Odchod od muža a naše dieťa

11. máj 2023

Ahojte baby..uz dlhsie si nerozumiem s muzom a mame 18m babetko..takze uz aj dost vnima a spol..velmi trpim snazila som sa zotrvat ale uz sa to odraza na mojom zdravotnom stave a som.nrustale nervozna smutna a sama..ublizili sme si navzajom uz dost nejdem sa rozpisovat..a nie ziadna nevera ale ublizili..
Ako otec je uzasny..a ja chcem odist ..raz mi povedal ze by nas nechal na pokoji aby mala netroela ze sa bude ukazovat raz za cas.
Ku mne je stale rovnamy hadky vecere na mobiloch a uz ani ja nemam zaujem..
Ja sa ale neviem zbavit povitu ze mala uz oca neuvidi zo dna na den ked ho cakavala pri dverach kupal ju choval tancovali spolu..
My sa odstahujeme mame kam ist ..ze jej smenim zo dna na den vsetko..ja neviem ako to ja idem dat a vnimat cele..baby ako ste to zvladali ze vas srdce koli malej nepusti ale rozum je ze rozumne je ist..dakujem

zmrzlinka2021
11. máj 2023

Prepáč, a pred svadbou si toto nevidela?

autor
11. máj 2023

@zmrzlinka2021 neni sme zobrati ano napislaa som muza ale niesme zobrati..fakt su to take okolnosti to ako sme zili este davnejsie sa neda porovnay naozak su to problemy ktore sa uz nezachrania

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kp7333
11. máj 2023

Skusali ste problemy riesit, napr. rozhovorom, ci cez poradnu? Co je predmetom hadok? Su to vaznejsie problemy, ci len prkotiny? Kedy to zacalo, co bol spustac? Co robi partner po veceroch na mobile, pise si s niekym? Vo vztahu sa stava, ze sa partneri navzajom vzdialia, odcudzia, zial casto sa to deje po narodeni dietata, kedy su viac vytazeni, unaveni a maju malo casu na seba, ci partnersky zivot. No prave to dieta je dovod, preco sa oplati zabojovat.

autor
11. máj 2023

@kp7333 skusali vzdy sme sa rozpravali ja som bojovala az do dnes..uz by som davno odisla ale.kedze maju taky pekny vztah ostavala som a lepila.si tym oci..nepodvadzame sa..ale ked sa pphadame vzdy pridem ja a on je na mobile nikdy neprisiel sam nikdy ma.neobjal nezaujimal sa dokazal by sa aj polroka nebavit a neprehanam..ulozi malu a kedze jeto medzi nami zle ide si po svojom a zaujem musi mat an on..ja jz som sa vzdala a len trpim a prenasam to na malu..ale nedokazem ist lebo si budem vycitat ze som jej vzala otca

januska12323
11. máj 2023

Prepáč ale chlap, ktorý povie, že sa na dieťa radšej vykašle ako by ho malo len raz za čas vidieť nie je skvelý otec. Ale obyčajný vydierač. Keby chcel pre dieťa to najlepšie vykašle sa na hádky s jeho matkou a je tam preň aj keby to znamenalo vidieť sa 5 minút za deň.

autor
11. máj 2023

@januska12323 mas pravdu ale on ma uz asi tiez moc neznesie ach ja by sa rozpisala aby ste ma.chapali ale viem ze cerpate z toho co som napisala..ja neviem co mam robit;(

autor
11. máj 2023

@januska12323 on proste vie ze mala.nebude chapat preco je tam.raz za cas a bude za nim plakavat..takto ked sa neukaze mala zabudne a aj ked jemu srdce pukne aspon vie ze mala.za nim plakat nebude

ckocka
11. máj 2023

Malá ho nemusí vidieť len raz za čas, može ho vidieť rovnako často ako teba, ak si to tak nastavíte.

toskanka
11. máj 2023

Keď toto dokázal povedať, že ju radšej nechce vidieť vôbec, do akej miery to teda myslel vážne, tak takémuto srdce nepukne.

amelie2017
11. máj 2023

Cim skor, tym lepsie. Tak male dietatko si na zmenu rychlo zvykne. A k tomu vyjadreniu partnera- cisty kreten.

tykat
12. máj 2023

Preco sa hadate? Ake su dovody?

zmrzlinka2021
12. máj 2023

@kittykat22 snažím sa ju pochopiť, čo sa zmenilo. Otázka nie je rypava. Ale v konečnom dôsledku je s ním už rozidena.

autor
12. máj 2023

Vcera s rozchodom suhlaisl a dnes mi povedal.ze ak odidem ze urobi vsetko preto aby mi dirta vzal

mane01
12. máj 2023

Take male dietatko si rychlo zvykne na zmenu a otec sa on predsa moze starat tiez… ak nebudete byvat velmi daleko od seba, tak sa to kludne da nastavit. A tie vydieracske reci, no… tak strasne typicke pre chlapov… a ubohe.

kp7333
12. máj 2023

Prepac, ale malo informacii si napisala, aby sme ti poradili. Pises, ze sa hadate, ale nespominas o com. Dalej tvrdis, ze sa nepodvadzate. Ako si mozes byt ista? Chlapa, ktory ta ma na haku a je vkuse na mobile, by som podozrievala minimalne z virtualnej nevery. Ak sa nechces rozpisat, potom ti jedine mozem doporucit partnersku poradnu (da sa aj online). To vam obom pomoze pochopit pricinu, nauci vas efektivne komunikovat. Nezarucuje to samozrejme, ze sa vztah napravi, ale mozno aspon pochopis, co je zle a naucis sa do buducna rovnakym chybam vyvarovat. Lebo mne sa z tvojho opisu zda, ze nevies zadefinovat presny problem (a mozno len nechces).

fiafia
12. máj 2023

Ak nieje cesty späť, riešila by som to čím skôr. Čím menšie dieťa tým lepšie si zvykne na nový život.

martul
12. máj 2023

Podľa mňa čím menšie dieťa, tým lepšie. A to , že ti ho zoberie, to je taká klasická reakcia, to vykrikujú všetci. Realita je niekde úplne inde.