Občas mám pocit, že si taký vzťah ani nezaslúžim

24. nov 2024

Je podľa vás normálne keď nájdete človeka ktorý vie rozprávať vie čo chce vie poradiť vie tu byt pre vás mysli na vás prinesie vám niečo čo ste rozprávali že chcete a ja si to neužívam? Mala som doteraz vzťahy, kde bývalý nerozprával o svojich pocitoch predtým som mala vzťah kde som takmer nič necítila. Žiadny vzťah nebol ideálny a vždy ma to posunulo dopredu, že raz tu bude človek ktorý si ma bude vážiť takú aká som pomôže budeme sa tešiť budeme plakať spolu všetko. Teraz keď som v takom vzťahu príde mi to také. Ani to neviem opísať.. čo sa deje? Mám 25, žiadne sme dlho alebo krátko spolu. Ľúbiť ho ľúbim, cítim citi ktore som este v sebe nemala, keď sa na mna pozrie alebo keď sa spolu smejeme. Vieme si pomôcť vzájomne. A všetko a vlastne o takom vzťahu som vždy snívala. Len občas mám pocit že si ho ani nezasluzim. ?

svetlonos
24. nov 2024

Poroes so s psycjologom minilost, detstvo, vztahy s rodicmi. Tam nájdeš odpoveď na tvoje otázky.

oblivian
24. nov 2024

Posledná veta... všetko to vysvetľuje. Ze cítiš, že ho možno ani nezasluzis. To je ten pocit, keď si si zvykla, že ťa muzi nevážia, a pomaly si sa s tým stotoznila. Keď zrazu prišiel niekto, kto je iný a váži si ta, už teraz sama seba nelubis tak, ako by si mala. Maj sa rada, a nechaj, aby ta mali radi! 🙂
Ja som sa so svojím terajším mužom aj rozišla, ked sme este len chodili spolu, na par mesiacov kvôli tomu, že som cítila, že ma ľúbi a myslela som si, že to musím ukončiť, lebo keď má lepšie spozná, určite sa mu hnusim. A to som cítila len kvôli tomu, lebo moj predchádzajúci frajer bol kkt. Váž sa, lebo ten druhy ta miluje a skus mu lásku opatovat, ak to tak cítiš. Bude dobre.

rorino
Včera o 13:41

Vydrž,určite nie je dokonalý,aj ty mas len obyčajného chlapa😉