Dievcata.. prosim vas.. frajer robi vonku, ja som doma s malym.. mam pravo ist von cez vikend? Minuly vikend som bola u kamaratky, trosku vinka sme dali a isla som domov.. teraz by som k nej cez vikend isla rada tiez, ale priatel ze vsak som hovorila ze budem doma ze nechcem chodit kazdy vikend, aj sa rozplakal az.. nikde som pred tym sama nechodila bez neho, nikde nikdy von, ani len s kamaratkou, a povedali sme si, ze sa nebudeme obmedzovat lebo to robi velmi vela zla vo vztahu. Povedal, ze sa pokusi zmenit, a chcem ist len druhy vikend na chvilu posediet ku kamoske domov a uz je zle… ja neviem co mam robit.. ako to mate vy?
kolko ma dieta?
Kolko ma priatel? :D
My idemw von kedy chceme.len dopredu si povieme napr.ze sobotu mam plany vecer a hotovo dalej nik neriesi...spolu nemozme chodit lebo nam nema kto strazit deti.tak zial len takto...v lete chodievam kazdu sobotu..v zime menej casto niekedy nejdem nikam aj 3 mesiace som len doma
Mne nepripada nic chore na tom, ze chces ist jeden vecer v tyzdni bez priatela s kamoskou sa porozpravat. Co ste siamske dvojcata, zrastene, ze vsade musite len spolu?
@rebekeaa ona sa asi rozplakal kvoli tomu, ze sa boji aby si si niekoho nenasla. Je to prejav zúfalstva, ked uz nevie clovek co ma robit so svojimi emóciami. Skus ho uistiť, ze je to v poriadku, ze si chces iba pokecat s kamoskou. Ze si doma s dietatom a ide ti to na mozog, potrebujes mat socialny kontakt. Ze sa nema coho bat. Mozno mal v živote nejaku zlu skusenost on sam alebo jeho kamos. To je tazko sudit. Tym, ze robi vonku a ty mu chybas, ma všeličo v hlave.
@domkakvet ja som mu uz vela krat dokazala, ze mi moze doverovat, za celych 6 rokov som zu bola vzdy pre neho, on je aj niekedy agresívny a strašne vybusny typ. Niekedy som sa ho az bala. Nie ze mi ublizi fyzicky, ale skor psychicky.. take zo manipulovanie. Ked sme sa pohadali napriklad, chytil sa odisiel sa vyvetrat niekde von. Neriesila som. Keby toto urobim ja, uz mam na tanieri, kde som bola skym som bola co som robila, ci som sa kurvila.. atd..
co znamena frajer robi vonku?
ty uz si tu pisala, tato ista story ...ze?
@rebekeaa sama píšeš že je výbušný a manipulátor, ty si uvedomuješ sama aká si z neho zblbnutá? Ty sa pýtaš či máš právo ísť bez neho von 1x týždenne?
@vanilkovazmrzka priatel ma 24... dozvedela som sa na FB
@jasminet tiez mam deja vu, ale z FB 😂😂
priateľ sa rozplakal... to nemysliš vážne...🙄
@maximiliana je na tom nieco zle, ze som dala prispevok aj sem aj na fb? Nechápem…
@rebekeaa ked som mala 21/22 som mala takehoto frajera. Rychlo som to poslala do pi*e. Mali sme vztah tiez dialkovy cez celu republiku. Rozplakal sa mi najprv raz v telefone a citovo ma vydieral. Zlakla som sa (manipulator happy) a privolila som aby bolo po jeho. Dalsie razy sa spustila lavina a zneuzival svoj plac na dalsie sceny x-krat pocas tyzdna. Ked zistil, ze to na mna nefunguje a nemoze mnou manipulovat (xy zmeskanych hovorov a sprav kde som, s kym som, co robim a preco nedviham telefon, preco ma ma kolega oslovuje tak a onak v smske - ano hrabaval sa mi v mobile a pod). Raz simuloval na hlavnej stanici infarkt a ja blba som ho teda neposlala domov. V buse na ceste ku mne uz vyskereny kkt sedel a mal od nedavneho zlyhania myokardu akosi napadne daleko. Velmi rychlo sa ki nanho vytvorila averzia, neslo sa s nim rozist, 2 mesiace som donho hustila ze je koniec a nech mi da uz pokoj. Teatralny chuj to bol. Budes to mat tazke. Priprav sa. Zelam vela sil, pri stanovovani pevnych a tvrdych rozhodnuti.
ak mas kam dat dieta tak sa nebudem pytat ale idem ..samozrejme nie kazdy vikend a nepijem do nemoty ..ale raz za cas preco nie ...pripadne raz ty ku kamoske a na oplatku dalsi vikend ona k tebe ... co mas robit doma ked tam priatel nieje? strikovat ponozky
@rebekeaa už len to, že sa rozplakal...pre mňa by už mohol plakať kým nenájde inú hlupaňu, ktorú môže manipulovať 🤔
Dievča zlaté... Prečo len na máš dieťa s výbušnym a manipulativnym frajerom 🤦♀️jasné, že máš právo ísť ku kamoške, to sa ani nepýta
@rebekeaa
S takym som sa rozisla este pred dietatom. Teda ziadne sme nestihli spravit, ako dobre.
Posli ho k vode. Mne sa raz jeden vyhrazal, ze si ublizi. Si mala vidiet tu nasratost, ked som obratom volala jeho rodicom 😁 Zrazu uz meplakal a ziapal, ze co som si to dovolila!
Tak som odpivedala, ze po prichode zo sluzobky som nechcelaat doma smrad z mrtvoly, tak keby daco, nech sa zlikviduje v lese 😄
Zrazu zistil, ze psychoteror si moze niekde strcit.
Ak mas minimalnu moznost, chod do roboty a jeho vyluc zo svojho zivota.
Dospelý chlap plače, lebo chceš ist von s kamoškou? Asi by som ho mega vysmiala. A aj tak išla, ale už navždy.
Kks, ten plač by som fakt pochopila keby mame pubertálny vztah, niekedy v 13 rokoch a nie dospelosti.
On je proste úplný tragéd 😅 byť tebou nájdem si reálneho chlapa, a nie tohto uplakánka..
Prepac ale ak sa pytas ci mas pravo ist vonku a Tvoj frajer ostane zatial doma, je to chory vztah. Chore je aj to, ze sa Ti chlap rozplace ked sa mu nieco nepaci - ze chces posediet s kamaratkou.
A dalsia chora vec, ze si nikdy nikam bez neho nechodila.
Takze neviem aka bola vasa dohoda o obmedzovani, ale toto je cele zle nastavenie vztahu.