Obézna partnerka. Čo na to partner?

5. jan 2024

Ahojte. Začítala som sa dnes do rôznych chudnúcich diskusií. Často vidím to, že sa snažia schudnúť žienky, ktoré majú normálnu hmotnosť a nemajú ani nadváhu. Chápem, keď je to pre seba, pre svoj pocit... Na druhej strane často vidím páry, kde žienka je veľmi obézna a muž je v norme. Napadlo mi, či tá polovička nemôže byť pre ženu reflexia? Alebo sa partner tvári, že to nevidí? Prípadne je za tým strach zo zmeny životného štýlu, ktorý by ovplyvnil oboch? Raz mi známy v opitosti vravel, že jemu vyhovuje, že má jeho partnerka 100+, že aspoň na ňu nemusí žiarliť. I keď aj ženy 100+ sú nádherné. Pýtam sa preto, že ja mám 162/60 kíl, teraz som trochu pribrala a vadí mi to... tak možno taká zaujímavá diskusia

liz_lemon
5. jan 2024

ty si pribrala, tak chudni, ini ta trapit nemusia, nie?

sense
5. jan 2024

Pretože nie každému mužovi sa páčia chudé ženy. A zrejme ma ta žena niečo čo sa tomu chlapovi na nej paci.
Každý ba mal chudnúť pre seba, pre svoj pocit a nie pre partnera.

beata_k
5. jan 2024

Tiez mam taku susedu. On sportuje, ona je dost oplacana. Tiez sa nad tym obcas pozastavim. Lebo niekedy je to dost vyrazny rozdiel. Ale mozu byt aj zdravotne tazkosti, lieky pre ktore momentalne nie su ziaduce diety.

cecilia29
5. jan 2024

Ja som tiež bola chuda a po deťoch som pribrala. A vadí mi to lebo kiesom na seba takto zvyknutá. Ak sú ženy od mala buclatejsie., myslím ze sú na seba zvyknuté a majú sa.radi také aké su

mikadooo
5. jan 2024

Podľa mňa sa to chudnutie ľudí, kt. to nepotrebujú, odvíja od sebavedomia, plus nejakých traumičiek z detstva. Nemyslím si, že to má niečo s reálnou váhou. Teraz nemyslím bacuľky, ale ženy, ktoré majú normálnu postavu a majú pocit, že musia schudnúť. Čo sa týka baculiek, nepoznám žiadnu, ktorá by sa nad svojou váhou v nejakom životnom období netrápila a nesnažila sa niečo s tým spraviť. Žiaľ, často pohodlnosť a nezdravé návyky zvíťazia. A to nemyslím v zlom, sama nemám silnú vôľu, tiež mám pár návykov, ktoré mi robia zle, aj keď nie na váhe. A viem, že by som to mohla zmeniť, keby som sa dokázala ovládať a mať lepšiu sebadisciplínu. Takže ja som tá posledná, ktorá bude niekoho súdiť, či chudého, ktorý chce chudnúť, alebo tučného, ktorý možno navonok s tým nič nerobí.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
5. jan 2024

Ženy, ktoré majú 100kg+- nie sú nádherné, aspoň nie fyzicky.

minimie
5. jan 2024

Podľa mňa na tom nie je nič čudné. Keď si pozrieš čo všetko môže chlapa priťahovať tak obézna žena je to najmenej. Je to častejšie ako si myslíme, no nie všetci to priznajú. Veď radšej nech má obéznu ženu doma ako športovať, mať vyšportovanú partnerku a tajne slintať po susedke ktorá sa lúbi napapať. 😊

rorino
5. jan 2024

A čo opačne?Keď žena o seba dba ,a chlap nie,lebo už je ženatý?Aj takých párov je veľa😉

anjelicek26
5. jan 2024

Aka diskusia, tebe vadi, ze si pribrala, je to na tebe schudnu. To, co vyhovuje a sexualne pritahuje inych partnerov v inych vztahoch ta zaujimat nemusi... vela chlapom sa baculky pacia a nie je to kvoli "na nu ziarlit nemusim", ale proste ich to vzrusuje viac.

zmrzlinka2021
5. jan 2024

Ja som sa po svadbe dost vyzrala a áno, bola som obezna. Moj muz mi nikdy ani slovko nepovedal, vzdy ma lubil, vzdy mi bol vo vsetkom oporou. Potom som dost schudla - lebo som chcela, pre seba, pre svoje zdravie, kondiciu, moje sny (turistika, bajk).

Vsetko co robím, robím pre seba a svoje zdravie. Muz ma vzdy prijímal taku aká som.

deninka233
5. jan 2024

My sme na tom opačne, u nás je obézny manžel, avšak má úplne iné kvality, ako vizuálnu krásu, nevymenila by som ho za nič. Aj iné ženy naňho reagujú, keby sme sa nebodaj rozviedli, tak dlho sám neostane...

prunee
5. jan 2024

Moze byt xy dovodov preco to tak je. Oni vedia preco a ostatnym to moze byt jedno.

liz_lemon
5. jan 2024

@mikadooo presne, mam kolegynu, ktora ma dobru postavu, ale stale riesi len jedlo a aj inych, ak sa nestravuju podla jej gusta, neustale spomina, ze jedia doma len ovocie a zeleninu, minule sme boli na obede, ona si dala vyprazany syr, a hned mala potrebu oznamovat casnikovi, ze ona taketo jedla casto nejedava, ako keby ho to zaujimalo 😂

stanulienkat
5. jan 2024

Podľa mňa tie ženy vykysli po pôrodoch a pocas manželstva. Čo tomu neborákovi zostáva? Už len si ju nechať. Zas kvôli tomu sa rozvádzať by nebolo OK, môže jej tak maximálne povedať, nech niečo so sebou robí. A nie obezne zeny nie sú krásne, ešte som v živote takú nevidela.

h2
5. jan 2024

Tak čo ja poznám ženy, ktoré sú vyslovene že obézne (čiže nie len nejaká tá nadváha), tak všetky majú chudých mužov. Zrejme sa im tie ženy také páčia.

vyrovnanaosoba
5. jan 2024

Môj prípad bol taký, že keď som bola štíhla, môj manžel nejak extra záujem nemal o mňa. A keď som pribrala, mne to extrémne vadilo. Hanbila som sa aj vyzliecť pred ním, jeho to vzrušovalo, pre mňa choré. On aj mojej mame vtedy povedal, že som krajšia s kilami, viac ženská. A to som mala plus 30kg, nie nejakých 5.
Už je to ex. Ale áno, už mal pár známosti a všetko obézne.
Ja mám teraz manžela ktorý má rád chytá za boky a vždy sa smeje, že mu stačí jedna ruka. 🙈

lucia851
5. jan 2024

Ja som obézna môj muž chudý a ľúbime sa už 15 rokov

diewcatqoo
5. jan 2024

Poznam par zien, ktore maju vyraznu nadvahu a ich chlapi su pritom hrozne vychudnuti. Podla mna, pokial je partnerka 2x (a viac) taka ako partner, vyzera to strasne. Nikdy by som nechcela dopustit, aby som vazila viac ako moj partner (s vynimkou tehotenstva, tam sa to asi neda az tak ovplyvnit).
Obcas, ked taky parik vidim, tak sa zamyslam nad tym, ako je to mozne, ze sa navzajom nedokazu motivovat. My sme teda s partnerom nikdy neboli obezni, ale mame obdobia, kedy sa zvykneme trochu vyzrat (clovek proste citi, ak priberie 5 kg). Ak nadide take obdobie, jeden druheho vytiahneme sportovat a snazime sa vtedy aj zdravsie stravovat. Jeden druheho sa snazime potiahnut a motivovat. Ak uz nie kvoli tomu, ako to vyzera, tak kvoli vsetkym tym zdravotnym rizikam, ktore so sebou obezita nesie.

bublinka1426
5. jan 2024

a ano su taki co chcu tucne a ich to rajcuje ( dokonca je o tom dokument)
a su taki co skutocne lubia a aj napriek tucnote ich zena dokaze vzrusit ( proste je to tak)
co vlastne chces pocut?

dolezite je aby sa zena citila dobre sama aka je...a potom to ide

lulu0123
5. jan 2024

Ja skor nerozumiem ked vidim normalnu matku a total obezne dieta,ktore este prave tlaci cipsy a v druhej ruke ma nejaku malinovku.
Chlap,zena,su dospeli.Maju moznost vyberu.Niekomu sa to paci,niekto len neriesi.

alexis617
5. jan 2024

No pre každeho muža je niečo iné čo ich priťahuje za mňa riadim sa rozumom keď priberiem viem že to neni nič pre mňa príjemne keď fičím do schodov zdvihne sa mi cukor a cholesterol keď je človek vedčí sa aj viac potí pri akej koľvek práci ja meriam 155 a 56kg je to priemer pre mňa niesom ani kosť a koža ani špeknuta

vyrovnanaosoba
5. jan 2024

@lulu0123 mne keď niekto povie, že tučné dieťa to "vybehá" tak sa mi nožík otvára vo vrecku.

nika11103
5. jan 2024

Nečítam komenty. Ale chrobak do hlavy čo povedal ten chlap že aspoň nemusí na ňu žiarliť . Teraz sa zamýšľam nad tým mojim že mi stále hovorí že mu nevadí že mám stále na sebe 15 kíl navyše od pôrodu a že sa mu pacim . Možno je tam iný dôvod 🤔🤔🤔🤣

ivangeline
5. jan 2024

...tak za mna vzhlad nie je vsetko. A ked su spolu,tak im to zjavne nevadi. ;D

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

Zeny 100+ su chore a nie nadherne. Neklamme si, ze treba milovat hocijake telo, ked ocividne to telo trpi chronickou chorobou a nic sa s tym dalej nerobi.

Ale ano, chapem, ze chlapovi s malym sebavedomim vyhovuje, ked vlastni svoju tucnu zenu, po ktorej nik iny ani nepozrie. Ale je toto zdravy vztah?

bublinka1426
5. jan 2024

@vanilkovazmrzka

Zeny 100+ su chore a nie nadherne.

a ty vies ze vela zien po porode takto vyzera? alebo ked ma metabolicke problemy ci hormonalne?

???

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

@bublinka1426 o to viac dovodov liecit sa, nemyslis?

Zeny po porode z toho vynechajme, povazujem to za docasny stav, ktory pominie, ked sa da telo a rezim do normalu.

bublinka1426
5. jan 2024

@vanilkovazmrzka ale ved to chces cas ci nie? urcite nie je normalne zmenit styl ale ked chlapi miluje miluje aj taku

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

@bublinka1426 a hovorim snad, ze sa to da vyriesit zo dna na den? Ale drviva vacsina chorobne obeznych rezignuje a nic s tym nerobi… a potom sa nejaka cast z nich chlacholi tym, ze sebalaska a podobne sracky, ktore sposobuju v konecnom dosledku viac skody nez uzitku.