Chcem radu....vlastne ani nie radu ale vyrozpravat sa...mala som 20r.manzelstvo....posledne roky nefungovalo....alkohol,nevera a vobec uplne sa mi odcudzil....po poslednej hadke (ceresnicka na torte) som povedala koniec....konecneeee😊 sme v rozvodovom konani.....naska som si partnera....ano noveho....vlastne my sa pozname uz davno....on ma mal rad davno...no ha som bola tabu....a teraz ked som volna tak preco nie...dali sme sa do kopy.....ja len lutujem ze som tohto uzasneho muza nepoznala skor....milujem ho ako nikoho ineho,fakt keby som vedela ze takto ma vizerat skutocna laska tak sa rozvediem davno.... ❤️ problem je ze mi hrozne chyba.Chyba mi ked je v praci,pracuje 40km od domu a musi byt aj 4 dni mimo domu.Cez vikend sme spolu.Mne tak neskutocne chyba....v manzelstve som bola zvyknuta posledne roky byt sama,sama som zaspavala,uz som ani nepoznala co to je zobudit sa pri niekom koho milujes....kto ta zakryje v noci ked je chladno.Poradte mi ako to trosku zmiernit aby mi tak priatel nechybal ked spolu nie sme.Strasne moc mi chyba vzdy ked odide...
Takymto tempom ho akurat zadusis a utecie... navyse taketo silne emocie casto prekryju realitu, dobijas baterky na tom, co ti chyba (neha, sex, blizkost) a prehliadnes mozno velmi vela red flags, ktore su pre zdravy vztah problemom... zamestnaj si hlavu, ruky aj niecim inym a dotiahni najprv ten rozvod do konca... nezen sa do toho, nech sa zasa nepopalis. Moze byt idealny, moze, ale takych muzov je malo. Opatrnne uz sama kvoli sebe, srdce zlamat xy krat nerobi dobrotu psychike...
Ono mi sa pozname 19rokov cize nie sme si cudzi.....proste vsetko to co mi chybalo v manzelstve som teraz nasla,zazivam teraz a preto mi tak chyba ten clovek....
A ako sa 19 rokov poznáte? ... žijete spolu, zdieľate 19 rokov spoločnú domácnosť? ... ono, to sú také tie teoretické predstavy ... 15 rokov som bola zaľúbená do svojho "kamaráta" ... a keď sme sa dali dokopy, bolo to na míle vzdialené od mojich očakávaní ... preto som Ti písala "pribrzdi".
@katkabg
@dzulli1980 on je nas spolocny kamarat a nikdy by nas nenapadlo ze sa dame do kopy 😊 nemame 15rokov ze by to bolo nieco detske 😊😊😊 sak byvam snim teraz tak asi viem ako sme na tom 🙂 nie vzdy musi byt vsetko cierne....niekedy prezihete s biekym 20rokov aby ste zistili ze ten zivot ste mohli prezit s niekym uplne inym ktory si by si to zasluzil omnoho viacej...asi tak
@katkabg prve mesiace to je vždy tak.. hlavne ak si mala necitliveho partnera.. za rok pride stereotyp, argumenty, vymena nazorov.. to je realna laska...schopnost riešit problemy..
@katkabg
1. myslíš, že tak šialene chýbaš aj ty jemu alebo si len ovplyvnená vlastnými emóciami?
2. prosím ťa, prečo chodí na 4 dni? čo je to 40 km? veď to je doma za 20-30 minút z práce. prečo nechodí domov denne?
3. ty už nebývaš s mužom? odišla si bývať ku kamarátovi? nerozumiem celkom. lebo rozvedená ešte nie si, zrejme ani majetky nie sú vysporiadané...
4. po 20-ročnom manželstve usudzujem, že máš minimálne 40. naozaj by si už mala byť dosť zrelá na to, aby si si dala odstup, nech je ten chlap hoci aj so svätožiarou okolo hlavy.
tiež som názoru, že pre toto prvotné pobláznenie môžeš prehliadnuť iné veci. tým nechcem povedať, že máš ostať s mužom, to nie. ale mala by si ostať sama, mať priestor a čas pre seba, vytriezvieť z manželstva po rozvode a občas sa stretnúť s kamarátom. a potom, keď uvidíš, že aj on po tebe tak baží, ako ty po ňom, potom pustiť emócie. takto si myslím, že môžeš ísť z kaluže do blata, čo sa tvojej psychiky týka. aby si neostala sklamaná, keď zistíš, že to vôbec nie je také ružové, ako to vidíš teraz.
Dakujem za odpovede 🙂🙂🙂 zoberem poucenie
Nie si ešte rozvedena a už žiješ s iným??
Z manželstva nemáš deti?
Stačilo ti zatiaľ randit, stretávať sa a spoznávať.. Ae tak vela šťastia, začiatky sú vždy fajn.
Nie este nie som rozvedena,su to tahanice co mi robi byvali muz.Ono dost som zatvarala oci,trpela mu nevery,alkohol a agresiu.Som si povedala dost!A ano do toho necakane prisiel moj terajsi priatel za co som mu neskutocne vdacna...velmi vela mi pomohol....naozaj vela....zial tazko sa to chaoe,lebo takychto muzov je na svete malo....no ja som rada ze takeho mam pri sebe ❤️
@katkabg a neboli vo vzťahu deti? Kde teraz bývaš?
Držím palce po rozvode. Len trošku spomaľ, lebo keď z takejto výšky po pár mesiacoch spadneš nižšie (emocionálne trochu vytriezvieš), tak to bude bolieť. Predpokladám, že teraz to v sexe skvele funguje a aj preto toľká eufória. Uvidíš sama, či sa po čase vťah vykryštalizuje do hlbokého a trvalého 🙂
Je to chémia, poblaznenie😀
@katkabg hmmm, prečo nechodí domov každý deň? Moja sestra chodila denne 73 km do práce a 73 km z práce. Cestovala busom, vlakom, spoločnou jazdou auto, sama autom, kedy ako, ale vždy prišla domov k rodine. Čo je to 40 km? Sadne do auta či na vlak a poobede je doma. Nájdi si nejakú činnosť, aby si vyplnila čas. Aaaa, máj oči otvorené, ja ti držím palceky a želám všetko šťastie sveta.
@katkabg práve preto, že si zažila život bez nehy, objatí, skús si" vystačiť" s tým, čo ti tento nový vzťah ponúka. Aby si ho nevystrašila s takou silnou ládkou, tzv.aby sa nedusil vo vzťahu. Myslím, že keď si uvedomíš, čo sa ti nový vzťah núka, budeš a myslím už aj si vďačná, prenes to šťastie aj navonok...a budete obaja spokojnejší. Nech priateľ necíti smútok, že ti chýba, ale naopak, radosť a to, že sa na neho tešíš. Neviem, či som presne vystihla, čo som mala na mysli, ale tak snáď áno. Držím palce v "novom" živote, nrch je podľa tvojich predstáv
@margotka17 oni su skupinka 3 muzi a jazdia jednym autom a takto sa dohodli xokym nedostavaju celu vilu😊 on mi to vynahradza🩷 v sobotu a nedelu.Tuto sobotu sme obisli 150km na motorke a boli na miestach krasnych ktore su v nadm.viske 1200m🥰 pre toto ho milujem....chce mi csetko ukazat co som za tych 20rokov s ex nevidela
@katkabg takych mužov je milion, ktori hladaju " zlomene" ženy a budu im " velkou" utechou :D .. najlahšia korisť :D .. nič neotvori nohy rychlejšie ako žena v nespokojnom vztahu.. tá nemá nároky, nema logiku, jediné na čo myslí je, aby si našla niečo lepšie.. je slepa, hlucha a hormony jej davaju ružove okuliare na každeho chlapa ktory v nej prebudi nejake city, ktore jej tak dlho chybali.. preto vela vela chlapov čaka vo friendzone aj dlhe roky, lebo ked pride kriza do jej vztahu, oni budu prvi na rade komu sa ta žena vyplače .. najlepšie ak sa vyplače jemu medzi stehnami :D .. už len to, že typek vie, že ešte si vydatá a krasne si ta omotal je obrovsky red flag.. ver mi, som chlap a viem ako chlapi myslia :D .. uvidime, ked dostane to čo chce, či bude mat rovnaky zaujem.. z toho čo píšeš maš hormony v inej dimenzii.. mimo všetkych logickych tabuliek ... Ale garantujem ti, že on mysli triezvo a nevidi veci rovnako ako ty..
@drago12587 môže to byť tak, ako píšeš, môže to byť i tak, že on je citlivá duša a naozaj ju má rád, no ktohovie. stavia však akúsi vilu či čo.... chlapi "zo stavieb" však sú väčšinou tvrdí muži, ktorí nečakajú 20 rokov na svoju vyvolenú, respektíve ju nepreberajú svojmu známemu, či kamarátovi.
dosť rozhodujúci moment bude asi ten, kedy sa ona rozvedie a bude mať s bývalým problém s vyporiadaním BSM.
@katkabg napíš nám ešte, ak to nie je tajomstvo... ty aj s 15-ročnou dcérou teraz bývate v JEHO dome? či kde bývate vlastne?
@katkabg prepac, ale to, ako jeho a ten vas vztah opisujes, si uplne zaslepena. Lahky ciel, ktory skonci so zlomenym srdcom a ,,natlcie si hubu,,. Milenecky pomer pocas trvania manzelstva, 15 rocne dieta ( ci podporuje ci nie je jedno, vidi, vnima, formuje sa ) , milenec robi 40(!!!!) km od domu a vztah , cerstvy vztah plny zamilovanosti ho nedotlaci chodit domov ? Lebo partia? Ved to tolko ludia bezne cestuju bezne do prace. Tipujem , ze si zena okolo 40tky, riadne Ta to prevalcovalo. Vela stastia zelam. Nech to pokracuje a dopadne, ako si zelas.
@katkabg pripájam sa k
@andrea78
práveže čím viac chlapov, tým skôr sa zložia na cestovné a chodievajú k rodinám či svojim láskam alebo záľubám, no skrátka "domov" z tak smiešnej vzdialenosti denne. chlapi pracujúci v rakúsku robia každý týždeň 800-1000 km na SK na východ, lebo chcú byť so svojimi rodinami alebo partnerkami. a pritom by mohli ostať mesiac na ubytovni. preto aj mňa zaráža to, že 40 km je pre chlapov na stavbe "veľa". keby aj makali od 7 do 17, aj tak by tých 20 minút ráno a večer obetovali. môj chlap sa presúval v AT z ubytovne na stavbu 60 km denne, jednoducho nemali inú možnosť, ubytovňa bola firemná a firme sa oplatilo uhradiť PHM, než hradiť cudzie ubytovanie. takže ak sa niekto vie presúvať denne 60 km alebo týždenne 1000 km, tak 40 denne je fakt malina.
@drago12587 zvlastne myslenie...keby myslel len na moju maslu tam dole tak by mi nepomahal platit advokatku,sud atdatd.nenastahoval by ma k sebe s holou ritou.My sme si vybudovali najprv vztah vitovy a az potom sexualny preboha
@lonely66 napisala som zle,nie je to 40kmale 140km az teraz som videla
@katkabg necitala som ostatne komentare….
Kedze si mala nevydarene manzelstvo,mozy byt ze si sa extremne naviazala na pristela co tiez neni dobre!
Skus o tom popremyslat.
Strasne ze v dnesnej dobe kazdy vsetko vidi cierno...potom sa nedivme ze vztahy su take ake su.Ludia sak myslime trochu aj pozitivne
Za mňa by si mala trochu pribrzdiť ... proste pokiaľ Ti v manželstve chýbala neha, objatie, spoločné zaspávanie, teraz by Ti stačilo aj keby sa Ti psík oddane do očí pozeral ... tak funguje ľudský mozog ... žiadny muž nie je ideálny, to prvotné pobláznenie vyprchá ... nehovorím, že je to zlý chlap, kiež by to bolo to pravé orechové, no pribrzdi kus, kvôli sebe, aby si sa nepopálila ... držím palce 🍀