Odblokuje ma bývalý, keď už má vraj pokoj a ja mám druhého frajera?

heartrebelangel96
18. júl 2022

Ahojte
Táto otázka sa bude tak viac-menej týkať môjho ex, s ktorým už nie som v žiadnom kontakte skoro 4 mesiace a rozišiel sa so mnou po jednom mesiaci a úplne bezdôvodne. Už som sa dávnejšie z rozchodu dostala. No neviem či aj on. Pretože ma stále niekde ohovára, rozpráva o mne že som najhoršia žena na svete, keď ma niekde vidí zazerá. Obidvaja sme dospelí ľudia. Máme tak po dvadsiatke. Konkrétne on má 23 a ja 25. Môj terajšì má tiež 25 ako ja. Ja som si medzitým našla priateľa ktorý je úplne iný, sám za mnou príde, vždy sa o mňa pekne stará, aj intímny život je veľmi super. No mám len jednu otázku myslíte že ma môj ex odblokuje zo svojich hlavných účtov na FB a na IG, keď už 100 % vie že mám frajera, lebo klebety sa šíria rýchlo a bývame tesne vedľa seba cca 1 km. No jednoducho že či mu nedôjde že ma navždy stratil a že či mu náhodou nebude za mnou smutno časom. Ďakujem za odpovede.

patus_2
18. júl 2022

@heartrebelangel96 nie neodblokuje. Boli ste spolu 1 mesiac, zistila si, že je to kreten. Rozišla si sa s ním. Takže sa vráť nohami na zemi, buď rada, že si sa zbavila kretena, vypni Facebook a ostatné siete a zo v prítomnosti. Po všetkých tých temach čo si založila, verím, že si troll...

ivuska027
18. júl 2022

🤣🤣🤣 to fakt? Akože chodila si mesiac s chalanom, máš druhého a teraz Ta trápi taká hovadina, ako či Ťa odblokuje na FB? Sorry, ale keby si mala 13 rokov, tak to pochopím, ale 25 ročná žena rieši takú absolutne nedolezitú vec. Veď Ti to môže byť tak fuk 🤦‍♀️ On si žije svoje, Ty tiež. Skôr by som povedala, že Ty ho nevieš dostať z hlavy, nie on Teba...

anickaaa6aaa
18. júl 2022

To by som ani exom poriadne nenazvala.. Ved co to je mesiac chodenia?

vsauce_
18. júl 2022

@heartrebelangel96 Nájdi si nejaké volnočasové aktivity a nevypisuj sem stále kraviny o ničom

lilinka88
18. júl 2022

Ak ťa trápi,či sa ťa odblokuje a či mu dôjde,že ťa stratil a je mu smutno,tak si ten rozchod evidentne nespracoval ako tvrdíš a mala by si riešiť skôr to ako to,že niekto,koho si poznala mesiac,čo sa ani za vzťah považovať nedá, ťa má na sociálnych sieťach bloknutu....

veronikaszabova
18. júl 2022

@heartrebelangel96 teba to musi strasne srat, ked to tu nonstop riesis... Uz to je fakt trapne a mooooc pochybujem, ze mas 25r

h2
18. júl 2022

@heartrebelangel96 Bože, to si zase ty s tým Facebookom? Začni už žiť v reálnom svete, prosím! Čo diskusia, to vzťahy na FB.

nominativ
18. júl 2022

Čo? 🤣🤣

Napísať "obidvaja sme dospelí ľudia" a v zápätí takúto otázku, si odporuje.

diewcatqoo
18. júl 2022

Pises, ze si sa uz davnejsie z rozchodu dostala... nedostala si sa ani nahodou. Uz po x-ty krat to tu riesis. Ak by si sa bola dostala z rozchodu, bolo by ti u prdele, ci ta byvaly ma na fb a co o tebe rozprava. Chudak ten terajsi chalan.. nie je to voci nemu vobec fer, ze takto salies z byvaleho.

dadis
18. júl 2022

@nominativ Lebo tu uz ma min. 4. temu o tomto byvalom a ako chce, aby si ju odblokoval. V kazdej jednej teme sa jej pytaju, ci ma 15 😂😂. Tak teraz to uviedla na pravu mieru uz v otazke 😂😂

dadis
18. júl 2022

@heartrebelangel96 Nikto sa s nikym nerozide a nezablokuje bezdovodne. Ten dovod je ten, ze s tebou nechce byt, uz to prosim akceptuj. Chalan, s ktorym teraz chodis, ta chce, tak venuj energiu a pozornost jemu, alebo ak je len nahrada/naplast na predchadzajuci vztah, tak sa rozid a pockaj si na dalsiu "lasku"

elizabet173
18. júl 2022

@heartrebelangel96 prosim ta, navstiv psychologa a ries to vo vlastnom zaujme s nim. Piata tema o tom istom

au1994
18. júl 2022

@heartrebelangel96 ty si sem už raz písala, či ťa bývalý odblokuje, aby si mohla zablokovať ty jeho, nie? Prosím ťa, rozíď sa s tým novým frajerom, lebo ho len trápiš, evidentne si s ním preto, aby si na*rala svojho ex a využívaš ho, nezaslúži si to a ty, keď už máš taký nebetyčný problém prekusnúť, že sa s tebou ex rozišiel prvý a ešte ťa aj zablokoval, určite vieš, kde býva, kde sa zdržiava, tak sa s ním stretni, povedz mu narovinu ako sa cítiš, on ťa možno vysmeje, potom si možno uvedomíš, aké je toto tvoje správanie nevyzreté a hlúpe a možno sa ti naopak ospravedlní, dáte sa zas dokopy a ty budeš mať to, čo v podvedomí aj tak chceš.

solange7
18. júl 2022

@heartrebelangel96 zasa ty. Ty si ho musela riadne obtazovat ze ta blokol. Daj mu uz pokoj. Ja by som ta tiez blokla keby sa to tu dalo. 😀
Chod za psychologom, mas 25 rokov a dobiedzas a dobijas sa za clovekom, s ktorym si chodila tyzden aj s cestou. On o teba nema zaujem a evidentne je rad, ze ma konecne klud.

moonlight1210
18. júl 2022

@heartrebelangel96 "No jednoducho že či mu nedôjde že ma navždy stratil a že či mu náhodou nebude za mnou smutno časom. "

Tebe na tomto strasne zalezi, ze?

Nedokazes bez tej satisfakcie ist dalej zivotom. Aj ked to pises.

Uz styri mesiace tu riesis byvaleho, zalezi ti na kazdej malickosti, co urobi, povie, ako sa na teba pozrie. Dookola preberas, ze ta zablokoval, a preco ta zablokoval, a ci ta odblokuje, a ako sa da dosiahnut, aby ta odblokoval.

Chudak tvoj novy priatel. Ty ani zdaleka nie si prenesena cez byvaleho.

Pises, ze ste dospeli ludia. Minimalne ty este mentalne dospela nie si.
Budes, ked pochopis, ze niektore veci v zivote nedostanes a nezalezi na tom. A prestanes sa tym zaoberat.

kkovacovak
18. júl 2022

@heartrebelangel96 chodili ste spoli mesiac, teraz máš iného, tvrdíš že si sa cez rozchod preniesla a píšeš tu toto? 🤦‍♀️ Tak takto ti to poviem...mesačne chodenie nie je vzťah, cez rozchod si ss evidentne nepriniesla inak by si to tu neriešila, zamysli sa nad tým čo je dôležité v živote a nie je to facebook. Ja meviem čo budeš robiť keď ti niekedy krachne vzťah po napr 5 rokoch. Veď ty skončíš z mosta 🤦‍♀️

kate211
18. júl 2022

Ja poznam pripad, kedy si zena nasla noveho frajera, mala 3 rocne dieta a 5 rocny vztah. Jej byvaly a otec dietata si ju po jej hysterickych zaschvatoch zablokoval, uz je to 6 rokov. Novy frajer ju poslal do riti a byvaly ju neodblokoval ani tak. Smutne. Tym chcem povedat, ze ak chlap raz zablokuje, tazko niekedy odblokuje.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
18. júl 2022

@heartrebelangel96 takže ty si davas statusy, že si vo vzťahu, len aby si nastvsla svojho ex, aký ta ma úplne na háku? A túžis, aby si ta odblokoval, a sledoval, že už máš nového a zialil za tebou? Po mesiaci vzťahu?
Ten ta ma dávno v paži, len ty do zblbnutia riešiš jeho.toto určite nie je, že si cez rozchod sa preniesla, práve naopak. Si zacyklena v tom, čo sa stalo,neustsle máš v hlave svojho ex.Ten žije svoj život, určite ťa neodblokuje len preto, že máš nového. Načo by to robil?
Nečudovala by som sa, keby o chvíľu už bol ex aj terajší priateľ.

lubkavargova1
18. júl 2022

Nie a pokial ma chlapec rozum, tak si ta nikdy neodblokuje a tak zablokovat, ze ani google nenajde.

janka_23
18. júl 2022

@heartrebelangel96 a k čomu ti bude ak si ta odblokuje? Asi s tým novým nie si až taká spokojná keď stále riešiš ex

gladys_07
18. júl 2022

„Už som sa dávnejšie z rozchodu dostala“

Tak urciteeee 😂😂😂

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsauce_
18. júl 2022

Už si vymazala účet 😀 Asi videla, že na tom nie je tak dobre 😀

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janickacrazy
18. júl 2022

@yoo_saerom optimistka 😂

tykat
18. júl 2022

@heartrebelangel96 ...kebyze ho poznam tak mu poradim nech ta nikdy neodblokuje lebo ty si ciste psycho
PS to tu chces pisat kazdy mesiac?