Ahojte,akurát som si spätne vzala že zase som presedela celý víkend, bývam už tretí rok v novom meste a mám len jednu kamarátku,z môjho pôvodného mesta ktorá nemá veľa času ,lebo ma už dieťa ,chodím na vysokú a spolužiačky nebývajú v danom meste,priateľ pracuje v zahraničí ,no ja sa strašne nudím po víkendoch a voľných dňoch,neviem si nič vymyslieť keď spravím veci do školy,postarám sa o domácnosť tak si zacvicim a to je celé 😀 ešte aj s partnerom sa stále hádam pre blbosti ,ale mám pocit že to je z toho že sa nudím ,lebo inak si to už neviem vysvetliť ,ste na Tom niekto podobne ? 😊
Bola som trošku kym som bola študentka, teraz som vydata a mame maleho drobca a aj si hovorím občas, že som mala využiť ten čas a ísť si aj sama do muzea, galérie, knižníc len tak na kávičku a proste celkovo
Presne ako píše
@angeli121212 to mi pri čítaní tvojho príspevku napadlo . Ešte si to užívaj kým sa len dá ! Príde čas keď ti bude smutno za tými časmi keď prídu deti jojojooooj ako budeš spomínať . Držím palce užívaj si mladosť bezstarostnosť
@ninusa221 Prešov a ty ?
Bohuzial Nitra
Bože ako ti závidíííím...
@nika11103 ono si to človek uvedomi až potom to asi k tomu patrí 😊 ale zas nie že by sme s drobcom sa nikde nedostali ale už to nie je to vysedavanoe večer pri kokteily s čistou hlavou resp. V knižnici hodiny času 🙂
Chod robiť 😃
Jezismaria, slobodna bezdetna a nevie si spravit program 🙈 sport, vzdelavanie, sadnem do auta idem na vylet, brigada, najst si nove kamosky (tri roky niekde a nikoho tam nepoznas?? ), obeham muzea galerie koncerty, napisem knihu, naucim sa cinsky alebo hrat na hudobny nastroj… fakt nechapem, ze mlady clovek nema ziadne sny a tuzby, ktore by si splnil ked ma volny cas…
@sissy27 dnesna mladez zabija vela casu na socialnych sietach, su ako v tranze, ziju zivoty inych, ich mozog je zahlteny hlupostami a tak sami nevedia co chcu. Nepoznaju taku tu cistu nudu, ktora ich rozhybe a nakopne
autorka, skus meditaciu, a potom skus hocico, nejako sa rozhyb a casom najdes svoj smer. Len nesmies stat na mieste a bat sa spravit prvy krok.
Spoluziacky, ci vsetky co su z ineho mesta chodia kazdy vikend domov?
@ninusa221 prepac, som nevedela, ze hladame vyhovorky na temu “preco mlada zdrava baba musi sediet doma na riti a jedina jej volnocasova aktivita moze byt hadanie sa s frajerom pracujucim v zahranici” 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
To potom ano, ked nesoferuje, vlakom sa jej hnusi, v buse jej je zle, bicykel ju unavuje, na peso je nedobre pocasie, to ozaj chuda len doma moze byt 🤷♀️
@hederamonstera ono aj z tych socialnych sieti sa da zobrat inspiracia na zmysluplne travenie volneho casu. Ja tiez casto nieco vidim na internete a poviem si “wau to je super, to by som chcela vyskusat / zazit / vidiet” a uz to ide. Len nemam tolko casu co tuto slecna 😂
Ja velmi rada idem sama hocikam, nikdy by som kvoli tomu, ze nemam s kym ist nesedela doma. Velmi rada sportujem, sama do fitka, behat, na skupinovku… kdekolvek. Na kavu tiez. Ked mam nejaku chvilu cas urcite hned nehladam a necakam kto prave moze ale rychle si ten cas uzijem najviac ako sa da. Nedovolim, aby som si volny cas premrhala. Skus a uvidis aka je to pecka, uzit si cas sam so sebou. A nemysli si, ze som samotarka. To veru nie som.
Nepamatam sa, kedy som sa naposledy nudila...na vyske urcite nie, studovala som medicinu, pipri tom som casto robila v nemocnici, potom som nastupila do prace, kde som mesacne mala odrobenych 220-240 hodin a teraz mam 2 male deti. Brala by som 1 vikend nudy🤭
Moja 83 ročná mamina,by sa ťa opýtala,čo je to nuda😂
Ano presne ako píšeš .. z akého mesta si? Môžme dať ak tak ☕️