Ahojte. Pripomenul sa mi jeden muž s ktorým sme sa párkrát stretli pár mesiacov dozadu. Nedopadlo to s ním dobre, dal mi vysvetlenie, že nehľadá vzťah, ale ani na som ho nehľadala, len si to zle vysvetlil. Potom ma blokol. Teraz neviem, či si potreboval so mňa srandu spraviť, lebo ma chcel hrozne sledovať, ale nedalo sa s nim normálne baviť. Raz odpísal, potom pozrel. Tak som mu napísala, že som chcela byť len kamarátka vtedy a že keď sa nevie normálne rozprávať tak sa nebudeme. Že ma to mrzelo ako sa choval. Len to pozrel. Vyzorovo sa mi páčil už vtedy, ale chovanie divne. Spravila som dobre? O čo mu tak šlo? Písal, že nerandil s nikým.
Nechcel ťa, len nevie normálne komunikovať a zbytočne to riešiš. Nájdeš si lepšieho.
nemá zjavne o teba záujem ani ako o kamarátku a nechce ti to priamo napísať. Keď muž alebo žena majú o niekoho záujem bez ohľadu nato či z toho je partnerský vzťah alebo kamarátsky nájdu si čas nato aby medzi sebou normálne komunikovali.
Napísala si ,, nedopadlo to s ním dobre ".
Tak ak správne chápem, niečo medzi vami bolo, užil si a potom ti proste zakýval.
Načo sa chces kamarátiť s niekým, takýmto ?
Máš rada seba samú ?
Najprv si musíš vážiť seba samú a neponukat svoje priateľstvo alebo seba ako partnerku niekomu , kto si to nezaslúži
On ťa asi len využil 😔
Možno si na neho bola “príliš”, to by vysvetlilo aj prečo si zle vysvetlil tvoje očakávania, aj že sa celkovo stiahol… s kamarátmi nemám potrebu si neustále vypisovať, nemám očakávania, že mi budú každý deň písať, že na všetko hneď odpíšu… aj ja mam z teba pocit, že si chcela od toho niečo viac, len si si to možno ani sama nepriznala… sledovať ťa asi chce, lebo sa mu páčiš, ale iba na obzeranie
asi to bol fejk 👀 kolko mas rokov???
A prečo to rozoberas? Nájdi si niekoho normálneho a tohoto ignoruj