Odcudzujú môj názor na mužov a výzor

10. feb 2024

Vzdy ked mal o mna zaujem nejaky aj naozaj mily chalan, ja som nesla do toho lebo sa mi nepačil, vyzorovo proste nebol pekny, a ostatny mi hovoria ze som povrchna a ze nemam pozerat na krasu, že ta pominie… No mne nejde tak o tu krasu, ale snad ma musi aj pritahovat trocha ten chlap, nie?

lukinooo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pralinka25
10. feb 2024

samozrejme ze ano. ono naozaj nejde ani tak o krasu ale o pritazlivost a chemiu. ta by tam byt okrem ineho mala.

lindous
10. feb 2024

Možno záleží ako to podáš... je rozdiel povedať "nepriťahuje ma, nezaiskrilo to, nie je tam chémia" a podobne ako "fuj, takého škareďáka nikdy, veď nie je vôbec pekný" 😅 😀

lubkovaandrejka
10. feb 2024

Ja ta len na zaciatok poopravim, nehnevaj sa - :D(odsudit) - odcudzit znamena niekoho neopravnene okradnut. No, ale k veci -musi ta pritahovat, to je jasne a ver mi,ze raz sa ti moze stat,ze raz spoznas niekoho,kto ti pride total skaredy, ale bude mat taku charizmu,ze ta zaujme viac,ako nejaky krasavec. 🙂

aaao
10. feb 2024

A ktoze by ti odcudzoval nazor? Nazor sa neda ukradnut 🤦‍♀️🤦‍♀️

zobaka
10. feb 2024

jasne, že sa musia ľudia pritahovat

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vesimelonimarsista
10. feb 2024

Treba vyberat chlapa so spravnym genofondom pre buduce potomstvo.

alickapusinka
10. feb 2024

Otázne bol by škaredí ako noc ale mal miliony ani tak nie.

letfenixa
10. feb 2024

Mňa úplne fascinuje, že kto sú tí ostatní. Podchvíľou sa to tu objaví, že úplne intímne veci riešia ostatní.

pralinka25
10. feb 2024

tiez sa nad tym vzdy pozastavim 😀

huxy
10. feb 2024

Tak je možné, ze stretnes krásavca, ktorý ťa ale bude biť, podvádzať.... Alebo žiadny krásavec zas nebude mať záujem o teba 🤷🏼‍♀️
Nechcem tým povedať, že silou mocou si začni s niekým, kto nie je až tak pekný pre teba. Musí tam byť chémia alebo aspoň nejaké sympatie. Lenže ono je to pravda, že krása pominie, človek zostarne, vlasy zosediveju, vypadnú, zmení sa hmotnosť...
Treba mať určite nároky, ale vyslovene hľadať krásavca je podľa mňa tiež povrchné.

domkakvet
10. feb 2024

Ano musia sa aj pritahovat.

mikadooo
10. feb 2024

No však tvoja vec toto... Akože čo sa máš dať s niekým dokopy kvôli "ostatným"? 😄