbu. Ukázala správy napr. pani riaditeľke ... Lebo toto je počas pracovnej doby. Zažila by minimálne hanbu a aj tvoj chlap!

slovakboy
17. júl 2021

@eva112014 teraz ho nebude chcieť ale teraz sa netreba rozhodovat o vážnych rozhodnutiach. Všetko bude potom dobré.

kakawah
17. júl 2021

Ja pracujem v mužskom kolektíve, čo tí poviem, muži to stále skúšajú, jedno či ženatý, či nie, je im jedno či žena je vydatá, ci nie, alebo staršia od nich, proste skúšajú rôznymi spôsobmi. Medzi tvojim mužom a tou dotyčnou to musela byť poriadku chémia, a iskrenie, keď to takto zaslo. Na to treba dvoch, takže stačí, že jeden nechce a nestane sa to. Muž využije každú príležitosť, aj ženatý, bohužiaľ je to tak, žena by mala byť tá ktorá odola, aj keby to muž na ňu neviem ako skúšal, veď sa aj hovorí, keď suka neda- pes nevezme. Ale o tom by sa dalo polemizovať. Určite mu to povedz, že o tom vies, nech tí to vysvetlí, nech navrhne čo ďalej, ako ďalej a určite mu to neulahcuj.

kakawah
18. júl 2021

@slovakboy no ono to tak býva, keď sa nevera prevzali, buď tí dvaja konečne sa nemusia skrývať a chcú byť spolu, alebo... A to častejšie sa stáva, že si zrazu nevedia prist na meno. Vlastne sa "preberú", a zistila že to bola chyba, každý chce byť zrazu pri svojom partnerovi, pri svojej rodine.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
18. júl 2021

Je mi to nesmierne luto... teraz si asi prajes aby sa dal vratit cas a ty si nikdy necitala tie spravy. Poznam ten sok z nevery. Po prvom soku pride hnev a bolest zo zrady, zacnes uvazovat co si ty urobila zle (odpoved je vzdy NIC).
Vela zalezi od toho ako sa k tomu postavi, ked ho bude konfrontovat. Ak mu to bude uprimne luto, slubi ze to okamzite skonci, pristupi na tvoje poziadavkey (napriklad ze budes mat volny pristup k jeho mobilu, alebo pojdete do manzelskej poradne) tak sa vztah da zachranit. Uz nikdy nebude taky ako na zaciatku. Nevinnost a 100% slepa dovera bude navzdy prec ale vztah stale moze byt dostatocne dobry.

Urcite si odfot tie spravy. Potrebujes dokazy.

Inac sa moze zdat ze je pekny maor ze si tie spravy nezmazal a pisal si s nou aj pred tebou, ale ono to bolo pre neho asi o to vzrusujucejsie. A potom si ich nezmazal asi ako momentum.

amelie2017
18. júl 2021

Uz vidim ucitelku, ktora necha 10-20 deti samych a ide si zasexovat do auta. Nemozne.

lavender273
18. júl 2021

Mozno mimo otazka, ale vlastne ako to funguje ze pride pre dieta (zrejme tam maju aj ine deti ) a ucitelka akoze si v ramci pracovnej doby odskoci na wc alebo auta? Viem, ze tam nie je sama na tie deti ale ..trosku to je divne. No ak by to bolo tak, sla by som za riaditelkou a nahlasila ju. Myslim ze ani ostatni rodicia by velmi neboli radi keby je o dozor menej.

autor
18. júl 2021

Neviem čo tým nejak sledujete či mi chcete dodať nádej alebo skôr je to nejaká ješitnosť ako mi neveríte , … mala som rozhovor s mizom doteraz do rana . Bolo to tak že keď ona už “skončila” robia tam učiteľky tak že sa nejak striedajú že jedna príde od rana 6:30 dajme tomu a tá pozom nie je v škôlke do záverečnej do 17:00 ale len možno do 15:00. A robili to vtedy keď práve ona mala tu smenu že skončila skôr ale v škôlke sa ešte nachádzala 🙂. Ďakujem za všetky názory, musím si to nechať prejsť hlavou. Muž mi vsetlo povedal a vysvetlil a nezapieral.

lavender273
18. júl 2021

No a ako to vysvetlil vlastne. Co chce on robit dalej?

sense
18. júl 2021

A ako ti to vysvetlil?