Ako mám rozoznať,že či len ženu obdivujem alebo ma sexuálne priťahuje?
Nerozoznáš, či ťa priťahuje? To sa dá?
@h2 neviem, som žena
Ty už si sem písala, však?
ak si s nou vies predstavit nieco viac, intimnosti, tak je to pritazlivost si myslim.
Keď ťa priťahuje tak s ňou chceš spať.
Obdiv je platonicky. Pritazlivost.zahrna aj sexualnu pritazlivost cize by si s nou chcela intimnosti.
@pralinka25 takze by som mala s nou sexualne fantazie?
Myslim ze ano. Minimalne by si to chcela zazit nieco viac - pusa dotyky ... pozri ja tiez obdivujem niektore zeny vzdy z nejakeho dovodu ale som 200% hetero. U mna to nema ziaden podton proste niektora sa vie perfektne obliekat alebo je fakt ze vtipna intelientna alebo pekna alebo ma skratka nejaky talent nieco dokazala ma charizmu tak to viem ocenit inspirovat sa a uznat ale tam to konci pre mna. Nedokazem si predstavit nic viac. Zato pri muzovi to je pre mna uplne iny typ pritazlivosti. Tam si viem predstavit nieco viac samozrejme nie prinkazdom. proste je to pre mna velky rozdiel.
@pralinka25 to dáva zmysel, ja som vždy obdivovala ženy ale začala som mať strach z toho,že čo ak je to príťažlivosť
Poviem ti jedine - naozaj nemusis citit strach. Tak ta pritahuje zenska. No a co 🙂... Rovnako to ma obcas aj moja zena, dokonca mi o tom aj hovori. Mame spolu 2 krasne deti a harmonicky vztah.
@zelenina1 keď necitim strach vtedy mi taka myslienka ani nenapadne
Tak strach mat zrovna nemusis. Dnes uz je toto hadam prekonane ak by ta aj sexualne pritahovala zena. Mna teda nepritahuje ale ako pisem kopec je takych co si obdiv zasluzia
Asi podla toho kde ti "brni" - ak v mozgu, tak ju obdivujes, ak v gatiach, tak ta sexualne pritahuje.