Odchod od alkoholika

23. mar 2024

Prosím o radu chcela by som odísť od priateľa alkoholika ale neviem kam ku rodičom ísť nemôžem...mam dve deti školák a druhy bude mať 3 roky takže zachviľu mj končí rodicovsky a ja musím hľadať prácu

evickuska
23. mar 2024

tak jedine ho poslat na liecenie, je to bezvychodiskova situacia, zial zijeme na Slovensku 🙈 ak nie je moznost jeho alebo tvoja rodina co by pomohla 🥺

gerber58
23. mar 2024

Skúsiť dobrú kamarátku, možno súrodencov. Od toho tu sme aby sme si pomáhali. Na nejaký čas. A s priateľkom poriadne zatoč, lebo nebude vám to robiť dobrotu.

dzulli1980
23. mar 2024

Tak v prvom rade sa musíš postaviť na nohy, začať šetriť ... nájsť si robotu, deti kúsok podrastú a potom odíď ... keď nemôžeš ísť k rodičom, inú možnosť nemáš ... priatelia, známi by Ťa prichýlili možno na chvíľu ak vôbec a s dvoma deťmi možno ani nie ... alkoholik zostane alkoholikom, život s takým je očistec na zemi, len veľmi málo z nich sa napraví.

domkakvet
24. mar 2024

Najskor musis ist do prace a az potom mozes uvazovat o byvani.

natiblaskova
24. mar 2024

Kamarátky? Azylak? Úplne ti rozumiem tiež som bola v takej situacii. S kamarátom som išla na polku s nájmom. mladší mal vtedy rok a pol keď som odišla.

princezna_bosorka
25. mar 2024

skus ist cez nejake krizove centrum pomoci tyranym zenam... na chvilu to moze pomoct

cicinkova
27. mar 2024

Ako dlho vieš že je alkoholik?