O čom sa rozprávať so ženou na rande?

29. dec 2024

O čom je najlepšie sa rozprávať so ženou na rande?

lindous
29. dec 2024

Na to naozaj neexistuje univerzálna odpoveď 😅 ale povedala by som, že záľuby a záujmy (jej aj tvoje) sú dobrý začiatok, na ktorý sa dá nadviazať...

vanilkovazmrzka
29. dec 2024

O zlavach v kauflande

danyelia
29. dec 2024

Isto nie o politike, chorobách, expartneroch, vojne, covide 😁

barka1
29. dec 2024

O nej 😁

buberova
29. dec 2024

Nie som nejaký skúsený účastník, ale prišlo by mi normálne sa baviť odkiaľ ste, čo robíte, kde ste vyrastali, či máte súrodencov, kde ste chodili do školy, kde pracujete, či ste spokojní, či vás to baví a takéto veci..

svetlonos
29. dec 2024

Tak som mnou to jeden skúšal o tarantulach, no čo ti poviem... Každopádne z toho nebolo ani len kamarátstvo 😁

kaios
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
drake122
29. dec 2024

@buberova pýtal sa na témy na rande, nie na pracovný pohovor...

buberova
29. dec 2024

@drake122 no možno som poloautista ale keď sa mám spoznať s novým človekom tak by som aj chcela vedieť kto to vlastne je.. To či má radšej horkú alebo mliečnu čokoládu by som si nechala na bližšie spoznávanie 🙂 čo by si mu teda poradil ty?

mantilka
29. dec 2024

Všetko o vás dvoch. Z kade pochádza, či má súrodencov, kde študovala, aké má záľuby, aké krúžky navštevovala, čo robí vo voľnej m čase, čo rada je, pije, či je spoločenský typ, čo robí, akú má prácu, kolegov. A reciprocne hovoríš o sebe.
Určite nezačať rozoberať bývalé vzťahy.

anouschka5
30. dec 2024

@svetlonos tak to je super téma - 😀

anouschka5
30. dec 2024

Určite o záľubách- napr. nové filmy v kine, alebo obľúbené, o kultúre - hudba - o prírode - kam chodíš rád na turistiku, lyžovačku ap. ( len prosím žiadne chvály na seba čo si dosiahol čo máš a čo všetko chceš v živote dosiahnuť- tieto témy možno na neskôr , lebo inak budeš za truhlíka ( to je ten chrobáčik z rozprávky čo všade bol a všetko vie 😀 )