O čo ide kolegyniam?

Včera o 22:24

Boli na sluzobke, dve spolu na izbe. Jedna si na veceru obliekla pekne tricko, samozrejme ciste a zanovne. Nezobrala si dost oblecenia a 2 posledne noci pouzila toto tricko ako pyzamo. Ta druha ju po navrate hned po firme ohovorila, ze isla na veceru v pyzame, (co bolo naopak), iba to tak pouzila. Co si mysliet o tej ohovaracke, musela ratat s tym, ze sa jej dostane do usi, niekto jej to skodoradostne zreferuje. Je jej to jedno, ci ma vo vyhlade inu pracu?

tiezjedna
Včera o 22:28

vám tam zjavne hrabe komplet všetkým... aj tým, ktoré neboli na služobke.

tundra
Včera o 22:29

A o co, ide tebe🤔🙈

miracle25
Včera o 22:31

Ježiš pracovať v ženskom kolektíve je des, neznašam tieto pribrzdene ohovaračky o ničom....ako mne by to bolo uprimne jedno, však nech si ľudia myslia že som bola v pyžame, na buduce by som v tom pyžame došla aj do práce 🙂

viestta
Včera o 22:31

Preco by mala ohovarat buduce byvale kolegyne? Toto je uz ina konstrukcia, co si vydumala, na to treba uplne specialny talent 🙄
Ale musi byt celkom zabava zdielat s vami pracovny cas...

katka700
Včera o 22:39

A ja tu rozmýšľam ako vyzerá "zánovne tričko" 😂

majka99999
Včera o 22:40

Najblizsie si zabal o 1 tricko naviac. 🙄

terezkaarthuramax
Včera o 22:41

@katka700 aj mma by zaujimalo

katka700
Včera o 22:41

Detektív Colombo by sa spýtal keď mala tričko ako pyžamo posledné dve noci čo mala oblečené ako pyžamo predtým???

aurelia2000
Včera o 22:45

Ja vám úprimne závidím tieto stupídne problémy. Na akých pracovných pozíciách sa dajú zamestnať takéto hlúpe ženy?

lucia0211
Včera o 23:03

Mňa by zas porazilo mať takú kolegyňu ako ty, čo sa stará do druhých a rieši same p….

januska12323
Včera o 23:10

@katka700 predtým sa možno opili a rovno šli spať v tom v čom boli na večeri, to by sedelo s označením trička za pyžamo - spala v ňom celý čas 😁

rozculena
Včera o 23:12

pane bože...........

tykat
Dnes o 04:08

Ty si ta v tricku?
Neviem o co rej "papuli" ide ale ako sa hovori "kazde cudo tri dni trva" takze po vikende to bude zabudnute.

natalusiiik
Dnes o 05:26

Boze diky ti ze pracujem v muzskom kolektive 😂🙏

ukgirls
Dnes o 05:58

https://www.cas.sk/clanok/504080/federerova-man... ked mohla ona na zapas preco nike kolegyna na veceru so sliepkami

diewcatqoo
Dnes o 06:01

Wtf.. ako toto niekto dokaze riesit?

casavina
Dnes o 06:09

Tá s tričkom si určite ty! A odkiaľ máme my vedieť o čo jej ide? Veď sa jej to spýtaj priamo z očí do očí..

dadanu5
Dnes o 07:22

Fuha rok ma 365 dni to by som musela mať aku skriňu aby som každý deň mala nové tričko alebo kam by som tie handry po jednom použití dávala.....pomoc

nynia
Dnes o 07:47

Toto mi príde problém hodný 1.stupňa ZŠ keď deti idú na školu v prírode a nie dospelých žien na služobke.

martinadomianova
Dnes o 08:11

@miracle25 by som povedala, že je to trest boží. Niektoré ženy sú neskutočne stupídne a tie priblbé ohováračky, klebety. Ja som bola vďaka tomu, všade čierna ovca, lebo mňa to absolútne nezaujímalo a ani nezaujíma.

martinadomianova
Dnes o 08:13

Mňa by zaujímalo, čo Ťa na tom tak trápi. Keby všetci mali LEN takéto problémy, tak sú všetci šťastní.

sovica
Dnes o 08:17

@autorka, to Ty si tá v tom tričku - pyžame, však? Nehodíš sem foto, aby sme zhodnotili, či vyzerá ako klasické tričko alebo skôr ako pyžamo? V každom prípade, takého hlúposti riešia dospelé ženy? Vykašli sa na primitívnu kolegyňu a ak je tričko normálne, tak by som si ho just vzala do práce.
@ukgirls Ľudia už fakt nevedia, čo so sebou. A ten novinár, ktorý napísal tento článok, asi tiež nie je úplne normálny a neoveruje si zdroje. Ten Gucci pulóver (určite to nie je pyžamo) je síce škaredý (z môjho pohľadu), ale... https://www.schweizer-illustrierte.ch/style/fas...