Odblokovanie, zmierenie, zostať kamaráti, alebo začať ako kamaráti?

heartrebelangel96
19. jún 2022

Ako docieliť, aby si ma môj ex všade odblokoval? Nie nechcem ho nazad ako frajera a ani ho nejako bombardovať správami, ale nie je fér, keď ja som mu nič neurobila a tak, že ma on zablokoval, pritom on mne urobil, veľa zlých vecí. Chodili sme spolu len jeden mesiac. Už spolu nie sme tretí mesiac. Možno ako kamaráti, by sme vedeli fungovať?! Podotýkam on ma nechal. No ale aj ja som ho chcela nechať. No lenže ma predbehol alebo ja som bola pomalá a neiniciovala rozchod skôr . Ako mala som rada ale až také city už k nemu neuchovávam. Jednoducho mám ho len rada ako človeka. Aj keď mi veľmi ublížil a zachoval sa strašne hlúpo a detinsky - dal mi kopanec cez messenger. Ja som sa s ním chcela rozísť normálne z očí do očí. Rada alebo kašlať na to?

panelacikova
19. jún 2022

@heartrebelangel96 čo máš 15 rokov?

xsuzannex
19. jún 2022

Nemozes nutit niekoho kto nechce.. uz to by mal byt pre teba jasny signal ze vase cesty sa rozisli.. nauc s as tym zit..

kabba
19. jún 2022

Si ta zablokoval, lebo s tebou zjavne nechce byt v kontakte, takze naco to silit zbytocne? Mam skor len pocit, ze ta nastval tym, ze ta predbehol cez messenger a ty mu to nevies odpustit ako sa zachoval. Treba na neho zabudnut a nie zbytocne nadvazovat kontakty, ked on nechce. Ak sa bude chciet kamaratit, ozve sa aj sam. Dovtedy mu odpusti a zi dalej svoj zivot.

kayyaa
19. jún 2022

@heartrebelangel96 ste sa stretli dvaja exoti, on ti dal kopacky cez messanger, a ty ho chces donutit, aby si ta odblokoval🤦‍♀️ nie je normalne niekoho nutit do kontaktu s tebou, nevies respektovat jeho rozhodnutie..chapem, ze ta to skrie, ale bud normalna a prenes sa cez to.. v zivote to tak nefunguje, ze ludia sa spravaju, ako by sme si predstavovali🤦‍♀️ treba sa s tym zmierit a ist dalej...a nikoho do nicoho nenutit, tym len v nom vypestujes este vacsi odpor voci tebe...

kitycat
19. jún 2022

A odblokovat by ta mal preto, aby si ho mohla zablokovat ty?

Prepac ale kolko mas, fakt? Predbehol ta vo vsetkom no.. 🤦‍♀️

mondolina
19. jún 2022

@heartrebelangel96 šibe ti? 🤦‍♀️🤣

solange7
19. jún 2022

@heartrebelangel96 daj mu pokoj. Boli ste spolu mesiac aj s cestou a blokol ta. Bud rada, ze nevie, ze vobec taketo nieco planujes.

heartrebelangel96
autor
19. jún 2022

@solange7 hej? On ma otravoval cca polroka a ani som nechápala prečo práve on ma volá von, píše, veľa som ho ignorovala ja a nakoniec som išla s ním von. No ako všetko bolo v pohode ale nejaké dva týždne a tak. Veľa v tom hrali rolu aj jeho kamaráti a kamošky. No aby to medzi nami skončilo. No ja to po čase neľutujem. Prišla som na to čo je to za nevyzretého hajzla. On bol dokonca mladší odo mňa. No jednoducho väčšieho sraba som nezažila. Nebol to môj prvý vzťah. No ale on je extrém a správanie k vlastným rodičom o tom ani nehovorím. Dobre som ho neprefackala za to skoro. To by som si nikdy nedovolila ja ku svojím.

solange7
19. jún 2022

@heartrebelangel96 naco mi to hovoris? Evidentne to nemas spracovane a zaoberas sa kazdou hovadinou. Takto to v zivote daleko nedopracujes. Vypestujes si akurat tak anger issues. Keby som sa mala takto vytacat kvoli kazdemu debilovi, tak mam sedive vlasy. Dobre ti tu ludia radia... Vyser sa na nho a chod dalej. Ak sa dozvie tvoje okolie, ze ho riesis, budes za debila ty.

hilda08
19. jún 2022

@heartrebelangel96 a naco takeho človeka vlastne potrebuješ? Ved si na neho nic pekne nepovedala naco ho chces mat co svojom živote? Ved to je len dobre pre teba ze mas pokoj lepsie ako keby za tebou doliezal a nevedela si sa ho zbavit

sasa1310
19. jún 2022

@heartrebelangel96 choď do kostola a poďakuj pánbožkovi, že si ťa zablokoval a že budeš mať od takého už len pokoj

zuzanazu85
19. jún 2022

Nebude to tým,že ťa predbehol a ukončil to prvý? Ak si ťa zablokoval,tak proste ťa už mať v živote nechce a ty si teraz urazená,ako ťa mohol predbehnúť,keď si ho sama chcela poslať k vode? Ješitnosť 😁. Zmier sa s tým,bol rýchlejší a začni inde 😏.

sissy27
19. jún 2022

@heartrebelangel96 nemáš naňho pekného slova ale chceš, aby si ťa odblokoval? 😂😂😂 to načo? Aby si mohla naďalej sledovať jeho aktivity na sociálnych sieťach? 😂😂😂
Myslím, že on veľmi dobre vie, prečo ťa zablokoval a ty si nájdi nejakú zmysluplnejšiu aktivitu…

jaskolka
19. jún 2022

Precitaj si, ako a co píšeš o ňom... Preboha, načo chceš takého človeka mat na sociálnej sieti?Co mu chceš gratulovať k meninám?Alebo písať si o počasí? 🙈🙈
Neuraz sa, ale to mi príde ako tvoja zranená hrdost, že ťa poslal do kelu on a nie ty jeho. A rovnako že ťa zablokoval on, a nie opačne.

cervenaruza123
19. jún 2022

@heartrebelangel96 Chapem, ze mas potrebu to nejak oficialne "ukoncit", to ma clovek vzdy. Aj mna tak nechal frajer a pot dost dlhom vztahu, ale ked druha strana nema zaujem, neponizuj sa a nenanucuj sa, nemysli nanho, nehladaj sposoby ako s nim byt kamoska. Proste ste to skoncili a hotovo. Bude ta to stvat, mne sa dokonca zvyklo snivat, ze som sa s tym mojim frajerom stretla, sme si akoze podali ruky, ze ano, rozisli sme sa, vsetko fajn a odisiel. Moje podvedomie potrebovalo taketo nejake ukoncenie, ale to nikdy neprislo. Ale neponizuj sa, hlavne pre taketho, co ti da kopacky cez messenger. Cas to trochu vyriesi, ale jednoducho ste to ukoncili a hotovo. Nedovol si nad tym viac rozmyslat, proste ho nechaj minulosti.

kabba
19. jún 2022

@heartrebelangel96 takto sa dospely clovek nesprava. Z tvojich odpovedi jasne citit, ze sa citis ohrdnuta a citis velku nespravodlivost. Vadi ti, ze ti ublizil, nespraval sa pekne, kopec chyb narobil a predbehol ta v rozchode. Keby ta nepredbehol a ty by si sa rozisla s nim a stihla si ho zablokovat prveho, tak by bolo vsetko v najlepsom poriadku. No teraz sa citis ukrivdena, lebo ty si predsa nic zle neurobila… toto je zivot, takych debilov beha po svete miliony a urcite nebol posledny. Treba len dospiet a naucit sa nadhladu a dakovat, ze ti nenicil zivot dlhsie a mas od neho pokoj… dospej, dieta!

ukulela
19. jún 2022

@heartrebelangel96 jedna rada, co ti pomoze: uvedom si, ze zivot sa zije v realnom svete, nie na fcb, ig, tictocu atd. Ci ho tam mas, ci nie, ti iny zivot neprinesie.

viestta
19. jún 2022

@kitycat myslím si, že si trafila klinec po hlavičke. 🤩

kitycat
19. jún 2022

@viestta ako v poslednom case sa to tu meni na Bravo s rubrikou "Laska, sex a trapeni" 🤣🤣

zdenkastanka
19. jún 2022

A preco by si ta mal odblokovat ked mu nechces pisat?nie je to tym padom jedno?ked mu tak ci tak.nenapises? 🙄

viestta
19. jún 2022

@kitycat áno. Samy teeneger zalaskovany, alebo odlaskovany. Aj priveľa zufalcov tu chodí loviť.
Vesele je to, zábavné.

danica2711
19. jún 2022

mesiac ste spolu chodili, on ti ublížil, nechal ťa (to toho stihol za ten mesiac teda dosť zlého), zablokoval si ťa, čiže zjavne s tebou už nechce mať nič spoločné - a ty s ním chceš byť kamarátka? Preber sa

orangiiina
19. jún 2022

Som rada, že mám uz po puberte 😀 Lebo toto tu, čo sa občas rieši, nemá nič spoločne s rozumom.

patus_2
19. jún 2022

@heartrebelangel96 citujem ta: potom som prišla nato, čo je to za nevyzretého hajzla. Tak ak je to tak ako tvrdíš, tak buď rada, že si ťa zablokoval a že s ním už nič ďalej riešiť nemusíš. Ale mám pocit, že problém bude možno aj trochu inde ako iba u neho.

lienka.7
19. jún 2022

@heartrebelangel96 o co ti ide? Co ho chceš dalej kontrolovať? Nechal ta a nechce o tebe viac počuť. Bodka. Co ma tom nechapes?

jania023
19. jún 2022

@heartrebelangel96 zablokoval ta lebo zrejme vie aka si a urcite si ho sledovala a pisala mu.
Chlapec dostal co chcel od teba a viac mu nemas co ponuknut tak ide dalej.
Niesi s ty stotoznena ze ta nechal a preto riesis veci ktore sa neriesia, nechaj to tak.
Kazdemu sa vsetko raz vrati aj s urokami ale v ziadnom pripade sa laska neda vynutit ani hadkami ci krikom.
Vezmi to tak ze ked vyhodis smeti do kosa tiez sa nechodis na ne pozerat ze ako sa maju