Ahojte, trvá to už viac ako 4 mesiace. Stretávam sa s jedným mužom. No stále neviem na čom som. Nemám dokonca na neho ani normálny kontakt okrem Messengeru. A druha vec je že sa v tomto vzťahu úplne nudim, nechodíme spolu na nejaké výlety, do kina… jedine sadnut si na kávu a viac menej vymýšľa aktivity u neho ako varenie, nejaké hry… nie nemáme 20 obaja sme už 30tnici preto by som očakávala niečo rozumnejšie. A ja jednoducho neviem na čom som aj keď on sa tvári že ide o vzťah, ale ma problém mi dať aj normálne pusu, proste niekedy si prípadam ako keby som s kamaratkou vonku a nie s frajerom, žiaden dotyk nič. Žiadny darcek k Vianociam ani k národkam. Myslite že takéto niečo sa môže ešte niekam posunúť alebo je to úplne zabitý čas? Ja som mu aj napísala že mi to príde úplne o nicom, ale on si myslí úplne niečo iné…. A popravde už neviem ako mu vysvetliť že takto vzťah nefunguje …
Zabitý čas
vzťah v tomto veku už je aj o sexe, ktorý predpokladám že asi nemáte, keďže má problém dať ti aj normálnu pusu....neberie ťa on ako kamarátku, prípadne kamarátku s výhodami?
Každý máte od vzťahu iné očakávania, on bude asi introvertnejší a k tomu ešte aj domased... vzťah môže fungovať akokoľvek sa dvaja dohodnú, nemá zmysel mu vysvteľovať, že "takto nie", lebo to je tvoj pohľad a tvoje očakávania, ak hľadáš niečo iné, hľadaj inde, niekoho s kým budeš na rovnakej vlne, nesnaž sa ho meniť, to nikam nepovedie
Ja by som si pripadal jak dement keby svojej priateľke nedám nič na Vianoce ani narodky.
@sevrin no vidíš a jeho to vôbec ani len nenapadne…
Nie je gay? A este aj lakomy. Utekaj. Je cudny.
Tu ani nejde o nudenie sa, ale celkovo je zvláštny. Ani pusa po 4 mesiacoch?
Ty si mu inak na vianoce niečo dala? Ak ano, nebolo mu trápne, že on tebe nič?
@huxy na zaciatku bola aj pusa ale potom to cele nejako ochladlo. Mala som kúpený darcek ale nedala som mu ho 😀
Tak jasné, je na tebe,ze si mu darček nedala. Len by ma fakt zaujímala jeho reakcia vtedy. Keď by si mu darcek dala a on tebe nič.
V každom prípade ak uz po 4 mesiacoch je to takéto chladné, strácaš čas. Ja by som tak fungovať nevedela.
@stanulienkat gay nie je určite, ale zvláštny je dosť 😀
Stracas cas. Naco ti je taky chlap,ktory nevie fungovat vo vztahu hlavne v takomto veku uz clovek zaklada rodinu a nie sa sprava ako 14rocny pubertak.
asi nie si jeho priateľka,ale kamoška.....alebo je gay
Po tolkych mesiacoch a mas nanho kontakt len messanger? To je alarm ze az...
Očividne máte rozdielne predstavy o vzťahu a jeho fungovaní.Darcek na Vianoce,či narodeniny by ma pri 4. mesiacoch trápil najmenej.
Podla mna je lakomý, preto nikam nechodite a nedal ti ani ten darcek. Asi by som to ukoncila
Nie je náhodou ženatý alebo zadaný? Keď nemáš naňho ani normálny kontakt?
Už teraz nie si spokojná a toto by mala byt fáza ťažkej zamilovanosti
Škoda času a energie. Ukončí to