Mám hrozný problém celý život v podstate že sa nikdy neviem medzi ostatnými uvoľniť a byť sama sebou hlavne ak som len s jednou osobou ak som v skupine je to ešte ako tak vphode a začiatky sú pre mňa vždy hrozne ťažké. No a pred asi 4 mesiacmi som sa spoznala s jednou slecnou nebývame spolu každý deň len pár krát do týždňa ale na celkom dosť dlhú dobu a sami len my dve. Ona mi už hovorila zo začiatku že som hrozne hanblivá a že malo rozprávam a že by ma rada viac spoznala. Tak som jej povedala že aj ja ju urcite len nech mi dá čas aby som sa viac osmelila. No lenže už sa poznáme celkom dlhú dobu a stále nič neviem mám neskutočný blok sa s ňou rozprávať. Aj keď by som veľmi rada nedokážem to skúšala som to ale akoby mi telo nedovolilo niečo povedať. Ona sa chúďa aj snaží nadviazať konverzaciu ale buď to skončí tak že odpoviem jednoslovne alebo odpoviem tak blbo že konverzácia ďalej nepokračuje. Neviem ani ako začať s ňou konverzáciu aj keď ma vždy napadne niečo čo by som jej mohla povedať príde mi to potom odveci a úplne zbytočne že keby to poviem bude sa chytať za hlavu že čo jej to rozprávam. S mojimi starými kamarátkami to mám úplne vpohode jednak mi nevadí aj keď sme ticho dlhšiu dobu a zároveň poviem vždy to čo chcem povedať a máme sa o čom rozprávať no pri nej nič a ja už fakt neviem čo robiť čo sa jej pýtať alebo o čom hovoriť aby to nebolo blbé a aby som rozvla konverzáciu a viac sa s ňou spoznala. Ja by som ju totižto horzne rada spoznala vyzerá byť veľmi milá a vtipná len ja neviem ako
Však to tu už bolo. Nechápem načo zase.
@vanilkovazmrzka pre mňa je písanie ešte horšie😭
@lukbe áno dávam to tu znovu lebo ten starí mi ukazuje že sa vymazal
Aha tak to je potom zvlastne.. tak ti asi inak neporadim, lebo posielat si hlasove spravy sa mi nezda v tomto “vztahu” uplne vhodne
@vanilkovazmrzka no veď jasné to asi nie ja som len chcela že o čom sa s ňou rozprávať keď sme spolu ako začať tu konverzaciu
Tak asi vhodnou otazkou. Ako sa ma, ake ma zaluby. Musis o nej nieco vediet a na to potom nadviazat.
Nič ti nevymazali 😂 Zakladáš duplicitné témy úplne odveci https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-sa-viac-uvolnit-a-byt-sama-sebou-2/
Asi nie je spravna chemia medzi vami, to sa stava. Tiez to mam tak, ze su ludia s ktorymi viem pokecat bez problemov. Potom je druha skupina kde vymyslame temy o ktorych by sa dalo pokecat, netreba to silit. Niekedy inak postaci aj to, ze ste spolu a je vam dobre, ani nemusite rozpravat.
@janai1 aha mne to neukazuje ani mi to načítať nechce keď otváram okaz
Ak ti na vasom vztahu a jeho budovani zalezi, povedz jej presne toto co di tu napisala. Nemam pocit, zeby si s tym mala problem - pomenovat a vysvetlit svoj problem. Je to ice breaker. Preniknete si navzajom hlbsie pod kozu ked sa otvoris a priznas na zaciatku svoju slabinu, ktoru si ona uz vsimla a rozvinies to.
@cimage to je asi pravda ale hrozne ma to mrzí ze sa nedokážeme bavit
Nie vzdy to ide, netreba vsetko silit ,nie kazdy si ma co povedat
Treba ísť na film do kina. Zlý alebo dobrý je téma na rozhovor, spontánna. Od toho sa odvíja vás filmový, hudobný, čitateľský...vkus a tém je neúrekom. Prirodzene. Prelomiť ľady.
Skus jej obcas napisat na whatsupe alebo messengeri. Ked ta napadne nejaka zaujimava tema. Pre introvertov je lahsie rozvijat konverzaciu pisanim, a potom ked uvidis, ze mate nejake spolocne temy, bude sa lahsie rozpravat aj nazivo. Chce to cas a trpezlivost, hlavne z jej strany, ale da sa to zvladnut 🙂