O čo mu ide?

31. okt 2023

Pred takmer rokom som mala pár rande s mužom, ktorý ale nakoniec cúvol s tým, že nie je na vzťah pripravený. Ostali sme však v kontakte, lebo sme si veľmi sadli ľudsky. Stretávali sme sa viac menej náhodne, nebolo to cielene, že by sme sa vopred dohodli. Stali sa z nás dobrí kamaráti. V lete som sa ho opýtala, či je už na vzťah pripravený a či to predsa len neskusime. Odpoveď - Chceme si kaziť tento náš pekný vzťah? Brala som to teda ako nie a začala prijímať pozvania od iných mužov. S jedným (zhodou okolností, jeho kamarát, čo som naozaj nevedela) sme sa začali stretávať častejšie. Chodili sme na hokej, do kina, na kávu...a ja som čoraz viac času trávila s ním a čoraz menej som venovala kamarátovi. Stretávali sme sa ale len 3 mesiace, postupne sme zistili, že máme rozdielne názory na život. Môj kamarát o tom, že sa už nestretavame ale nevedel..Pred dvoma týždňami mi domov poslal kyticu kvetov s odkazom, že ma má rád. Potom za mnou prišiel do práce, či by sme nešli na večeru. A tam mi vravel, že si nevie predstaviť vedľa seba inú ženu ako som ja. Odvtedy sme sa nestretli. Povedala som, že potrebujem čas vstrebať to. Myslíte, že keď ma stretával s iným, že si to uvedomil? Alebo o čo mu vlastne ide?
Ja sama neviem ako sa k tomu postaviť, neviem, čo k nemu cítim. Je pravda, že mi chýba jeho nadhľad, jeho humor a schopnosť rozosmiať ma. Ale teraz som ja tá, ktorá sa boji, že ho stratí ako kamaráta. Neviem, čo robiť.

dzulli1980
31. okt 2023

Za týmto urob hrubú čiaru, hľadaj inde.

vanilkovazmrzka
31. okt 2023

Chod s nim na tu veceru. Mate sa radi, rozumiete si, nic vazne sa medzi vami nestalo, co by ta malo odradzat.

loliki
31. okt 2023

Čo tu čítam tie rôzne príbehy, tak aj z toho tvojho mám pocit, že človek už ani nevie, kto s kým sa stretáva. A keď sa stretávaš s jedným potom s druhým, netušíš s kým sa zatiaľ popri tebe stretáva č.1 a s kým č.2. Moc prekombinované. Veľa možností a veľká nerozhodnosť. Nikto nevie čo chce a koho chce. Tak si napíšeme na MK, nech povedia iní.

lintu
1. nov 2023

Aj kamoška sa bála a zrazu s tým jej "strachom" stála pred oltárom. Niekedy sa oplatí proste riskovať. Reálne, aké kamarátstvo vás teraz aj tak asi čaká?
Stretávajte sa ďalej, daj tomu voľný priebeh, nelep sa hneď naňho, keď to tak nechceš ... niečo sa už len stane.

ivangeline
1. nov 2023

No o co mu asi tak ide? O viac.

deti95060810
1. nov 2023

za mňa je to žiarlivosť...

marca12
1. nov 2023

Zrejme si uvedomil,ze ta ma radsej ako si pripusta a nevie s tym bojovat a uz asi ani nechce. Chod s nim na veceru. Rozumiete si,mate sa radi,je skoda to neskusit.

tamitamitami
1. nov 2023

Choďte spolu na večeru, vyrozprávať si ako sa veci majú.
Ty ho máš rada, on má rád teba. Rozumiete si nevidím jediný dôvod tomu nedať minimálne šancu.

To že pred tým nechcel vzťah by som nebrala ako niečo zlé, ak človek neni pripravený nemá ísť do vzťahu. Takže naopak príde mi celkom sympatické že ti vždy povedal ako sa veci majú.

osky
1. nov 2023

Je prirodzene,ze sa clovek nechce popalit,sklamat...tak vaha.
Ale v laske to inak nejde.
Proste to treba skusit a risknut.
Ked sa boja obaja a stale len cakaju,vahaju....
Nikdy nezistis o co mu ide, ked mu nedaa sancu .
Pocivaj svoju intuiciu,svoje pocity...
Pritahuje ta?
Si zalubena?
Vzrusena?
Alebo ti ho je len luto?.....uvazuj a pocuvaj

svokrinjazykmonika
1. nov 2023

Choď na večeru, pokecáte a uvidíš. Každopádne je to divné a ja by som nechcela niekoho, kto by nechcel mňa hneď ale musel by nad tým neviem koľko rozmýšľať. Podľa mňa mal niekoho iného, bol zaľúbený do inej a ty si bola v zálohe. A teraz prišiel tvoj čas keď už nemá kde pichnúť. Neviem no... ja by som nechcela.

alickapusinka
1. nov 2023

@svokrinjazykmonika presne tak máš pravdu. Zadne dvierka.

pralinka25
1. nov 2023

a ja si myslim ze ludia vsetko moc analyzuju a kombinuju. nejdes pred oltar ani robit zivotne rozhodnutie. jedno rande a uvidis. nerob si v hlave scenare ktore vobec nemusia mat nic s realitou. a uz vobec neber do uvahy scenare ludi ktori tvojho kamosa ani len nevideli. ako my mozeme vediet o co mu ide. mozno to nevie este ani on sam a ked to nevies ty co ho poznas ako to ma vediet niekto kto ho v zivote nevidel. dievca daj na svoje pocity a intuiciu. a ludia prestante furt hrat tieto nezmyselne hry. ak nevies hod si mincou. nie pre to co ti vyjde ked spadne ale pre to co budes chciet kym bude este vo vzduchu.
tato doba je na vztahy fakt sialena. ked som chcela vediet ake by nieco bolo tak som to skratka vyskusala. bud som si nabila drzku alebo to vyslo. v oboch pripadoch som sa posunula. nevyskusat znamena nezistit vobec nic. a zostat na mieste je vzdy prehrou.

grof_monte_christo
1. nov 2023

Na tu večeru by som s ním išla a porozprávala sa, ale asi by som sa už nevedela nastaviť na to, že by to mohol byť môj priateľ a zostal by uz len kamarátom. Zo mňa keď niečo opadne, tak na 99% už nemám záujem a nie je za tým hrdosť, jednoducho to tam už nie je.