Nudím sa vo vzťahu

29. dec 2024

Ahojte, trvá to už viac ako 4 mesiace. Stretávam sa s jedným mužom. No stále neviem na čom som. Nemám dokonca na neho ani normálny kontakt okrem Messengeru. A druha vec je že sa v tomto vzťahu úplne nudim, nechodíme spolu na nejaké výlety, do kina… jedine sadnut si na kávu a viac menej vymýšľa aktivity u neho ako varenie, nejaké hry… nie nemáme 20 obaja sme už 30tnici preto by som očakávala niečo rozumnejšie. A ja jednoducho neviem na čom som aj keď on sa tvári že ide o vzťah, ale ma problém mi dať aj normálne pusu, proste niekedy si prípadam ako keby som s kamaratkou vonku a nie s frajerom, žiaden dotyk nič. Žiadny darcek k Vianociam ani k národkam. Myslite že takéto niečo sa môže ešte niekam posunúť alebo je to úplne zabitý čas? Ja som mu aj napísala že mi to príde úplne o nicom, ale on si myslí úplne niečo iné…. A popravde už neviem ako mu vysvetliť že takto vzťah nefunguje …

pribinak
29. dec 2024

Už teraz nie si spokojná a toto by mala byt fáza ťažkej zamilovanosti

Škoda času a energie. Ukončí to

janai1
29. dec 2024

Zabitý čas

mogaa
29. dec 2024

vzťah v tomto veku už je aj o sexe, ktorý predpokladám že asi nemáte, keďže má problém dať ti aj normálnu pusu....neberie ťa on ako kamarátku, prípadne kamarátku s výhodami?

lindous
29. dec 2024

Každý máte od vzťahu iné očakávania, on bude asi introvertnejší a k tomu ešte aj domased... vzťah môže fungovať akokoľvek sa dvaja dohodnú, nemá zmysel mu vysvteľovať, že "takto nie", lebo to je tvoj pohľad a tvoje očakávania, ak hľadáš niečo iné, hľadaj inde, niekoho s kým budeš na rovnakej vlne, nesnaž sa ho meniť, to nikam nepovedie

sevrin
29. dec 2024

Ja by som si pripadal jak dement keby svojej priateľke nedám nič na Vianoce ani narodky.

autor
29. dec 2024

@sevrin no vidíš a jeho to vôbec ani len nenapadne…

stanulienkat
29. dec 2024

Nie je gay? A este aj lakomy. Utekaj. Je cudny.

huxy
29. dec 2024

Tu ani nejde o nudenie sa, ale celkovo je zvláštny. Ani pusa po 4 mesiacoch?
Ty si mu inak na vianoce niečo dala? Ak ano, nebolo mu trápne, že on tebe nič?

autor
29. dec 2024

@huxy na zaciatku bola aj pusa ale potom to cele nejako ochladlo. Mala som kúpený darcek ale nedala som mu ho 😀

huxy
29. dec 2024

Tak jasné, je na tebe,ze si mu darček nedala. Len by ma fakt zaujímala jeho reakcia vtedy. Keď by si mu darcek dala a on tebe nič.
V každom prípade ak uz po 4 mesiacoch je to takéto chladné, strácaš čas. Ja by som tak fungovať nevedela.

autor
29. dec 2024

@stanulienkat gay nie je určite, ale zvláštny je dosť 😀

marca12
29. dec 2024

Stracas cas. Naco ti je taky chlap,ktory nevie fungovat vo vztahu hlavne v takomto veku uz clovek zaklada rodinu a nie sa sprava ako 14rocny pubertak.

rozculena
29. dec 2024

asi nie si jeho priateľka,ale kamoška.....alebo je gay

zic
29. dec 2024

Po tolkych mesiacoch a mas nanho kontakt len messanger? To je alarm ze az...

rorino
29. dec 2024

Očividne máte rozdielne predstavy o vzťahu a jeho fungovaní.Darcek na Vianoce,či narodeniny by ma pri 4. mesiacoch trápil najmenej.

tramtada31
29. dec 2024

Podla mna je lakomý, preto nikam nechodite a nedal ti ani ten darcek. Asi by som to ukoncila

janickacrazy
29. dec 2024

Nie je náhodou ženatý alebo zadaný? Keď nemáš naňho ani normálny kontakt?