Ahojte, mam kamarata, s ktorym sme sa do seba "zalubili" a zacali sme spolu spavat. Ked sme zacali, samozrejme sme si slubili, ze "to nijako neovplyvni nase kamaratstvo" atd atd. Teraz vidim, ze sa mi ozyva, len ked ma chut na sex.
Ja ho uz ani nekontaktujem ani mu nevypisujem, iba ked ho stretnem, prehodime par slov. Ale ked sa mi on ozve, ze ci mam cas, tak vzdy idem ako taka pubertiacka. Nedokazem povedat nie. Chcem sex a zaroven sa bojim, ze ked poviem nie pridem o neho. Sex si uzvam, je vasnivy, ale potom sa mi dlho neozve a ja sa citim uplne mizerne, zneuzito. Poradte, co robit...
Zaľúbila si sa ty. Nie on.
A prečo sa mu aj ty neozveš, keď máš chuť byť s ním?
Možno ti iba necháva priestor, aby si mohla byť aj ty iniciatívna... 😉
V rámci vlastnej iniciatívy môžeš navrhovať aj iný program.
Bohuzial z tvojej strany su tam city, z jeho nie. Vy ste "friends with benefits" len na jeho strane to kamaratstvo absentuje. Ja som kedysi davno taky vztah mala, dohodli sme sa, ale ja som stale dufala v to, ze u neho sa to zmeni a budu city. So mnou len spaval, ked nemal s kym inym.
Samozrejme, ze toto ovplyvni kamaratstvo, lebo uz tam je nieco viac.
A velmi rychlo sa odlub a skus si najst normalneho frajera, ktory ta bude mat rad so vsetkym, budete travit spolu cas, dovolenky, vecere, obedy, vylety.
Ked na to nemas, tak to nerob 🙂 Myslim tym kamaratstvo s vyhodami.
Na takéto sexovanie treba mať "gule". Ty radšej hľadaj frajera, ktorý sa ti bude venovať aj mimo sexu.
nabuduce nez za nim dohopsas si poloz otazku - co spravis, keby si otehotnela? ... zvysok si zariad podla uprimnej odpovede.
Cotis sa zneuzito a ako inak cakas, ze sa budes citit, ked ta ma iba na sex, nabuduce neries sex a vyhnes sa takymto starostiam.
co teda mam robit? Uplne mu prestat odpisovat?
Bud k nemu uprimna. Proste mu povedz, ze si sa do neho zalubila a chces bud vztah, alebo kamaratstvo bez sexu. A uvidis, co ti odpovie… drzim palce
ale ja nechcem s nim vztah, chcela by som naspat kamaratstvo, to sa uz asi neda ?
Co robit?
Vazit si samu seba a nerobit rohozku niekomu?
Byt nedostupna ,nelahnut na prvom stretnuni je pre niektorych chlapov viac pritazlivejsie...
A keby to nebolo len z hladiska pritazlivosti.
Ucta voci sebe ,vazit si samu seba aspon pre mna je dolezitejsia....co sa o tebe povedat neda
(Ak to nie je zase vymysleny prispevok z nudy pubertiakov)
Čau Fero, nechcem už s tebou spávať, cítim sa ako zneužitá, nerobí mi to dobre a cítim sa po tom mizerne.
Urcite onho prides ako o kamarata, lebo ty si sa zamotala a chcela si nieco viac ako on. Pretoze jemu vyslovene islo iba o "benefity", kym z tvojich prispevkov citim, ze tebe nie je lahostajny. Toto je velmi tazke ustat, lebo aj ked ste sa dohodli, tak z jednej strany su tam city. Pokial s nim uz dalej nechces udrziavat kontakt, tak proste mu neodpisuj, nechod na stretnutia, nereaguj na jeho spravy. On casom pochopi, ak mu to nezvladnes povedat priamo. Lebo za to sa nemusis hanbit, ze mas k nemu city. Lenze on ich nema a to je problem. Cim dlhsie budes udrziavat takyto vztah, tym horsie pre teba.
Ano, bude to tak, ze kamaratstvo z toho uz nebude.
Ty o kamaráta už neprídeš, ty si o neho.prisla hneď, ako ste spolu začali spávať. Takže niet čo stratiť, jedine vášnivý sex.
Je to pre mna naozaj tazke. Nebeham za nim ani mu nevypisujem, ale vzdy idem ako take steniatko, neviem odolat. A len myslienka, ze sa to moze uplne skoncit ma privadza do zufalstva a chce sa mi plakat. Lutujem den, kedy som povolila. Nie som ziadna hysterka a viem sa nadychnut, ale teraz mam chut mu to vsetko vykricat, ze ma iba zneuziva, ale viem, ze to nema cenu a je to pre mna strasne tazke to vsetko prehltnut.
Ty si nemusis nic vycitat, je to asi tvoja prva skusenost s takymto typom "vztahu". Ja som to mala take iste, on bol ten, ktory urcoval pravidla, kedy mu to vyhovovalo, na moje spravy nereagoval alebo ich ani necital. Mne sa definitivne oci otvorili, ked mi zacal hovorit o babach, ktore sa mu lubia a chodit s nimi na rande. Nema ziadnu cenu, presne ako pises, nieco mu vykricat, ze ty citis toto a toto. Ja som to ukoncila tak nejak prirodzene, ze mi napisal, aby som prisla, parkrat som nemohla/nechcela a viac sa mi neozval. Ale podarilo sa nam to celkom dobre skryvat, kedze nic netusil ani moj najlepsi kamarat, ktory bol jeho kolega.
Na nieco taketo musis mat povahu, nastavenie, ze ide len o telesne blaho, ziadne city. A toto nevie kazdy.
je to preto, ze si robila nieco co je uplne proti prirodzenosti zeny. podvedome si dufala, ze sa do teba zamiluje, ze budes jeho princezná, vyvolená.
Treba otočiť list a ísť dalej.
vyspat sa s kamaratom je najrychlejsia cesta, ako prist o kamaratstvo. vyspat sa so sefom je zas najrychlejsi sposob, ako prist o pracu.
nie, zacalo to pred 2ma rokmi a my sme aj zacali randit, ale potom mi ochorel otec a musela som sa ist onho starat, atd. Ked som sa starala o otca, ani som nepomyslela na nejaky vztah vtedy, bolo to prilis narocne, tak on mal nejake osobne veci.
Nejako nebol spravny cas.
Vzdy ked sa stretneme, je to take prirodzene, ako keby sme patrili navzdy k sebe, ale potom sa mi neozve, az potom, ked ma on cas a chut a ja sa citim mizerne, vyckavam.
Cize jeho city ochladli a ja som v tom stale az po usi. Dufam, ze to pride aj ku mne prirodzene a nejako prirodzene to ukoncim
Obávam sa, že toto prirodzene neodíde. Podľa toho, čo píšeš v komentároch sa on na teba dokonca vykašľal v ťažkej chvíli, randili ste, bez vyjasnenia prestali... V tejto situácii by si mala zvážiť aj bez vyjasnenia ho všade zablokovať. Inak bude toto tvoje trápenie asi trvať ešte dlho.
Nevykaslal sa, len sa sme sa nestretavali, boli sme v kontakte, pisali, telefonovali, kamaratsky.
To sa teraz uz nedeje, pokial nejde o sex, tak mam pocit, ze nema zaujem ani rozpravat so mnou. Aj som sa ho to davnejsie spytala, tak nepriamo, ale je to chlap, on problem nevidi
Povedzte mi, vyuziva ma ako matrac kym si nenajde nieco lepsie?
Áno, využíva. Pretože vidí, že môže. On Tvojím kamarátom nikdy nebol, to si treba uvedomiť,pretože skutočný kamarát by sa takto nesprával. On nemusí nič-od oficiálneho vzťahu, pozvaní, výletov, rozhovorov, neplatí Ti za spoločnosť. Má všetko bez nulovej snahy. Ktorý chlap by to odmietol?Keď mu to žena hlúpo dáva sama dobrovoľne a ešte si myslí, že sú nejakí zvláštne kamaráti. Sekni s tým, inak stratíš roky a bude z Teba citová troska.
Pre chlapa je toto velmi vyhodne, nakolko nic ho to nestoji v zmysle, ze frajerka stoji vylety, vecere, darceky, kvety. Ja poznam dost mladych muzov, ktori funguju na takomto principe "friends with benefits", lebo je to pre nich lepsie. To co chcu dostanu zadarmo od kamosky a ked ich to omrzi, najdu si dalsiu. Lebo vztah stoji cas, prachy.
Jedina cesta je presta odpisovat ja na to malo sprav co od neho dostavam vsak? Och, uz len z pomyslenia ze uz nebudeme v kontakte sa mi chce vracat a plakat
Z kamarata sa lahko stane milenec, opacne to nefunguje. Uprac si v hlave, co chces. Ako kamarata si ho uz stratila, milenca nechces a on nechce vztah. Cize zostava ti len najst si ineho a na tohto zabudnut.
potrebujem este jednu radu... niekedy sa mi ozve, "ze co som sa ja neozvala" - s tym som prestala, ked som videla, ze to nema zmysel, lebo "on nemal cas". Cakam, kym sa ozve a on sa neozyva...
napr spali sme spolu v piatok, potom mi poslal par fotiek z toho vecera, slubili sme si, ze sa vidime v pondelok, ale neozval sa a vcera za mnou prisuel, ze ma v pondelok vobec nevidel... ja som cakala, ze sa on ozve (tak by to aj malo byt ci?).
Ako reagovat na tieto reci? Zo zivota viem, ze ked chlap chce, tak aj hory prenesie..tu mam pocit ze len hlada sposob ako to nejako zvalit na mna? Co si to tom myslite? A ako reagovat na podobne reci?
A čo tak si nájsť priateľa, s ktorým budeš robiť aj všetko ostatné aj sa budete rozprávať, aj držať za ruky, aj chodiť na zmrzlinu, či niekde na kávu, nie len mu robiť občas matrac? Pre mňa je to len jedno výstižne slovo pre takú ženu...vies si domyslieť 🙈 aspoň ti platí? Ci stačí ti, ze ta oslovuje kamarátka?