Prosím o radu chcela by som odísť od priateľa alkoholika ale neviem kam ku rodičom ísť nemôžem...mam dve deti školák a druhy bude mať 3 roky takže zachviľu mj končí rodicovsky a ja musím hľadať prácu
Skúsiť dobrú kamarátku, možno súrodencov. Od toho tu sme aby sme si pomáhali. Na nejaký čas. A s priateľkom poriadne zatoč, lebo nebude vám to robiť dobrotu.
Tak v prvom rade sa musíš postaviť na nohy, začať šetriť ... nájsť si robotu, deti kúsok podrastú a potom odíď ... keď nemôžeš ísť k rodičom, inú možnosť nemáš ... priatelia, známi by Ťa prichýlili možno na chvíľu ak vôbec a s dvoma deťmi možno ani nie ... alkoholik zostane alkoholikom, život s takým je očistec na zemi, len veľmi málo z nich sa napraví.
Najskor musis ist do prace a az potom mozes uvazovat o byvani.
Kamarátky? Azylak? Úplne ti rozumiem tiež som bola v takej situacii. S kamarátom som išla na polku s nájmom. mladší mal vtedy rok a pol keď som odišla.
skus ist cez nejake krizove centrum pomoci tyranym zenam... na chvilu to moze pomoct
Ako dlho vieš že je alkoholik?
tak jedine ho poslat na liecenie, je to bezvychodiskova situacia, zial zijeme na Slovensku 🙈 ak nie je moznost jeho alebo tvoja rodina co by pomohla 🥺