Ahojte Pred mesiacom som spoznala muža. Stretávali sme sa a došlo už aj k milovaniu..,deň po tom ochorel. Už sme sa týždeň nevideli. Povedal, že je chorý a nevládze sa stretnúť.
V hlave mám myšlienku ako to so mnou myslí. Či ma má rád. Ešte mi to nepovedal.
Možno to chce čas..,keď do hlavy mu nevidím. Neviem ako to myslí., keď ak má rád nemá potom zbytočne strácam čas a snívam. Rozumiete mi....Čo si o tom myslíte? Ako by ste sa správali
Napíšte ďakujem
ja by som sa bála či je to pravda a či je naozaj chorý alebo to nevie ukončiť 🤷ale to už snáď ty vieš
Skôr si myslím, že "ochorel" naschvál ... proste si bola ľahká korisť, dala si mu po mesačnej známosti, dostal, čo chcel, viac ho nezaujímaš.
@nela22323
@blondinka95
@dzulli1980 Baby, prečo jej to píšete? Čo by vyriešil, keby chorobu predstieral? Veď chorý je človek týždeň, maximálne dva, pokiaľ sa bavíme o normálnej chorobe. Čiže ak by si to vymyslel, potom by musel tak či tak s pravdou von. Prečo je také neuveriteľné, že by mohol byť naozaj chorý?
@h2 Lebo chlapi vedia byť neskutoční herci ... v také náhody, že večer predtým sa s ňou vyspí a ráno je chudáčik choručký, neverím ... nie som nejaká zatrpknutá stará dievka, som šťastne vydatá, no takýchto "choručkých" som párkrát zažila ... bez toho, aby ma deň predtým "pretiahli".
@dzulli1980 Ale prečo by to robil? Keď stačí sa už proste viac neozvať, keď nemá gule priznať, ako to je. Načo vymýšľať hovadiny?
@nela22323 aj keď nemám nič proti sexu aj na prvom rande, keď to tak obaja cítia, je to situácia, pri ktorej treba rátať s tým, že ten druhý sa už ozvať nemusí… ale ak to jeden berie naozaj vážne, je lepšie mať tieto veci ako ďalšie smerovanie vzťahu a kto to ako berie vydiskutované pred tým ako k tomu dôjde… to už teraz ale nezmeníš… samozrejme, že je tu možnosť, že teraz je chorý, neskôr toto, potom hento, až ťa úplne ghostne… ale to ukáže len čas.. ste v kontakte? Hovorí o tom, že by sa s tebou rád stretol, keď mu bude lepšie? …daj mu proste ešte chvíľu, netreba ho hneď zatracovať, ale rátala by som so všetkým, lebo ak chlap fakt chce, väčšinou to dá dosť jasne najavo a nemusis sa pýtať na čom si (nemusia to byt zrovna slova “mam ta rad”, ale proste prejavy záujmu)
@nela22323 Vidis, tu mas poucenie do zivota. Nespim s chlapom pokial nemame vyjasnene vzajomne city. Chlap ti este ani len nepovedal, ze ta ma rad resp. ta miluje a ty si mu uz vliezla do postele. Skus si sama seba viac vazit. Ak hladas dlhodobejsi vztah, tak nebud lahka korist. Daj si nacas, spoznajte sa, zamilujte sa, randite aj polroka a potom ked si si ista, ze ta ma rad/lubi ta..... a to vycitis z toho ako sa k tebe sprava ... tak vtedy zvazuj posunutie vo vztahu na vyssi level.
@nela22323 ja som pochopila, že to bolo po tom mesiaci, chcela som tým len povedať, že pre mňa za mňa to neodsudzujem ani ak to je na prvom, ale že ak to je takto v začiatkoch, tak treba rátať s možnosťou, ze tomu druhému ide len o to a nebrať to príliš vážne… ale to sa môže stať, aj keby ti lásku vyznal, muži toho niekedy natárajú… opäť netvrdím, ze to musí byt tento prípad, ale tak vo všeobecnosti
Tu su často diskusie, že je uplne ok skočit na prvom rande v posteli, je to cool, načo čakať..Ja som väčšinou v menšine, mne sa to zda skoro..Nevyhoda, že môže ochoriet..stratiť mobil alebo presťahovat sa za mamkou do ineho štátu
Uvidiš za týždeň, či ešte stoná
Zistiš to tak, že bude sukat vyhovorku za vyhovorkou
Možno je naozaj chorý, ale mám kamaráta čo sa chváli skalpmi žien v posteli a ten ide podobným štýlom na ženy, nie že hneď na sex ale ako keby chce vzťah proste seriózne a vraví že to prináša úspechy takmer vzdy a potom zväčša sa prestane ozývať časom zablokuje si číslo a tak. Tak mi hovoril. Takže môže to byť takýto milovník tiež ak to hra.
Môže byť chorý, môže to byť výhovorka. Ozýva sa ti cez deň prvý, vyhľadáva aspoň neosobné kontakt s tebou?
@acsa 🤣 a stretne na schodoch druhú ženu. takych filmov už bolo
@karolinakr aspon bude vediet na com je 😉
strašne tlačíš na pílu. Po mesiaci očakávať od chlapa vyznania nehynúcej lásky... ukľudni sa, daj tomu čas, nechaj ten vzťah vyzrieť. Nenúť človeka, ktorý si ešte vôbec nie je istý tým, či k tebe vôbec niečo cíti, aby ti predstieral lásku. No a keď sa ukáže, že ťa nemiluje, tak sa po povedzme 2 mesiacoch akože vzťahu svet tiež nezborí, sbohem a šáteček, ideme ďalej
Ty si veľký filmový fanúšik však 😁
Autorka, prosím ťa chod na terapie. Každý tvoj príspevok svedčí o tvojom nastrbenom dusevnom zdraví, nízkom sebavedomí, sebahodnote..príliš veci analyzujes, riešiš. Utrapis sa takto a s týmto prístupom nikdy nedosiahnes kvalitný plnohodnotný vzťah. Pravidelne su tu od teba príspevky z ktorých srší na kilometre beznádej a snaha urobiť všetko čo najlepšie, aby si urobila na toho muža dojem a udržala si ho. Nemôžeš do všetkého dávať toľko rozumu. Už som ti to písala pri tvojich témach o sexe. Ešte aj toto si sa pýtala na MK, že kedy s ním spať. Vôbec sa nespravas prirodzene a uvoľňuje. On od teba ujde, keď s tým neprestanes.
@bbshop Nechcem sa jej zastávať, ale ak si jej dávala rady typu: ak ťa bude priťahovať, vyspi sa s ním po 5 minútach po káve za 2ečka, tak takéto typy rád jej skôr uškodili (stala sa lacnou, prevažne muži ktorí chcú vážny vzťah , áno vyspia sa s tebou keď sa ponúkneš hneď ako na podnose, ale majú v sebe už tú kontrolku- dala mne hneď, istotne by dala aj inému a z takej manželku nikdy nespravia )
Myslím si o tom, že je chorý. Teraz je chorých veľa ľudí. Daj mu čas, nech vyzdravie, navždy chorý nebude. Potom zistíš, na čom si.