Keď som mala 18 mala som rok priateľa.po rozchode sme boli v kontakte len sporadicky.na fb sme priatelia takze som vedela nieco o nom a on o mne...po dlhom case sa ozval na messenger a pisali sme si.len kamaratsky.myslela som ze pojde o 1 2 spravy .ale pisali sme si takto 5 rokov.ziadne stretnutie len pisanie.a cisto len kamaratske. na niektore spravy sme odpisali hned o par dni niektore aj po mesiaci.na zaciatku roka som mu 3e mesiace neodpisaka na jehp spravu. nejak sa mi nechcelo.ale aj tak sme si par kratkych sprav vymenili ked isiel okolo pracovne.v marci som mu konecne odpisala a odvtedy on nic...zo zaciatku som brala ze nema cas potim som sa to neriesila, ze sa mozno pomstieva.😊 ale teraz di uvedomujem ze mi to obcasne pisanie s nim chyba kedze moj kontakt s ludmi je viacmenej len taky virtualny.som na RD.mam nutkanie mu napisat ale nechcwm sa vtierat.napisali by ste zasa vy?kedze on je " na rade" 😊 a tiez nechcem mu pisat ked sa nahodou rozhodol, ze uz si so mnou nechce pisat...
@caroline_ pisala som mu vtedy nech sa nehneva, ze odpisem neskor.ked sa ozval, ze prave ide okolo
5 rokov si písať? To vážne???
"On je na rade"....mas 5 rokov? Ved mu normalne napis ako dospela zena. Ak uz neodpise, tak vies na com si.
Prosím ťa nepíš mu
@marcellka32 áno.on začal klasiku ako sa mám.tak som len zo slušnosti odpísala.a stále pisal a mne bolo blbé neodpisat mu.
@beata_k neviem.pride mi to take ze uz asi nechce ked sa tak dlho neozval.
Ja neviem teda, ale mne osobne by asi vadilo/mrzelo by ma, ak by si moj manzel vypisoval takto so svojou byvalkou. Ked si to zoberies naopak. A ty uz vyslovene cakas, kedy napise... toto nie je asi dobre nastavenie....
Toto mi príde také pubertálne ... vôbec nie ako od ženy, ktorá je na rodičovskej dovolenke ... chýba Ti písanie s exom? A manželovi/partnerovi sa venuješ dostatočne? Vie o tom, že si takto "ulietavaš"? ... fakt mi celý tento príspevok príde, ako keby to nejaká "teenka" písala ... ozve sa, neozve sa, mám, nemám, nebudem sa vtierať? ... och🙄
@kristinapetronela aj ja sa priklanam k tomu,ze nie.ake zaujima ma preco mi ty radis ze nepisat?
si na RD? ak máš partnera/manžela, prepáč, ale šibe ti? buď máš potom vzťah na figu, v tom prípade si porieš najprv vzťah alebo nemáš vzťah a v tom prípade sa na to vykašli a venuj sa dieťaťu. mňa by teda vôbec neohuroval človek, ktorý sa mi niekoľko mesiacov neozve...
Tak ak nechce, tak na to prides. Ved staci veta ako sa ma. Mne to ozaj pride ako spravanie maleho dietata pocitat na prstoch kto kolkokrat sa komu ozval a kto ma teraz lopticku u seba. Ak ta zaujima ako sa ma, tak neviem preco by si sa nemohla ozvat ty.
Keď máš chlapa poraď sa s nim. Normálne mu povedz,tme ti chyba písanie s ex partnerom. Ak muža nemáš tak kašli nato. Možno sa ozve zas po 5. Rokoch
Venuj sa radšej rodine, máš asi veľa voľného času.
Je to divne. so ziadnym ex som si nikdy nepisala, a uz vobec nie 5 rokov. max mi oni poslali prianie k narodeninam a ja som to odignorovala. Na co je to dobre? Kamarati isto nie ste, inak by ste sa za 5 rokov aspon stretli. Co na to tvoj muz? Mohlo sa aj stat ze ten tvoj ex si nasiel frajerku. Uz mu nepis.
Nie. Je to minulost a hlavne trápne
Mozno aj sam citil, ze konecne nastal cas po rokoch to medzi vami tak viac-menej uzavriet. A ked si prestala odpisovat, tak nejak na tu myslienku, ze sa budete kontaktovat uz len naozaj sporadicky, privykol.
Keby hral hry, ze teraz zas on z trucu neodpise tri mesiace, bolo by to chore. To by znamenalo, ze stale mate nejaky druh párového vztahu.
Kamarati totiz take hry nehraju. Neriesia, kto odpise po akom case.
A ty sa zamysli nad sebou. Lebo teba to ocividne taha k tomu mat taky (ne)vztah, kde si nahovaras, ze o nic preda nejde. A vidis? Tebe ide.
Aj ked je to dane skor tvojou fyzickou osamelostou. Preto sa emocne viazes aj na virtualny vztah. Najdi si moznost vyrazit viac von a spoznavaj realnych ludi. Pomoze ti to upratat si to s exom definitivne.
@pbra40 necakam.len som si uvedomila, ze uz dlho neodpisal.manzelovi som povedala, ze si obcas napiseme.ale len ako kamarati.
@dzulli1980 áni vue, že si občas napišeme.venujem sa mu keď je doma
@lonely66 prečo šibe?ja som nezačala.začal on a ma rodinu.
@lenkasarka nie s nim sa radit nebudem
@beata_k no mozno mohla..len si sam co radi tak.ostatnym to pride trapne a divne a chore
@duppka13 onma ridinu a vue sj ti, ze aj ja mam rodinu.oatali sme kamaratu ake byva daleko.nestretavame sa.keď ide okolo nemoze sa zastavit.je tu pracovne nemoze tu prist len tak...
@moonlight1210 ziadny vztah uz nie je. a ani nebude.ani som na RD vuliac osamela
tak asi manželka zistila, že si píše s ex a zatrhla mu to :D treba ísť von s dieťaťom a manželom a nie čakať kým Vám napíše ex
Normálne mu napíš ešte raz, zjavne je troška urazený keď si 3 mesiace neodpísala.
Ja zase nevidím nič zlé ak si ex partneri raz za čas (pár krát do roka), napíšu ako sa majú a čo je nové.
@janka_266 aj to mi napadlo.chodim s manzelom von
@tamitamitami ostatne so asi myslia, ze je to nieco nenormalne.ja si myslim, ze podla toho aky bol rozchod.ak zly nepisala by som...
Kamarati...premyslas takto intenzivne aj ked ti kamaratka zenskeho pohlavia neodpise? Lebo napriklad ja to mam dost bezne, ze kamoske zabudnem odpisat na kravinu a aj pol roka je ticho, cas letí a nebolo to podstatné a teda nepocitujeme preto zvyseny stres ani na jednej strane. Ved si to treba racionalizovat...o co mi ide, toto si zodpovedz. Ked je to ozaj kamarat, tak sa neosivaj a napis, ked ti neodpisuje tak nemas mat preco blbe pocity...sak je to kamarat, ma svoj samostatny zivot a nemusi mat prave na teba cas, hlavne ak nejde o podstatne veci.
čo by si robila keby to bola žena? tiež by si to takto analyzovala? 😜 joooj moja 🤦
Nechala by som to tak uz. 3 mesiace si mu neodpísala lebo sa ti nechcelo. Kto vie co si mysli on.