O čom je najlepšie sa rozprávať so ženou na rande?
O zlavach v kauflande
Isto nie o politike, chorobách, expartneroch, vojne, covide 😁
O nej 😁
Nie som nejaký skúsený účastník, ale prišlo by mi normálne sa baviť odkiaľ ste, čo robíte, kde ste vyrastali, či máte súrodencov, kde ste chodili do školy, kde pracujete, či ste spokojní, či vás to baví a takéto veci..
Tak som mnou to jeden skúšal o tarantulach, no čo ti poviem... Každopádne z toho nebolo ani len kamarátstvo 😁
Všetko o vás dvoch. Z kade pochádza, či má súrodencov, kde študovala, aké má záľuby, aké krúžky navštevovala, čo robí vo voľnej m čase, čo rada je, pije, či je spoločenský typ, čo robí, akú má prácu, kolegov. A reciprocne hovoríš o sebe.
Určite nezačať rozoberať bývalé vzťahy.
@svetlonos tak to je super téma - 😀
Určite o záľubách- napr. nové filmy v kine, alebo obľúbené, o kultúre - hudba - o prírode - kam chodíš rád na turistiku, lyžovačku ap. ( len prosím žiadne chvály na seba čo si dosiahol čo máš a čo všetko chceš v živote dosiahnuť- tieto témy možno na neskôr , lebo inak budeš za truhlíka ( to je ten chrobáčik z rozprávky čo všade bol a všetko vie 😀 )
Na to naozaj neexistuje univerzálna odpoveď 😅 ale povedala by som, že záľuby a záujmy (jej aj tvoje) sú dobrý začiatok, na ktorý sa dá nadviazať...