Zdravím chcela by som sa poradít čo mám robiť ak bývalý priateľ s ktorým mam 2 ročnú dcéru nie sme spolu už rok a pol ma stále sleduje nevie sa zmieriť stým ze už ho nechcem lebo ma podviedol a neustále ma za niečo bombardoval všetko rieši cez malinku co sa týka mňa. Nedávno som si našla nového priateľa a nevie to prekusnut už keď vidí auto jeho pred naším tak mi píše spraví že to bolo naposledy že ho tam videl ze som zla matka keď som si našla druhého a podobne veci ze mi zoberie malú a ze si nepraje aby kumne chodil. Stará sa mi do života už sa aj stalo ze nás spolu videl na ulici keď mi večer niečo priniesol išiel okolo zastavil a hrozne ma urazal že mám vypadnúť domou robí zomna neschopnu matku žiarli na všetko a všetko rieši takto cez malú aby ma zničil som stoho už na dne zákaz mi chodiť s malou a terajším priateľom na vilety ci vôbec niekam sním ísť že sa bojí že sa malej niečo stane. Mame súdom určené výživné a stretávanie sa s malou každý druhý víkend berie si ju k sebe domou pred odchodom mi zákaze aby som išla niekam ci s ka s kamarátkami von alebo s priateľom keď zistí že nie som doma hrozne mi nadava uráža ma proste ma sleduje prosím vás ako mam riešiť túto situáciu už som na dne musím ostavat doma keď malinká je u neho doma? Môže mi toto robiť? Už neviem ako ďalej ďakujem
Dievca zlaté, vytlac vsetky SMS, požiadaj svedkov, zatiaľ chod na políciu a podaj trestne oznámenie - urážky na cti, prenasledovanie, vyhrážanie, obmedzovanie osobnej slobody.podaj na sud neodkladné opatrenie vo veci zakaz priblíženia, kontaktovania, zákaz styku s dcérou. Skús všetko možné.
to kde chodíte na tých chlapov?
A prečo sa ho tak bojíš? Veď ti už nič nemôže. Prečo ho nestopnes, keď ti začne nadávať? To si necháš z akého dôvodu?
Ja som ja, dlho ticho, slušne. Potom🐲 a tak by som navrieskala po ňom, že až.....
Ja som mu x krát aj po dobrotky aj po zlotky hovorila ale nepomáha vôbec nič ale ze vôbec.
@simonasofinka udaj ho za prenasledovanie a predloz smsky. Bude sa to riesit a dostane podmienku. Az vtedy sa mozno chlapec uvedomi
najlepšie je poslať ho do zadku a ukázať mu že sa ho vôbec nebojíš...
@simonasofinka Takému magorovi môžeš hovoriť hocičo...nezaberá to. Prečo nechceš podať trestné oznámenie ?
Ako ste sa posunuli pi 2 rokoch ?
zeby smer policia