Ahojte, pred pár mesiacmi som spoznala jedného muža, párkrát sme sa stretli na akciách, ale len sme sa pozdravili a sem-tam prehodili jednu/dve vety. Od prvého momentu sa mi páčil, ale nechala som to tak.
Minulý týždeň sme sa stretli na akcii s našimi spoločnými kamošmi, kde som dostala možnosť s ním dlhšie hovoriť. Viezol ma domov, v aute zisťoval, či ma doma niekto čaká - o polhodinu mi pípla správa na FB. Odvtedy si každý deň píšeme, niekedy viac, niekedy menej, až na jeden prípad vždy začal konverzáciu on.
Je to príjemné, bavíme sa o spoločných koníčkoch, čo sme v daný deň robili, už sa trošku aj viac otvoril. Ale stále je to len a len o písaní si. Neviem, o čo mu ide a či mám spraviť prvý krok v zmysle - pozvať ho na kávu. Alebo či sa nebáť viackrát začať konverzáciu ja sama.
Ďakujem za názor. 😀
"Minulý týždeň sme sa stretli na akcii s našimi spoločnými kamošmi, kde som dostala možnosť s ním dlhšie hovoriť. Viezol ma domov, v aute zisťoval, či ma doma niekto čaká - o polhodinu mi pípla správa na FB. Odvtedy si každý deň píšeme"
Je to este len tyzden, co si pisete. Daj tomu este chvilku casu, nez ho pozves. Alebo mozno pozvanie pride i samo medzicasom. Neurychluj to zbytocne.
Malo informacii. Ako presne dlho si pisete? Byvate v jednom meste? Mozno je hanblivejsi typ alebo mu len vyplnas cas vypisovanim.. Ja by som na prve rande ci stretko muza iniciativne nevolala, som stara skola. Na druhe,tretie atd.kludne ano,ale myslim ze muz ma ostat muzom a toto prvenstvo mu patri.
Autorka, možno ani on nevie o čo mu ide... Spoznávate sa a možno z toho bude priateľstvo, možno románik a možno dlhoročný vzťah. Hlavne sa nad tým príliš nezamýšľaj a užívaj si tie pekné chvíle... Ak chceš, tak prevezmi aj ty príležitostne iniciatívu a aspoň uvidíš ako zareaguje.
@iv007 skoro týždeň a sme z jedného mesta, hanblivý isto nie je, práve naopak, vždy má okolo seba kopu ľudí 😀
@fallon1 zas nerob z muzov totalne trosky. Je vela chlapov, ktori si zeny vazia a sexualne ich nezneuzivaju.
Bolo to minulý týždeň a dnes je pondelok. Ponáhľaš sa niekam?
@h2 nie 😀 len nemám s niečím takýmto skúsenosti
Daj tomu čas, veď si píšete ešte len pár dní. Určite ho nikam nepozývaj, aspoň zatiaľ nie. Budeš vyzerať, ako zúfalka, ktorá sa ho snaží stoj čo stoj uhnať.
Ja by som pisala dalej a pockala.
Ešte počkaj pár dní. Ale keďže ste z jedného mesta a písanie by už trvalo viac ako 2 týždne, tak by som kašľala na to. Som v tomto konzerva, muž by ma mal pozvať aspoň na to prvé rande 🙂