Dobrý večer.
Viem, opäť téma zoznamka 🙄. Kde som sa zoznámila s jedným mužom. Každý deň sme písali.Najprv ma zaskočila vec, s fotkou. Chcela som vymeniť foto, s čím samozrejme súhlasil bez námietok a podmienky stretka. Že mi ho pošle večer. Večer sa ma pýtal, na koľko percent sa s ním chcem stretnúť. Že on so mnou na 99%. Ja som napísala, že to zatiaľ vidím na 80%. Po pár riadkoch obrátil, že foto meniť nebudeme, až keď si budem istá na 100%. Inokedy sa zas neozval asi 5 dní, s odôvodnením, že on si dáva očistné dni od mobilu, lebo zistil, že posledné dni veľa pozerá do mobilu. Najnovšie som mu mala poslať link na jeden dokumentárny film. Ten si prevzal, a v minúte na to zrušil konto ? Akože nerobím z toho vedu, veď sme len písali. Ale o čo mu vlastne išlo ?
No o čo asi ide väčšine mužov na zoznamkách? ... zabiť nudu, zabaviť sa, vypadnúť zo stereotypu manželského života, užiť si atď. ... nehovorím, že všetkým, ja napr. mám muža zo zoznamky - jeden seriózny muž ... ale takto sa teda pri našom "virtuálnom" randení nesprával.
pomýlený týpek..
A preco ta to trapi?Zahod do krabicky "debil"a ani sa k nemu myslienkami a otazkami nevracaj.Hladaj dalej,vela stastia 🍀
@maminkadeticiek Mňa to netrápi, žeby ma to nejak štvalo. Ja len, že je to neštandartné. A ďakujem za prianie 🙂
Ako to bolo u tohto konkrétneho môžeme len hádať, ale mne to nepríde vôbec neštandardné, takýto ghosting podľa mňa robia na zoznamkách veľmi často aj ženy... proste ich to prestane s daným človekom baviť, neviem či vieš nejak rozoznať či zrušil konto alebo ťa len blokol... ale možno sa naozaj rozhodol tráviť menej času na mobile, sociálnych sieťach, zoznamkách... možno vyhodnotil, že ho len naťahuješ, keď si dala strenutiu iba 80%, resp. sa mu do toho neoplatilo investovať viac... a možno tam stretol nejakú, ktorá sa s ním chcela na 100% stretnúť a vyšlo im to, tak už odtiaľ aj odišiel... a možno bol fakt zadaný a len sa nudil.... kto vie
@lindous Píše tam, že: "používateľ už neexistuje".
@lindous Nanaťahovala som ho. Prečo by som mala. Len som chcela tomu dať ešte chvíľu čas. Nie som človek, ktorý ide do všetkého hneď a po hlave.
Nehovorím, že ja si to myslím, iba rozmýšľam ako to mohol vidieť on
@lindous Áno, rozumiem. Nemyslela som to negatívne na teba 🙂
Ja som takyto ghosting zazil celkom bezne u zien, ani sa nad tym nepozastavujem. Aj to je dovod, preco tiez neposielam len tak svoju fotku. Ked to niekto mysli vazne, neni problem sa predsa stretnut niekde na kave/zmrzke/verejnosti. Baba, ktora dava uz behom prvych sprav milion otazok a nastojci na fotke a skusa rozne "vydieracky", tak je celkom jasne, ze v kratkom case ghostne a s takou ani nema zmysel sa nejak trapit, lebo vsetko to, co ju tak moc zaujima sa dokaze dozvediet behom jedneho-dvoch stretnuti 😄
Neštandardné? Práveže bežné. Asi si nebola dlho na zoznamke 🫣
Ako píšu baby ..mala si smolu ...alebo ho niečím otravovala žena alebo sa deti chceli hrať alebo sa nejaký puberťák zabával...kašli na to
Je skaredy
Len rozptýlenie a chvilkove ťahanie motúzov...
Buď rada, ze sa dement odstránil sam a nezabíjala si s nim zbytocne vela casu. Fotku nechcu posielat len ludia, ktori sa sami sebe nepacia. A ak ma niekto problem so svojim výzorom, bude to na stretku vidiet na jeho sebavedomí, urcite ta nijako výzorom neočarí. Cize ked sa “boji” poslat fotku, tak je lepsie s nim ani nestrácať čas. Stretávať sa s niekym, kto nechce poslať ani len fotku, je hlúpe.. (najma ak ty si mu poslala)
Hrajkal sa ako decko na pieskovisku s viacerými hračkami. A nakoniec ani nemusel byť tým človekom, čo na fotke.
@egonsk Vieš, toto čo si napísal je trocha prízemné a plytké... Som človek, ktorý nesúdi druhých podľa výzoru, ale váži si podstatnejšie hodnoty. Ale na druhej strane nie som zástankyňa rande na slepo. Nežijeme už v dobách minulých, keď ešte nebol internet. Chcela by som vedieť, s kým na to rande idem. A ako ten človek na mňa na taký "prvý-fotkový" dojem pôsobí..Či sú také AJ výzorové aj vizuálne sympatie. Pretože aj tie sú potrebné. ( a to nikoho nezhadzujem. výzor nikdy nie je záruka ani inteligencie, ani povahy).
Alebo Ty si už vo veku keď berieš všetko ?
@egonsk Ak už ideš na rande tak do toho vkladáš nejaký čas a meriaš nejakú cestu. Tak by to malo byť už pre niekoho, kto je druhému aj vizuálne sympatický. Aby nenastali sklamania, trápne ticho napr. a zotrvávanie na rande len zo slušnosti.
@egonsk ja by som ti bez fotky ani neodpísala. Na zoznamke je to priorita mať foto a ušetriť si kopu času ak ti je niekto nesympatický.
Divné. Nepýtala si ho predsa žiadne nahé fotky, ani nič mega osobne. Iba profilovku. Znie to ako keby mal inú ženu a tým pádom nechcel odkryť svoj identitu. Alebo ma nejaký psychicky problém. V oboch prípadoch je vlastne pozitívne, že už nenapísal.
@lenkakravcova presne to som chcela ešte dopísať, že človek čo takto špekuluje s foto buď je zadaný a boji sa že sa mu na to príde, alebo má problémy sám so sebou.
Vsetko je to vec pohladu. Mna by si darmo hladala na FB, IG, LinkedIn, atd.. rovnako by si bola neuspesna na kadejakej zoznamke, badoo, cupid, atd.. nemal a nemam tam svoje ucty, som stara klasika, co si vazi svoje sukromie a nema potrebu sa verejne postovat s kazdou kravinou. Z toho vypliva aj moj postoj, ze ja nemam najmensi problem sa stretnut s niekym, s kym si rozumiem, resp. zdielam nejake zaujmy. Naopak vizualne nakopnutie do stretka cez fotky podla mna potrebuju prave ludia co prikladaju vahu povrchnym veciam a cudzim nazorom. Povedat o niekom, ze berie vsetko, je take naivne detske klise, az sa smejem. 😊 Taketo "vydieranie" funguje na ludi, co si neveria a pre tych, co poznaju svoju hodnotu, je prave tento detail najlahsim filtrom pred sklamanim - ked uz v tomto nazore sa clovek totiz rozchadza, nema zmysel s nim pokracovat a nachadzat dalsie negativa. 😄
@lenkakravcova
@dharmasanata presne na toto som dievčatá myslela aj ja.
@egonsk budem ti oponovať, krátky video hovor cez messenger mi povie viac, než hodinové vypisovanie. Nie sme malé deti, aby sme sa hrali na schovávačku. Karty na stôl. Kto má problém s vlastnou tvárou, je pre mňa podozrivý. Vôbec nič nie je povrchné na tom, či chcem vidieť, ako mi je človek sympatický aj vizuálne. V tvári je napísané viac, než si myslíš. Ide o úsmev, iskru, pohľad. Takisto by som nemárnila čas stretkami a kávami s každým človekom, s ktorým by som si písala.
@egonsk Povedal ten, čo má 45 rokov, polku života za sebou. A je sám a slobodný.
Amen
@ina2405 Presne tak ako píšeš som to aj myslela ❤️
@ina2405 ja ti tvoj postoj brat nebudem 😊 ... ked niekto ide na stretnutie ako na hotovu vec, ide mu o sex, alebo iny benefit. Ten kto ma zaujem sa spoznat sa stretne a face2face zisti viac, ako pri nekonecnom dopisovani, podla mna. Povazovat plytvanie casom a energiou stretnutie "naslepo" znamena tiez druh postoja, ktory ja v zivote nepotrebujem mat vedla seba. 😉 Cize vidis, celkom prirodzenou selekciou si sa ty a dalsich par bab vyradili z vyberu, co ja vitam. Ten zvysok ktory nema taky postoj mne stoji za to, aby som mu venoval svoj cas i energiu, lebo je predpoklad, ze mozme zdielat viacero postojov a hodnot 😄 ... vies, ja sa nepotrebujem kazdemu zapacit. Mne uplne postaci, ked sa budem pacit tomu spravnemu cloveku 😊
@egonsk predpokladáš niečo, čo mne napríklad pri písaní ani nenapadlo, že hneď sex a benefity... Aké benefity akože? A sex je pre mňa niečo, čo prichádza do úvahy až v serióznom randení, nie len tak a na to mi musí človek rezať aj vizuálne. Ale súhlasím, že sa oddelí týmto postojom veľa ľudí, s ktorými by som chodiť nechcela.
Tipla by som, ze manželke zacalo vadit ze trávi veľa času na mobile.