Obnovenie vzťahu

10. jan 2023

Ahojte. Neviem ci je tu obdobna tema a ak ano, neviem ako hladat. Chcela by som vediet, ci je mozne nejakym sposobom opat "zapalit iskru" vo vztahu. Ide o to, ze po 2 detoch sme prisli do bodu, kedy sa nas cely vesmir tocil okolo nich, boli sme unaveni, prepracovani... jednoducho sa z nas vytratil zivot, rychly sex z povinnosti, ziaden cas pre seba . Deti pomaly rastu a ja tuzim po obnoveni vztahu. Vidim, ze snaha je aj z jeho strany, ale asi nevieme, ako na to. Chcela by som opat taku tu prvotnu tuzbu...neviem ci viete, co tym myslim. Je to naozaj atraktivny chlap, viem, ze ak by som ho stretla dnes, tuzila by som po nom a s chutou nanho skocila. Ale ked sme uz dlho spolu, akosi to neviem prezit alebo si to vazit, uz tam nie je ta dravost. Chce ma, chcem ho, mam rada, ak stretneme damu, ktore ma onho zaujem a ja viem, ze patri len mne. To ma dokaze vzdy nastartovat. Ale nemozem chciet, aby mi daval neustale prilezitosti ziarlit 😃 neviem, ci dava zmysel, co som napisala....

dadis
10. jan 2023

Ano, dava to zmysel. Rozhodne je super, ze sa na to zhodnete obaja. Uplne pomaha ist z domu, ci wellness vikend, alebo len do sauny v okoli, na koncert, do klubu...normalne si planovat rande, pekne obliect, nove pradlo/erot.pomocku si kupit alebo sa vyzliect v saune 🙂, byt pritazliva pre neho aj inych, kde budu tiez pritazlivi ludia, trosku alkoholu na uvolnenie, mozno zahrat si nejaku role play, ze ste nahodna znamost..tych ciest je vela, treba popustit uzdy fantazie 🙂 a hlavne obcas od tych deti spolu ujst 🙂

sima338
10. jan 2023

Dáva to zmysel, najmä ak vravíš, že on má tiež záujem a obaja chcete pracovať na vašom vzťahu, nie hľadať niekde inde. Nečekaj, čo ti muža bude baliť nejaká 20tka na ulici, lebo aby sa nestalo, že raz ho taká bude baliť v robote a nebude sa ti to páčiť. Máš super muža, choďte na dovolenku, wellness, nech ti kúpi pekné sexi prádlo/pomôcku, neviem, koľko majú deti, ale pokojne nech nejaký večer babka postráži a vy si urobte program ako kedysi, kino/divadlo, večera, čokoľvek, čo robíte vy radi spolu ako pár.

nique
10. jan 2023

Ano, da sa to. My sme boli na tom rovnako. Akurat my sme uz isli do horsieho levelu, casto oddelene spalne, aby sme sa vyspali, manzel zacat travit vecery sam pred telkou a vinom. Caste hadky. Potom sme sa rozhodli ist na parovu terapiu. Velmi nam to pomohlo. Povedali sme si veci, ktore sa tazko definuju a vyslovuju a zacali pracovat na malickostiach - spolocna kava, spolocna prechadzka atd. Vdaka terapii dokonca prestal po 24r fajcit. Nehovorim, ze sme zalubeni az po usi, ale mame pocit, ze uz nas nic nerozdeli. Ze sme zvladli krizu a je nam spolu dobre. Chceme travit spolu cas, mame plany do buducna a nic viac nepotrebujeme.
Drzim palce!

tosomja
10. jan 2023

Skúste partnerskú masáž. Tantra, nuru. 😁 Neskúšala som, lebo sa hanbím, ale určite to má niečo do seba

barborachors
10. jan 2023

Skúste ist na swingers party, to je este lepsie ako nejaka múru masáž 🙈